
Wisconsin Supper Club Kochbuch: Kultiger Tarif und Nostalgie von wegweisenden Restaurants
US $14,99US $14,99
Mo, 29. Sep, 16:49Mo, 29. Sep, 16:49
Bild 1 von 1

Galerie
Bild 1 von 1

Ähnlichen Artikel verkaufen?
Wisconsin Supper Club Kochbuch: Kultiger Tarif und Nostalgie von wegweisenden Restaurants
US $14,99
Ca.CHF 11,99
Artikelzustand:
Sehr gut
Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand befindet. Der Einband weist keine offensichtlichen Beschädigungen auf. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag vorhanden (sofern zutreffend). Alle Seiten sind vollständig vorhanden, es gibt keine zerknitterten oder eingerissenen Seiten und im Text oder im Randbereich wurden keine Unterstreichungen, Markierungen oder Notizen vorgenommen. Der Inneneinband kann minimale Gebrauchsspuren aufweisen. Minimale Gebrauchsspuren. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Versand:
Kostenlos Economy Shipping.
Standort: Dallas, Texas, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Fr, 17. Okt und Mi, 22. Okt nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
60 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:326740392529
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- ISBN
- 9781493006342
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Globe Pequot Press, T.H.E.
ISBN-10
1493006347
ISBN-13
9781493006342
eBay Product ID (ePID)
209839624
Product Key Features
Book Title
Wisconsin Supper Club Cookbook
Number of Pages
240 Pages
Language
English
Topic
Food, Lodging & Transportation / Restaurants, Regional & Ethnic / American / Middle Western States, General, United States / General
Publication Year
2015
Illustrator
Yes
Genre
Travel, Cooking
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
0.7 in
Item Weight
22.8 Oz
Item Length
9.2 in
Item Width
7.5 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2015-017366
Dewey Edition
23
Reviews
While supper clubs are little-known in much of the country, they thrive in the upper Midwest, a fact proven in Mary Bergin's Wisconsin Supper Club Cookbook. Here are recipes for hearty food and stout drinks along with vivid descriptions of the supper-club dining experience, including Friday fish fries and Saturday prime rib as well as old-fashioned cocktails and after-dinner ice-cream libations. For those of us who prize culinary tradition, the charm of this book goes beyond enticing recipes. Mary Bergin has created a glorious tribute to a uniquely American way of going out to eat.
Dewey Decimal
641.5977
Synopsis
The supper club is a tradition and now somewhat of a phenomenon found in the Upper Midwest. They are so retro that they are coming back in to vogue. With more than 60 recipes from 40 supper clubs, Wisconsin Supper Club Cookbook will uncover the secrets to the food and the drinks that keep people coming back to the party any time of the day., The supper club is a tradition and now somewhat of a phenomenon found in the Upper Midwestern states of Wisconsin, Minnesota, Ohio, Michigan, Illinois, and Iowa. They are so retro that they are coming back in to vogue. Travel through the Badger State and discover what made these supper clubs and the iconic fare stand the test of time. With more than 60 recipes from 40 supper clubs, Wisconsin Supper Club Cookbook will uncover the secrets to the food and the drinks that keep people coming back to these landmark eateries any time of the day., With more than sixty recipes from forty supper clubs, Wisconsin Supper Club Cookbook uncovers a mix of rural and urban players, new businesses, and four-generation family endeavors. Their dishes are an amazing jumble of supper club classics and contemporary interpretations of supper club food. Complex entrees, decades-old family recipes, ethnic favorites, simple combinations, and practical ideas for busy cooks-all are here to provide both inspiration and simplification in the kitchen. Travel through the Badger State and discover how the supper club setting quietly continues to define the lives of many good people in Wisconsin. Book jacket.
LC Classification Number
TX715.2.M53B464 2015
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
hpb-inc
99% positive Bewertungen•138 Tsd. Artikel verkauft
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Verkäuferbewertungen (45'280)
Dieser Artikel (1)
Alle Artikel (45'280)
- e***g (867)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufGood condition and quality. As new appearance. Great value.
- r***l (11018)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufExcellent book... great service. positively positive
- Automatyczna opinia eBay- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatZamówienie zostało dostarczone na czas bez problemów
- e***g (867)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufGood condition and quality. As new appearance. Great value.
Noch mehr entdecken:
- Kochbücher Sachbuch Bücher Suppen,
- Kochbücher,
- Bücher über Suppen Sachbuch,
- Bücher im Taschenbuch Sachbuch Suppen,
- Deutsche Bücher über Suppen Sachbuch,
- Kochbücher Sachbuch Bücher,
- Erwachsene Bücher Kochbücher Sachbuch,
- Kochbücher Sachbuch Bücher Jugendliche,
- Bücher über Backen Kochbücher Sachbuch,
- Kochbücher Sachbuch Bücher vegetarische Küche