|Eingestellt in Kategorie:
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Gärung: Gurken, Kimchi, Kefir, Kombucha, Sauerteig, Joghurt, Käse uvm

Artikelzustand:
Sehr gut
Mehr als 10 verfügbar / 45 verkauft
Preis:
US $9,20
Ca.CHF 8,22
Versand:
Kostenlos Standard Shipping. Weitere Detailsfür Versand
Standort: Bridgeton, New Jersey, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Fr, 28. Jun und Mo, 1. Jul nach 43230 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahmen:
Zahlungen:
     

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. 

Angaben zum Verkäufer

Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:334667200903
Zuletzt aktualisiert am 25. Jun. 2024 00:28:46 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Sehr gut: Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand ...
ISBN
9781615649907
Book Title
Fermenting : Pickles, Kimchi, Kefir, Kombucha, Sourdough, Yogurt, Cheese and More!
Book Series
The Self-Sufficient Kitchen Ser.
Publisher
Dorling Kindersley Publishing, Incorporated
Item Length
9.2 in
Publication Year
2021
Format
Trade Paperback
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
0.7 in
Author
Wardeh Harmon
Genre
Cooking, Science
Topic
Specific Ingredients / Natural Foods, Seasonal, Chemistry / Industrial & Technical, Methods / Canning & Preserving
Item Weight
17.8 Oz
Item Width
7.7 in
Number of Pages
320 Pages

Über dieses Produkt

Product Information

Everything you need to master the age-old art of fermentation from home! From kombucha and kefir to sourdough and kimchi, this cookbook is your go-to guide for safe fermentation and discovering the science of probiotic foods. This newly revised edition covers the amazing health benefits of fermented foods and the techniques for safely fermenting food at home. It includes: - More than 100 recipes for ferments of all types, including beverages, cultured dairy, fermented grains, vegetable ferments, and much more - Helpful insights on the tools and techniques you'll need to know to safely create nearly any type of fermented food - Expert guidance from Wardeh Harmon on how fermentation works, how to troubleshoot common fermentation issues, and how to grow your own starters Fermented foods are currently experiencing a renaissance. People are discovering not only the health benefits of live-culture foods but also the true pleasure of creating their own fermentations at home. The diverse chapters in this recipe book cover everything from the history of fermentation to common fermentation recipes for vegetables, fruits, grains, and even alcoholic beverages. This authoritative guide features a wide range of DIY fermentation projects that allow you to progress from simple fermented condiments like chutneys and mayonnaise to more advanced techniques such as fermenting meats and fish. Fermenting will give you all the tools you need to start making your own delicious cultured food right away and help you ease into this exciting hobby! It's the perfect book for anyone who has thought about trying to ferment their own food.

Product Identifiers

Publisher
Dorling Kindersley Publishing, Incorporated
ISBN-10
1615649905
ISBN-13
9781615649907
eBay Product ID (ePID)
18050388858

Product Key Features

Book Title
Fermenting : Pickles, Kimchi, Kefir, Kombucha, Sourdough, Yogurt, Cheese and More!
Number of Pages
320 Pages
Language
English
Publication Year
2021
Topic
Specific Ingredients / Natural Foods, Seasonal, Chemistry / Industrial & Technical, Methods / Canning & Preserving
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, Science
Author
Wardeh Harmon
Book Series
The Self-Sufficient Kitchen Ser.
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
0.7 in
Item Weight
17.8 Oz
Item Length
9.2 in
Item Width
7.7 in

Additional Product Features

Dewey Edition
23
Lccn
2020-950766
Target Audience
Trade
Dewey Decimal
664.024
Lc Classification Number
Tp371.44

Artikelbeschreibung des Verkäufers

bookoutlet1

bookoutlet1

99,6% positive Bewertungen
737 Tsd. Artikel verkauft
Shop besuchenKontakt
Antwortet meist innerhalb 24 Stunden

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten

Genaue Beschreibung
5.0
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
5.0

Beliebte Kategorien in diesem Shop

Angemeldet als gewerblicher Verkäufer

Verkäuferbewertungen (244'727)

a***a (2240)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Good seller with fast shipping time and good communication
m***y (108)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Great!
5***5 (651)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Good transaction
Alle Bewertungen ansehen