|Eingestellt in Kategorie:
Dieses Angebot wurde verkauft am Do, 24. Jul um 05:27.
Fermented Vegetables, 10th Anniversary Edition: Creative Recipes for Ferment...
Verkauft
Fermented Vegetables, 10th Anniversary Edition: Creative Recipes for Ferment...
US $12,52US $12,52
Do, 24. Jul, 17:27Do, 24. Jul, 17:27
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Fermented Vegetables, 10th Anniversary Edition: Creative Recipes for Ferment...

solr_books
(24596)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $12,52
Ca.CHF 10,02
Artikelzustand:
Sehr gut
    Versand:
    Kostenlos Economy Shipping.
    Standort: Skokie, Illinois, USA
    Lieferung:
    Lieferung zwischen Fr, 5. Sep und Di, 9. Sep nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
    Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
    Rücknahme:
    30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
    Zahlungen:
         Diners Club

    Sicher einkaufen

    eBay-Käuferschutz
    Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
    Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
    eBay-Artikelnr.:336072334676
    Zuletzt aktualisiert am 23. Jul. 2025 19:39:59 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

    Artikelmerkmale

    Artikelzustand
    Sehr gut: Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand ...
    Release Year
    2024
    ISBN
    9781635865394

    Über dieses Produkt

    Product Identifiers

    Publisher
    Storey Publishing
    ISBN-10
    1635865395
    ISBN-13
    9781635865394
    eBay Product ID (ePID)
    19062270272

    Product Key Features

    Edition
    10
    Book Title
    Fermented Vegetables, 10th Anniversary Edition : Creative Recipes for Fermenting 72 Vegetables, Fruits, and Herbs in Brined Pickles, Chutneys, Kimchis, Krauts, Pastes and Relishes
    Number of Pages
    440 Pages
    Language
    English
    Topic
    Specific Ingredients / Vegetables, Sustainable Living, General, Methods / Canning & Preserving
    Publication Year
    2024
    Illustrator
    Yes
    Genre
    Cooking, House & Home
    Author
    Kirsten K. Shockey, Christopher Shockey
    Format
    Trade Paperback

    Dimensions

    Item Height
    0.9 in
    Item Weight
    32.6 Oz
    Item Length
    9 in
    Item Width
    8 in

    Additional Product Features

    Intended Audience
    Trade
    LCCN
    2023-048530
    Reviews
    "An impressive addition to the growing literature of fermentation, with a thorough review of basic concepts and a great recipe section."-- Sandor Ellix Katz, Fermentation Revivalist and author of Sandor Katz's Fermentation Journeys
    Table Of Content
    Why We Still Ferment PART 1 Dipping into the Brine Fermentation Fundamentals CHAPTER 1 Back to the Future: Vegetable Fermentation as Preservation CHAPTER 2 The Inner Life of Pickling: The Science behind Vegetable Fermentation CHAPTER 3 Crocks and Rocks: The Tools of the Trade PART 2 Mastering the Basics Kraut, Condiments, Tsukemono, Pickles, and Kimchi CHAPTER 4 Mastering Sauerkraut CHAPTER 5 Mastering Condiments: Dry Brining Techniques CHAPTER 6 Mastering Tsukemono and Pickling Beds CHAPTER 7 Mastering Brine Pickling CHAPTER 8 Mastering Kimchi Basics CHAPTER 9 Practical Matters: Storage and Troubleshooting PART 3 In the Crock Fermenting from A to Z Artichokes Arugula Asparagus Avocado Basil Beans, Green Beets Broccoli Brussels Sprouts Burdock (Gobo) Cabbage, Green and Savoy Cabbage, Napa or Chinese Cabbage, Red Carrots Cauliflower Celeriac Celery Chard Cilantro (Coriander) Citrus Collard Greens Corn Cranberries Cucumbers Dandelions Eggplant Escarole Fennel Flowers Garlic Garlic Scapes Ginger Grape Leaves Herbs Horseradish Jicama Kale Kohlrabi Lamb''s Quarters Leeks Mango, Green and Unripe Mushrooms Mustard Greens and Seeds Nettles Okahijiki Greens (Saltwort) Okra Olives Onions Pak Choi (Bok Choy) Parsley Parsnips Peas Peppers Plums Potatoes, Sweet Potatoes, White Radicchio Radishes Rapini (Broccoli Rabe) Rhubarb Rutabaga Scallions (Green Onions) Shiso Spinach Sunchokes Tomatillos Tomatoes Turmeric Turnips Watermelon Winter Squash Zucchini and Other Summer Squash PART 4 On the Plate Incorporating Fermented Foods into Your Daily Meals CHAPTER 10 Breakfast: Culture for the Gutsy CHAPTER 11 Snacks: A Pickle a Day Keeps the Doctor Away CHAPTER 12 Lunch: Ferments on the Go CHAPTER 13 Dinner: Brine and Dine CHAPTER 14 Dessert: Really? Appendix: Scum--The Good, the Bad, and the Ugly Resources Bibliography Acknowledgments Index
    Synopsis
    This updated and revised bestselling guide to fermenting vegetables shares 65 new recipes, 8 new vegetable and fruit entries, 12 new producer profiles, 4 new fermentation techniques, and a greater emphasis on zero-waste processes. Since the first edition of Fermented Vegetables was published in 2014, enthusiasm for fermentation has bubbled over--in part, because of the ongoing research into the importance of gut health. Unlike other forms of food preservation, fermenting offers the benefit of boosting gut health while introducing unique flavors into ordinary dishes. Kirsten and Christopher Shockey have been at the forefront of the fermentation movement and are two of its most widely respected teachers. Fermented Vegetables has become the go-to reference for people who want to start fermenting; its broad scope, accessible recipes, and attractive package, combined with the Shockeys' authority, are a winning combination. The second edition of the book builds on the success of the first, with new techniques like using Japanese pickle beds and turning ferments into seasoning pastes and powders. It includes 65 new recipes; other recipes that utilize fermented foods have been revised to minimize the use of animal products and alcohol. In addition, the authors have written 8 new fruit and vegetable entries and 12 new profiles, which feature producers from around the world. All information about the science of gut health has been updated to reflect the enormous amount of research that has been done over the last decade.
    LC Classification Number
    TX612.V4S47 2024

    Artikelbeschreibung des Verkäufers

    Info zu diesem Verkäufer

    solr_books

    98,1% positive Bewertungen101 Tsd. Artikel verkauft

    Mitglied seit Feb 2001
    Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
    What is Books4Cause?We are a social venture dedicated to supporting social causes, education, and community through a business model. Books4Cause doesn’t raise funds or rely on government grants. All ...
    Mehr anzeigen
    Shop besuchenKontakt

    Detaillierte Verkäuferbewertungen

    Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
    Genaue Beschreibung
    4.8
    Angemessene Versandkosten
    5.0
    Lieferzeit
    5.0
    Kommunikation
    5.0

    Verkäuferbewertungen (30'139)

    Alle Bewertungen
    Positiv
    Neutral
    Negativ
      • u***h (208)- Bewertung vom Käufer.
        Letzter Monat
        Bestätigter Kauf
        Books is like new, fast shipping. Would buy from this seller again.
      Alle Bewertungen ansehen