|Eingestellt in Kategorie:
Der Verkäufer ist abwesend bis 26. Jul. 2025. Behalten Sie den Artikel im Auge - setzen Sie ihn auf Ihre Beobachtungsliste.
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Baking for Special Diets by Richard J. Coppedge Jr. and The Culinary...

Cool Finds and Cards
(785)
Angemeldet als privater Verkäufer
Verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, finden daher keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
US $46,99
Ca.CHF 37,23
Artikelzustand:
Neuwertig
Ganz entspannt. Kostenloser Rückversand.
Versand:
US $5,97 (ca. CHF 4,73) USPS Media MailTM.
Standort: Temple, Texas, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Di, 29. Jul und Mo, 4. Aug nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
14 Tage Rückgabe. Verkäufer zahlt Rückversand.
Zahlungen:
     Diners Club

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:335657269898
Zuletzt aktualisiert am 27. Feb. 2025 22:19:38 MEZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neuwertig: Buch, das wie neu aussieht, aber bereits gelesen wurde. Der Einband weist keine ...
Country/Region of Manufacture
United States
ISBN
9780470587836

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0470587830
ISBN-13
9780470587836
eBay Product ID (ePID)
219575783

Product Key Features

Number of Pages
272 Pages
Language
English
Publication Name
Baking for Special Diets
Publication Year
2016
Subject
Methods / Baking
Type
Textbook
Author
Richard J. Coppedge Jr., The Culinary Institute of America (Cia)
Subject Area
Cooking
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
0.8 in
Item Weight
32.9 Oz
Item Length
10.9 in
Item Width
8.6 in

Additional Product Features

Intended Audience
College Audience
LCCN
2015-048922
Table Of Content
Author Bio 1 Chapter 1 Current Health Problems and Dietary Needs: An Abundance of Foods and Health Problems 3 Chapter 2 What Is Nutritional Baking? 13 Chapter 3 Ingredients for Nutritious Baking 31 Chapter 4 Reduced- and Low-Fat Baking 45 Chapter 5 Baking with Less Sugar 71 Chapter 6 Gluten-Free Baking 129 Chapter 7 Nondairy and Vegan Products 177 Appendix Conversion Tables 245 Appendix Sweeteners 246 Glossary 247 Index 250
Synopsis
Baking for Special Diets teaches readers how to widen the scope of their offerings and create flavorful recipes to meet all kinds of dietary needs. This text explains the wide range of dietary challenges of which pastry chefs and bakers should be conscious, including celiac disease, diabetes, high blood pressure, high cholesterol, kosher diets, and more. Introductory chapters cover general nutrition information, ingredient substitutions. The text also explains through examples how to convert your own recipes to meet the needs of a particular customer. Subsequent chapters provide recipes for a wide range of dietary concerns, from vegetarian, vegan, and low-fat baked goods to delectable desserts that are gluten-, lactose-, or sugar-free. From Low-Fat Vanilla Mousse and Reduced-Calorie Linzer Cookies to Sugar-Free Cr me Caramel and Vegan Boston Cream Pie, Baking for Special Diets provides chefs with an arsenal of recipes that are healthy, versatile, and always delicious., Baking for Special Diets teaches readers how to widen the scope of their offerings and create flavorful recipes to meet all kinds of dietary needs. This text explains the wide range of dietary challenges of which pastry chefs and bakers should be conscious, including celiac disease, diabetes, high blood pressure, high cholesterol, kosher diets, and more. Introductory chapters cover general nutrition information, ingredient substitutions. The text also explains through examples how to convert your own recipes to meet the needs of a particular customer. Subsequent chapters provide recipes for a wide range of dietary concerns, from vegetarian, vegan, and low-fat baked goods to delectable desserts that are gluten-, lactose-, or sugar-free. From Low-Fat Vanilla Mousse and Reduced-Calorie Linzer Cookies to Sugar-Free Crème Caramel and Vegan Boston Cream Pie, Baking for Special Diets provides chefs with an arsenal of recipes that are healthy, versatile, and always delicious., Baking for Special Diets teaches readers how to widen the scope of their offerings and create flavorful recipes to meet all kinds of dietary needs.
LC Classification Number
RM219.C67 2016

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

Cool Finds and Cards

99,5% positive Bewertungen909 Artikel verkauft

Mitglied seit Mär 2007
Antwortet meist innerhalb 24 Stunden
Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
Husband and wife duo that buys and sells cool finds. Please under stand that we both work FT jobs while doing this so shipping times may vary. Husband is a FT paramedic and Wife is a FT waitress. We ...
Mehr anzeigen
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
4.6
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
5.0

Verkäuferbewertungen (316)

Alle Bewertungen
Positiv
Neutral
Negativ