Bild 1 von 5
Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen by
Artikelzustand:
Versand:
Standort: Ocean Grove, VIC, Australien
Lieferung:
Lieferung zwischen Di, 4. Jun und Mo, 10. Jun nach 43230 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahmen:
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Angaben zum Verkäufer
- 99,4% positive Bewertungen
Angemeldet als privater Verkäufer; verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, finden daher keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:315229880792
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Topic
- Kitchen
- Literary Movement
- Modernism
- Publication Year
- 2019
- Format
- Hardcover
- Language
- English
- Book Title
- Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen
- Item Height
- 254mm
- Publisher
- Harpercollins Publishers Inc
- Genre
- Food & Drink
- Item Width
- 203mm
- Item Weight
- 1161g
- Number of Pages
- 320 Pages
Über dieses Produkt
Product Information
The man best known for creating the smoked watermelon 'ham' has distilled all of his knowledge of foraging, preserving, smoking, salting, and more into... a perfect gift for anyone you know who's looking to get back to the land. - Grubstreet A celebrated young chef hailed by the New York Times as a fearless explorer, brings time-tested heritage techniques to the modern home kitchen. Executive chef and owner of New York City's highly acclaimed Ducks Eatery and Harry & Ida's, Will Horowitz is also an avid forager, fisherman, and naturalist. In Salt Smoke Time, he explores ideas of self-reliance, sustainability, and seasonality, illuminating our connection to the natural world and the importance of preserving American stories and food traditions. Drawing from the recipes and methods handed down by our ancestors, Horowitz teaches today's home cooks a variety of invaluable techniques, including curing & brining, cold smoking, canning, pickling, and dehydration. He provides an in-depth understanding of milk products, fishing, trapping seafood, hunting, butchering meat, cooking whole animals, foraging, and harvesting, and even offers tips on wild medicine. Horowitz takes traditional foods that have been enjoyed for generations and turns them into fresh new dishes. With Salt Smoke Time, you'll learn how to make his signature Jerky and a host of other sensational recipes, including Smoked Tomato and Black Cardamom Jam, Fermented Corn on the Cob with Duck Liver Butter, North Fork Clam Bake, Preserved Duck Breast & Mussels with Blood Orange, and Will's Smoked Beef Brisket. Complete with step-by-step line drawings inspired by vintage Boy Scout and Field Guides and illustrated with beautiful rustic photos, Salt Smoke Time is both a nostalgic study of our roots, and a handy guide for rediscovering self-reliance and independence in our contemporary lives.
Product Identifiers
Publisher
Harpercollins Publishers Inc
ISBN-13
9780062427106
eBay Product ID (ePID)
238506317
Product Key Features
Book Title
Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2019
Genre
Food & Drink
Number of Pages
320 Pages
Dimensions
Item Height
254mm
Item Width
203mm
Item Weight
1161g
Additional Product Features
Country/Region of Manufacture
United States
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:315229880792
Verpackung und Versand
Artikelstandort:
Ocean Grove, VIC, Australien
Versand nach:
Weltweit
Ausgeschlossen:
Afghanistan, Anguilla, Belarus, Bolivien, Botsuana, Dschibuti, Ecuador, El Salvador, Guinea-Bissau, Guyana, Haiti, Jemen, Komoren, Libyen, Madagaskar, Moldawien, Mongolei, Nordkorea, Ruanda, Russische Föderation, Réunion, Sierra Leone, Somalia, Suriname, Svalbard und Jan Mayen, Syrien, Südamerika, Trinidad und Tobago, Tschad, Tunesien, Venezuela, Zentralafrikanische Republik
Verpackung und Versand | Nach | Service | Lieferung*Siehe Lieferhinweise |
---|---|---|---|
AU $25,00 (ca. CHF 15,17) | USA | Standard International Flat Rate Postage |
Bearbeitungszeit |
---|
Der Verkäufer verschickt den Artikel innerhalb von 2 Werktagen nach Zahlungseingang. |
Steuern |
---|
An der Kasse fallen ggf. Steuern an. Mehr erfahrenMehr erfahren zu Steuern auf eBay-Käufe. |
Mehrwertsteuer für diesen Artikel #315229880792
Mehrwertsteuer für diesen Artikel #315229880792
Der Verkäufer berechnet Mehrwertsteuer für Artikel, die in die folgenden Bundesstaaten verschickt werden:
Bundesstaat | Steuersatz für Sales Tax |
---|
Rücknahmebedingungen
Rücknahmebedingungen im Detail |
---|
Dieser Artikel kann nicht zurückgegeben werden. |
Zahlungsdaten
Zahlungsmethoden
Angemeldet als privater Verkäufer
Daher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
Verkäuferbewertungen (741)
u***7 (1224)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Thanks
1***f (24)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Very nice looking wall hanging! Arrived in perfect shape, which was a bit of a surprise, as the box was a little crushed. But thankfully, there was enough extra space in the box that there was no damage to the print.
b***a (81)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Great cap, as described. Arrived in good time. Thanks!!
Noch mehr entdecken:
- Tim-und-Struppi Hörbücher und Hörspiele,
- Tim-Mälzer-Sachbuch Bücher,
- Mode-Zeitschriften,
- Tim-und-Struppi Hörbücher und Hörspiele,
- Tim-O - ' - Brien-Sachbuch Bücher,
- Burda Moden,
- The Face Zeitschriften,
- Tim-Mälzer-Sachbuch Bücher übers Kochen,
- Französische Zeitschriften Mode,
- The Culinary Chronicle Kochbücher