|Eingestellt in Kategorie:
Ähnlichen Artikel verkaufen?

GESCHMÄCKER & AROMEN: DIE CHEMISCHEN SINNE IN DER WISSENSCHAFT UND von Bell - Hardcover *sehr guter Zustand +*

Excellent Condition! Quick & Free Delivery in 2-14 days
Artikelzustand:
Sehr gut
Book is in Very Good Condition.  Text will be unmarked.  May show some signs of use or wear. Will ... Mehr erfahrenÜber den Artikelzustand
Preis:
US $85,49
Ca.CHF 78,11
Versand:
Kostenlos Economy Shipping. Weitere Detailsfür Versand
Standort: US, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Mi, 29. Mai und Mo, 3. Jun nach 43230 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahmen:
30 Tage Rückgabe. Verkäufer zahlt Rückversand. Weitere Details- Informationen zu Rückgaben
Zahlungen:
     

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. 

Angaben zum Verkäufer

Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:335350750557

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Sehr gut
Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand befindet. Der Einband weist keine offensichtlichen Beschädigungen auf. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag vorhanden (sofern zutreffend). Alle Seiten sind vollständig vorhanden, es gibt keine zerknitterten oder eingerissenen Seiten und im Text oder im Randbereich wurden keine Unterstreichungen, Markierungen oder Notizen vorgenommen. Der Inneneinband kann minimale Gebrauchsspuren aufweisen. Minimale Gebrauchsspuren. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers. Alle Zustandsdefinitionen ansehenwird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Hinweise des Verkäufers
“Book is in Very Good Condition.  Text will be unmarked.  May show some signs of use or wear. Will ...
ISBN-10
0632055448
Book Title
Tastes & Aromas: The Chemical Senses In Science and Industry
ISBN
9780632055449
Publication Year
1999
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Publication Name
Tastes and Aromas : the Chemical Senses in Science and Industry
Item Height
1in
Author
Annesley J. Watson
Item Length
9.6in
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
Item Width
6.3in
Item Weight
22.8 Oz
Number of Pages
232 Pages

Über dieses Produkt

Product Information

Tastes and Aromas offers an unusual and invaluable insight into the industrialist's perspective on applications of smell and taste in the global food, wine and perfume industries. This important new book reviews the progress being made in this field of science and offers new information and insights to practitioners of sensory research in industry, those teaching and studying in this fast-emerging area, and anyone who wishes to learn more about the exotic chemical senses of smell, taste and pungency. The contents of this exciting title include reviews of the biological basis of smell and taste and the value-adding applications of smell and taste research to industry around the world. The book demonstrates the central role for human sensory research in developing successful products in billion-dollar global markets, e.g. the fragrance and wine industries. A further important aspect covered by this book is the development and use of artificial chemical sensing which is now a vital tool in new food and cosmetic product development. The editors of Tastes and Aromas , Graham Bell and Annesley Watson have drawn together an impressive list of internationally-known chemosensory authorities to provide a book that will be a vital tool to sensory scientists, food, beverage and cosmetic companies and to all those researching or teaching in this subject.

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0632055448
ISBN-13
9780632055449
eBay Product ID (ePID)
2274796

Product Key Features

Author
Annesley J. Watson
Publication Name
Tastes and Aromas : the Chemical Senses in Science and Industry
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
1999
Type
Textbook
Number of Pages
232 Pages

Dimensions

Item Length
9.6in
Item Height
1in
Item Width
6.3in
Item Weight
22.8 Oz

Additional Product Features

Reviews
The 214 pages in 22 chapters, reflect the broad spectrum of subject matter - as does the 41 expert contributors from five countries....An incredible book."ood& Beverage Reporter, 2004From this book you will gain useful new perspectives and enhanced appreciation of chemosensory science." Food and Beverage Reporter, May 2006, "The 214 pages in 22 chapters, reflect the broad spectrum of subject matter - as does the 41 expert contributors from five countries....An incredible book."Food & Beverage Reporter, 2004, "The 214 pages in 22 chapters, reflect the broad spectrum ofsubject matter - as does the 41 expert contributors from fivecountries....An incredible book." Food & Beverage Reporter, 2004 "From this book you will gain useful new perspectives andenhanced appreciation of chemosensory science." Food andBeverage Reporter, May 2006
Table of Content
Preface: Acknowledgment: Contributors:The senses: Meeting biological needs: From sweets to hot peppers : Genetic variation in taste, oral pain, and oral touch: Introduction to the sense of smell: Understanding odours from the study of human and animal behaviour: Introduction to the trigeminal sense:The role of pungency in food flavours: Meeting industry needs:The European perspective: The value of sensory science to the food product developer and food processor: Understanding the foreign palate:Sensory evaluation in asian markets: A smell test based on odour recognition by Japanese people, and its application: Indonesia:Taste preferences of A+ consumers: The role of strategic and applied sensory research in the perfume and flavour industries: Using analytical sensory techniques to understand wine preference: Accounting for several related sources of variation in chemosensory psychophysics: Products maps for sensory ranking and categorical data: How sensory cells encode information:The quality and quantity of the processes that underlie sensitivity to chemical stimuli: Information coding in the mammalian olfactory system: Anatomy of the peripheral chemosensory systems:How they grow and age in humans: Future technologies envisaged from molecular mechanisms of olfactory perception: Electronic sensor technologies for the food and allied industries: Marine chemical signals:Dispersal, eddy chemotaxis, urine pheromones, and the development of a chemotactic robot: Electronic noses for sensing and analysing industrial chemicals: Probabilities and possibilities:On-line sensors for food processing: How machines can understand smells and tastes:Controlling your product quality with neural networks: Index
Copyright Date
1999
Topic
Neurology, Food Science, Life Sciences / Anatomy & Physiology (See Also Life Sciences / Human Anatomy & Physiology)
Lccn
99-039060
Intended Audience
Scholarly & Professional
Illustrated
Yes
Genre
Technology & Engineering, Science, Medical

Artikelbeschreibung des Verkäufers

ZUBER

ZUBER

98,2% positive Bewertungen
854 Tsd. Artikel verkauft
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten

Genaue Beschreibung
4.8
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
4.9

Beliebte Kategorien in diesem Shop

Angemeldet als gewerblicher Verkäufer

Verkäuferbewertungen (263'038)

r***a (3792)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Outstanding ebay seller!
o***o (153)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Vg
2***l (22)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Excellent - Arrived quickly and in perfect condition. Thank you!