Alles grillen: Einfache Rezepte für großartige flammengekochte Speisen, Bittman, Ma

hpb-inc
(41899)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $15,98
Ca.CHF 12,75
Artikelzustand:
Sehr gut
Ganz entspannt. Rückgaben akzeptiert.
Versand:
Kostenlos Economy Shipping.
Standort: Dallas, Texas, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Mi, 8. Okt und Do, 16. Okt nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Liefertermine - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet berücksichtigen die Bearbeitungszeit des Verkäufers, die PLZ des Artikelstandorts und des Zielorts sowie den Annahmezeitpunkt und sind abhängig vom gewählten Versandservice und dem ZahlungseingangZahlungseingang - wird ein neuem Fenster oder Tab geöffnet. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
60 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
     Diners Club

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:317236091775
Zuletzt aktualisiert am 02. Okt. 2025 22:56:11 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Sehr gut: Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand ...
ISBN
9780544790308
Kategorie

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
HarperCollins
ISBN-10
0544790308
ISBN-13
9780544790308
eBay Product ID (ePID)
240119948

Product Key Features

Number of Pages
576 Pages
Language
English
Publication Name
How to Grill Everything : Simple Recipes for Great Flame-Cooked Food: a Grilling BBQ Cookbook
Subject
Methods / Barbecue & Grilling, General
Publication Year
2018
Type
Not Available
Subject Area
Cooking, Reference
Author
Mark Bittman
Series
How to Cook Everything Ser.
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.3 in
Item Weight
49.5 Oz
Item Length
9.4 in
Item Width
8.3 in

Additional Product Features

LCCN
2017-051933
Dewey Edition
23
Reviews
"Bittman's broad coverage and clear instructions yield a wealth of reliable, practical dishes well within the range of even novice grillers. Although the book contains 1,000 recipes, Bittman doesn't overwhelm... his easy-to-execute recipes and imaginative approach is unassailable. Regardless of one's grilling experience, fans of outdoor cooking will find this volume to be essential. " -- Publishers Weekly, STARRED review
Series Volume Number
8
Photographed by
Holmes, Christina
Illustrated
Yes
Dewey Decimal
641.7/6
Intended Audience
Trade
Synopsis
The ultimate grilling guide and the latest in Mark Bittman's acclaimed How to Cook Everything series. Here's how to grill absolutely everything--from the perfect steak to cedar-plank salmon to pizza--explained in Bittman's trademark simple, straightforward style. Featuring 1,000 recipes and variations, plus Bittman's practical advice on all the grilling basics, this book is an exploration of the grill's nearly endless possibilities. Recipes cover every part of the meal, including appetizers, seafood, meat and poultry, vegetables (including vegetarian mains), and even desserts. Plenty of quick, high-heat recipes will get dinner on the table in short order (Spanish-Style Garlic Shrimp, Green Chile Cheeseburgers); low and slow "project" recipes (Texas-Style Smoked Brisket, Pulled Pork with Lexington BBQ Sauce) are ideal for leisurely weekend cookouts. You'll also find unexpected grilled treats like avocado, watermelon, or pound cake, and innovative surprises--like cooking meat loaf or from-scratch Rosemary Olive Oil Bread on the grill--to get the most out of every fire., The ultimate grilling guide and the latest in Mark Bittman's acclaimed How to Cook Everything series, The ultimate grilling guide and the latest in Mark Bittman's acclaimed How to Cook Everything series Here's how to grill absolutely everything--from the perfect steak to cedar-plank salmon to pizza--explained in Mark Bittman's trademark simple, straightforward style. Featuring 1,000 recipes and variations, plus Bittman's practical advice on all the grilling basics, this book is an exploration of the grill's nearly endless possibilities. Recipes cover every part of the meal, including appetizers, seafood, meat and poultry, vegetables (including vegetarian mains), and even desserts. Plenty of quick, high-heat recipes will get dinner on the table in short order (Spanish-Style Garlic Shrimp, Green Chile Cheeseburgers); low and slow "project" recipes (Texas-Style Smoked Brisket, Pulled Pork with Lexington BBQ Sauce) are ideal for leisurely weekend cookouts. You'll also find unexpected grilled treats like avocado, watermelon, or pound cake, and innovative surprises--like cooking meat loaf or from-scratch Rosemary Olive Oil Bread on the grill--to get the most out of every fire.
LC Classification Number
TX840.B3B545 2018

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

hpb-inc

98,8% positive Bewertungen137 Tsd. Artikel verkauft

Mitglied seit Apr 2008
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Connecting readers with great books for over 50 years!
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
5.0

Verkäuferbewertungen (44'837)

Alle Bewertungen
Positiv
Neutral
Negativ