
Internationale Küche von den International Culinary Schools am Art Institut
US $18,87US $18,87
So, 14. Sep, 13:33So, 14. Sep, 13:33
Bild 1 von 1

Galerie
Bild 1 von 1

Ähnlichen Artikel verkaufen?
Internationale Küche von den International Culinary Schools am Art Institut
US $18,87
Ca.CHF 15,06
Artikelzustand:
Akzeptabel
Buch mit deutlichen Gebrauchsspuren. Der Einband kann einige Beschädigungen aufweisen, ist aber in seiner Gesamtheit noch intakt. Die Bindung ist möglicherweise leicht beschädigt, in ihrer Gesamtheit aber noch intakt. In den Randbereichen wurden evtl. Notizen gemacht, der Text kann Unterstreichungen und Markierungen enthalten, es fehlen aber keine Seiten und es ist alles vorhanden, was für die Lesbarkeit oder das Verständnis des Textes notwendig ist. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Versand:
Kostenlos Economy Shipping.
Standort: Eugene, Oregon, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Mo, 6. Okt und Mi, 8. Okt nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:317266150619
Der gesamte Erlös nach Abzug der Kosten geht an St. Vincent de Paul of Lane County
- Offizielles eBay für Charity-Angebot. Mehr erfahren
- Verkauf zugunsten einer geprüften gemeinnützigen Partnerorganisation.
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Book Title
- International Cuisine
- ISBN
- 9780470410769
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0470410760
ISBN-13
9780470410769
eBay Product ID (ePID)
66848859
Product Key Features
Number of Pages
864 Pages
Publication Name
International Cuisine
Language
English
Publication Year
2008
Subject
Regional & Ethnic / International, Regional & Ethnic / American / General
Type
Textbook
Subject Area
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
2.1 in
Item Weight
48.9 Oz
Item Length
9.3 in
Item Width
7.7 in
Additional Product Features
Intended Audience
College Audience
Illustrated
Yes
Table Of Content
Foreword iv Acknowledgments v Introduction vi Mexico 1 South America 49 The Caribbean 106 Japan 148 China 198 Korea 271 Southeast Asia 313 Spain 371 The Middle East 410 Turkey, Greece, and Crete 454 Africa 501 India 543 The British Isles 599 France 640 Italy 690 Germany, Austria, Switzerland 742 Scandinavia and Russia 785 References 827 Index 828
Synopsis
The Best Tool for Learning About the Diversity of Cuisine from Around the World Increasing world travel, changing demographics, multinational business, and greater diversity at home have whetted our appetites for international flavors--whether in national dishes or creative culinary fusions. Anyone entering the foodservice industry today must be prepared to meet this growing demand. Taste truly has gone global. With its comprehensive approach, International Cuisine explores countries and regions, cultures, and ingredients, and describes the crucial role they play in different world cuisines. This comprehensive and engaging resource gives readers an introductory knowledge of food cultures from five continents, as well as the Caribbean and British Isles. International Cuisine features: A total of 415 authentic recipes, representing all countries and regions discussed Recipes formulated for current practices and available ingredients, including step-by-step instructions Beautiful color photographs illustrating finished dishes An emphasis on sustainability and how locally grown foods enhance cuisines Coverage of history, geography, and people alongside recipes and cooking techniques Detailed ingredients lists and culinary glossaries for each country or region discussed Clearly presented and enjoyable to read, International Cuisine provides students, teachers, and professionals in foodservice a window to a wide variety of the worlds cuisines., International Cuisine provides comprehensive coverage of cuisines found throughout the world not only through recipes and techniques, but also through coverage of the history, culture, geography, religion, and locally grown ingredients that influence these various cuisines., The Best Tool for Learning About the Diversity of Cuisine from Around the World Increasing world travel, changing demographics, multinational business, and greater diversity at home have whetted our appetites for international flavors--whether in national dishes or creative culinary fusions. Anyone entering the foodservice industry today must be prepared to meet this growing demand. Taste truly has gone global. With its comprehensive approach, International Cuisine explores countries and regions, cultures, and ingredients, and describes the crucial role they play in different world cuisines. This comprehensiveand engaging resource gives readers an introductory knowledge of food cultures from five continents, as well as the Caribbean and British Isles. International Cuisine features: A total of 415 authentic recipes, representing all countries and regions discussed Recipes formulated for current practices and available ingredients, including step-by-step instructions Beautiful color photographs illustrating finished dishes An emphasis on sustainability and how locally grown foods enhance cuisines Coverage of history, geography, and people alongside recipes and cooking techniques Detailed ingredients lists and culinary glossaries for each country or region discussed Clearly presented and enjoyable to read, International Cuisine provides students, teachers, and professionals in foodservice a window to a wide variety of the world's cuisines. The Art Institutes (artinstitutes.edu), with more than forty educational institutions located throughout North America, have provided an important source of culinary arts, design, media art, and fashion programs for professionals for more than forty years. Since 1991, The International Culinary Schools at The Art Institutes , with their more than thirty locations, have offered exciting programs in culinary arts featuring a professional kitchen environmentand, in some locations, fully operational restaurants. Students work alongside instructors to learn and perform the hands-on skills chefs use each day. Based on classical Escoffier, Asian, and Latin culinary techniques, with an emphasis on progressive trends and practices, the curriculum is designed to develop and sharpen fundamental cooking techniques and professional skills and introduce a variety of international cuisines., The Best Tool for Learning About the Diversity of Cuisine from Around the World Increasing world travel, changing demographics, multinational business, and greater diversity at home have whetted our appetites for international flavors whether in national dishes or creative culinary fusions.
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
StVinniesBooks
99,7% positive Bewertungen•344 Tsd. Artikel verkauft
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Verkäuferbewertungen (102'191)
Dieser Artikel (1)
Alle Artikel (102'191)
- Automatische Bewertung von eBay- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestellung pünktlich und problemlos geliefert
- Automatische Bewertung von eBay- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestellung pünktlich und problemlos geliefert
- n***g (287)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter Kauf.
- Automatische Bewertung von eBay- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestellung pünktlich und problemlos geliefert
Noch mehr entdecken:
- Bücher über internationale Küche Sachbuch,
- Englische Bücher über internationale Küche Sachbuch,
- Bücher über internationale Küche Sachbuch Geschichte,
- Deutsche Bücher über internationale Küche Sachbuch,
- Bücher über internationale Küche im Taschenbuch Sachbuch,
- Internationale Politikbücher,
- Bücher über internationales Recht Sachbuch,
- Bücher über internationale Politik Sachbuch,
- Bücher über internationale Beziehungen Sachbuch,
- Deutsche Bücher über internationale Politik Sachbuch