|Eingestellt in Kategorie:
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Essen verstehen: Prinzipien und Zubereitung von Amy Brown, 6. Auflage

Blue Frog Provisions
(112)
Angemeldet als privater Verkäufer
Verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, finden daher keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
US $18,99
Ca.CHF 15,22
oder Preisvorschlag
Artikelzustand:
Sehr gut
Ganz entspannt. Rückgaben akzeptiert.
Versand:
Kostenlos USPS Media MailTM.
Standort: Covington, Louisiana, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Sa, 19. Jul und Sa, 26. Jul nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
     Diners Club

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:316899690584

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Sehr gut: Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand ...
Book Title
Understanding Food : Principles and Preparation Hardcover Amy Chr
ISBN
9781337557566

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
Cengage Learning
ISBN-10
1337557560
ISBN-13
9781337557566
eBay Product ID (ePID)
239656402

Product Key Features

Number of Pages
704 Pages
Publication Name
Understanding Food : Principles and Preparation
Language
English
Subject
Nursing / Nutrition, Nutrition, Diet & Nutrition / Nutrition, General, Industries / Food Industry
Publication Year
2018
Features
Revised
Type
Textbook
Author
Amy Christine Brown
Subject Area
Cooking, Health & Fitness, Business & Economics, Medical
Series
Mindtap Course List Ser.
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
10.9 in
Item Weight
57.6 Oz
Item Length
1.3 in
Item Width
8.4 in

Additional Product Features

Edition Number
6
Intended Audience
College Audience
LCCN
2017-949419
Dewey Edition
22
Illustrated
Yes
Dewey Decimal
641.3
Edition Description
Revised edition
Table Of Content
Part I: FOOD SCIENCE AND NUTRITION.1. Food Selection 2. Food Evaluation.3. Chemistry of Food Composition.Part II: FOOD SERVICE.4. Food Safety.5. Food Preparation Basics.6. Meal Management.Part III: FOODS.Protein-Meat, Poultry, Fish, Dairy, and Eggs.7. Meat.8. Poultry.9. Fish and Shellfish.10. Milk.11. Cheese.12. Eggs.Phytochemicals-Vegetables, Fruits, Soups, and Salads.13. Vegetables and Legumes.14. Fruits.15. Soups, Salads, and Gelatins.Complex Carbohydrates-Cereals, Flour, and Breads.16. Cereal Grains and Pastas.17. Flours and Flour Mixtures.18. Starches and Sauces.19. Quick Breads.20. Yeast Breads.Desserts--Refined Carbohydrates and Fat.21. Sweeteners.22. Fats and Oils.23. Cakes and Cookies.24. Pies and Pastries.25. Candy.26. Frozen Desserts.Water--Beverages.27. Beverages.Part IV: FOOD INDUSTRY.28. Food Preservation.29. Government Food Regulations.30. Careers in Food and Nutrition.
Synopsis
UNDERSTANDING FOOD: PRINCIPLES AND PREPARATION is your introductory guide to food, food preparation, food service and food science. Integrating these key topics with relevant information about nutrition and the food industry, this best-selling text gives you a thorough overview of the different dimensions of food principles and insight into the variety of career options available in the food industry. Numerous photographs and illustrations help you understand and apply what you read, and the sixth edition is now available with MindTap Nutrition--a digital learning platform that lets you learn how, when and where you want--even on your mobile With features like self-assessments, pop-up tutors, videos and an interactive ebook, MindTap Nutrition makes studying a breeze., UNDERSTANDING FOOD: PRINCIPLES AND PREPARATION is your introductory guide to food, food preparation, food service and food science. Integrating these key topics with relevant information about nutrition and the food industry, this best-selling text gives you a thorough overview of the different dimensions of food principles and insight into the variety of career options available in the food industry. Numerous photographs and illustrations help you understand and apply what you read, and the sixth edition is now available with MindTap Nutrition--a digital learning platform that lets you learn how, when and where you want--even on your mobile! With features like self-assessments, pop-up tutors, videos and an interactive ebook, MindTap Nutrition makes studying a breeze.
LC Classification Number
TX354

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

Blue Frog Provisions

98,3% positive Bewertungen352 Artikel verkauft

Mitglied seit Nov 2015
Antwortet meist innerhalb 24 Stunden
Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
5.0

Verkäuferbewertungen (105)

Alle Bewertungen
Positiv
Neutral
Negativ