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Baking for Special Diets by Richard J. Coppedge Jr. and The Culinary...
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Neuwertig
Buch, das wie neu aussieht, aber bereits gelesen wurde. Der Einband weist keine sichtbaren Gebrauchsspuren auf. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag vorhanden (sofern zutreffend). Alle Seiten sind vollständig vorhanden, es gibt keine zerknitterten oder eingerissenen Seiten und im Text oder im Randbereich wurden keine Unterstreichungen, Markierungen oder Notizen vorgenommen. Der Inneneinband kann minimale Gebrauchsspuren aufweisen. Minimale Gebrauchsspuren. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
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eBay-Artikelnr.:335657269898
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Country/Region of Manufacture
- United States
- ISBN
- 9780470587836
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0470587830
ISBN-13
9780470587836
eBay Product ID (ePID)
219575783
Product Key Features
Number of Pages
272 Pages
Language
English
Publication Name
Baking for Special Diets
Publication Year
2016
Subject
Methods / Baking
Type
Textbook
Subject Area
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
0.8 in
Item Weight
32.9 Oz
Item Length
10.9 in
Item Width
8.6 in
Additional Product Features
Intended Audience
College Audience
LCCN
2015-048922
Table Of Content
Author Bio 1 Chapter 1 Current Health Problems and Dietary Needs: An Abundance of Foods and Health Problems 3 Chapter 2 What Is Nutritional Baking? 13 Chapter 3 Ingredients for Nutritious Baking 31 Chapter 4 Reduced- and Low-Fat Baking 45 Chapter 5 Baking with Less Sugar 71 Chapter 6 Gluten-Free Baking 129 Chapter 7 Nondairy and Vegan Products 177 Appendix Conversion Tables 245 Appendix Sweeteners 246 Glossary 247 Index 250
Synopsis
Baking for Special Diets teaches readers how to widen the scope of their offerings and create flavorful recipes to meet all kinds of dietary needs. This text explains the wide range of dietary challenges of which pastry chefs and bakers should be conscious, including celiac disease, diabetes, high blood pressure, high cholesterol, kosher diets, and more. Introductory chapters cover general nutrition information, ingredient substitutions. The text also explains through examples how to convert your own recipes to meet the needs of a particular customer. Subsequent chapters provide recipes for a wide range of dietary concerns, from vegetarian, vegan, and low-fat baked goods to delectable desserts that are gluten-, lactose-, or sugar-free. From Low-Fat Vanilla Mousse and Reduced-Calorie Linzer Cookies to Sugar-Free Cr me Caramel and Vegan Boston Cream Pie, Baking for Special Diets provides chefs with an arsenal of recipes that are healthy, versatile, and always delicious., Baking for Special Diets teaches readers how to widen the scope of their offerings and create flavorful recipes to meet all kinds of dietary needs. This text explains the wide range of dietary challenges of which pastry chefs and bakers should be conscious, including celiac disease, diabetes, high blood pressure, high cholesterol, kosher diets, and more. Introductory chapters cover general nutrition information, ingredient substitutions. The text also explains through examples how to convert your own recipes to meet the needs of a particular customer. Subsequent chapters provide recipes for a wide range of dietary concerns, from vegetarian, vegan, and low-fat baked goods to delectable desserts that are gluten-, lactose-, or sugar-free. From Low-Fat Vanilla Mousse and Reduced-Calorie Linzer Cookies to Sugar-Free Crème Caramel and Vegan Boston Cream Pie, Baking for Special Diets provides chefs with an arsenal of recipes that are healthy, versatile, and always delicious., Baking for Special Diets teaches readers how to widen the scope of their offerings and create flavorful recipes to meet all kinds of dietary needs.
LC Classification Number
RM219.C67 2016
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
Cool Finds and Cards
99,5% positive Bewertungen•909 Artikel verkauft
Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
Verkäuferbewertungen (316)
- p***5 (1210)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufAdorable Spiderman Bear - looks brand new! Packed extremely well and shipped lightning fast. Thanks to a great seller!
- t***h (4)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufVery satisfying
- r***r (321)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufIt was a beautiful dress, quickly delivered, and exactly as pictured! But the BEST part was the baseball cards! I LOVE baseball and the little extra gift absolutely made my day! Thank you!
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