Der Verkäufer ist abwesend bis 14. Okt. 2025. Bitte rechnen Sie beim Kauf dieses Artikel mit einer späteren Lieferung.

Chef Paul Prudhomme's Seasoned America HCDJ 1. signiert 1991

bobcrocker
(14755)
Angemeldet als privater Verkäufer
Verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, finden daher keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
US $15,00
Ca.CHF 11,99
oder Preisvorschlag
Artikelzustand:
Gut
The book and dust jacket are in good or better condition. See Pictures. Full refund offered if you ... Mehr erfahrenÜber den Artikelzustand
Ganz entspannt. Kostenloser Rückversand.
Versand:
US $6,97 (ca. CHF 5,57) USPS Media MailTM.
Standort: Wakefield, Rhode Island, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Do, 16. Okt und Sa, 18. Okt nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Verkäufer zahlt Rückversand.
Zahlungen:
     Diners Club

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:326776060738
Zuletzt aktualisiert am 16. Sep. 2025 17:49:05 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers. Alle Zustandsdefinitionen ansehenwird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Hinweise des Verkäufers
“The book and dust jacket are in good or better condition. See Pictures. Full refund offered if you ...
Type
Novel
Signed By
Paul Prudhomme
Signed
Yes
Special Attributes
Signed
Narrative Type
Nonfiction
Features
1st Edition, Dust Jacket
Original Language
English
Country/Region of Manufacture
United States
Inscribed
Yes
Edition
First Edition
ISBN
9780688052829
Kategorie

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
HarperCollins
ISBN-10
0688052827
ISBN-13
9780688052829
eBay Product ID (ePID)
509912

Product Key Features

Book Title
Chef Paul Prudhomme's Seasoned America
Number of Pages
384 Pages
Language
English
Topic
Specific Ingredients / Herbs, Spices, Condiments, Reference, Regional & Ethnic / American / Southwestern States, Regional & Ethnic / American / General
Publication Year
1991
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Paul Prudhomme
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.2 in
Item Weight
32.1 Oz
Item Length
9.6 in
Item Width
7.3 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
91-014014
Synopsis
In his new book, Chef Paul works his culinary magic on America's classic regional recipes--San Francisco cioppino, Texas chili, Maryland crab cakes, for example. The results are more than 150 recipes that represent a whole new way of interpreting traditional American cooking. Special sections encourage home cooks to experiment and take risks for the sheer taste of it. 48 pages of full-color photographs. Index., When one of America's most talented and best-loved chefs reinterprets the great American classics, the result is Chef Paul Prudhomme's Seasoned America, a beautifully illustrated collection of American favorites made even better. In his new book, Chef Paul transforms the plainest of dishes -- like a beef noodle casserole made from ground meat and pasta -- into delicious company fare. The humble tamale pie, lowly turkey hash, and ordinary ham loaf become truly memorable in his capable hands. His Texas Chili may be the best anyone has ever tasted. Mulacalong Chicken, a specialty of Charleston, South Carolina, has a soft curry flavor that's indescribably wonderful. He seasons traditional regional and ethnic dishes in unconventional and surprising ways that make a world of difference: thyme in the West Coast Oyster Stew, nutmeg in the New England Boiled Dinner, cardamom in Iowa Chicken and Corn Pot Pie, cumin in Oklahoma Fried Chicken and Biscuits, coriander in Brooklyn Borscht. Chef Paul's unique concept of "building" a dish to create maximum flavor and texture is used in many of his recipes, and a special section of the book explains exactly how it's done, in language anyone can understand. For example, Milwaukee Potato Soup has a base of grated potatoes for thickening and flavor, as well as two different sizes of diced potatoes for texture. Other formerly "inelegant" dishes are treated to the remarkable -- and frequently unorthodox-Chef Paul touch, to create food no one is likely to soon forget: A slow -- roasted, boneless stuffed chicken emerges juicy and brimming with flavor in Atchafalaya Boneless Roast Chicken. Indian fry bread topped with a spicy lamb stew and fresh salsa becomes the world's best Navajo Tacos. Through colorful stories, special tips on techniques, and invaluable information, you'll find all the encouragement you need to experiment with dishes you've always taken for granted. From Albuquerque Burritos to Lower East Side Latkes, Michigan Miner's Pasties to San Francisco Cioppino, Seasoned America and Paul Prudhomme will guide you step by step toward the successful creation of extraordinary American food.
LC Classification Number
TX819.H4P78 1991

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

bobcrocker

100% positive Bewertungen21 Tsd. Artikel verkauft

Mitglied seit Apr 1998
Antwortet meist innerhalb 24 Stunden
Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
AFTER OVER 27 YEARS, I WILL BE CLOSING MY EbAY STORE BY THE END OF 2025. GET MY ITEMS WHILE THEY LAST!Bob Crocker
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
5.0
Angemessene Versandkosten
4.8
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
5.0

Verkäuferbewertungen (14'112)

Alle Bewertungenselected
Positiv
Neutral
Negativ