Crumb: Show The Dough Who's Boss by Richard Bertinet hardcover, Very Good

EMETRK
(59)
PrivatAngemeldet als privater Verkäufer
Verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, finden daher keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
US $19,99
Ca.CHF 16,07
Artikelzustand:
Neuwertig
Das interessiert die Leute. 2 haben das auf ihrer Beobachtungsliste.
Abholung:
Kostenlose Abholung in Chula Vista, California, USA.
Versand:
US $5,22 (ca. CHF 4,20) USPS Media MailTM.
Standort: Chula Vista, California, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Di, 9. Dez und Fr, 12. Dez nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
Keine Rücknahme.
Zahlungen:
     Diners Club

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:336171366492

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neuwertig: Buch, das wie neu aussieht, aber bereits gelesen wurde. Der Einband weist keine ...
ISBN
9780857835543
Kategorie

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
Octopus
ISBN-10
0857835548
ISBN-13
9780857835543
eBay Product ID (ePID)
14038690244

Product Key Features

Book Title
Crumb : Bake Brilliant Bread
Number of Pages
224 Pages
Language
English
Topic
Methods / General, General, Courses & Dishes / Bread, Methods / Baking
Publication Year
2019
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, House & Home
Author
Richard Bertinet
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1 in
Item Weight
38.6 Oz
Item Length
10.5 in
Item Width
8.2 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2025-399277
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
641.815
Synopsis
Bread can be open and airy or compact and dense - it is all about the 'crumb' which characterises particular styles of loaf. In this inspiring new book, Richard Bertinet shares his hallmark straightforward approach to making bread through every step of the process, including the various techniques of fermenting, mixing, kneading and baking. Richard shows you how to make everything from classic and rustic breads to sourdough using different flours and ferments. Learn how to bake a range of delicious sweet and savory recipes from Manchego & Chorizo Cornbread, Seaweed & Sel Gris Rolls and Chickpea Flatbreads to Orange & Cardamom Swirls and Cinnamon Buns. There are also options for gluten-free breads and the best bakes to improve your gut-health by experimenting with different types of flour. Finally, Richard shares ideas for cooking with bread and creams, syrups and purées to enjoy alongside or incorporate into your bakes. With stunning step-by-step photography, simple advice and helpful techniques throughout, Crumb will inspire and fill everyone, whatever their experience, with the confidence to bake an exciting repertoire of breads., Bread can be open and airy or compact and dense - it is all about the 'crumb' which characterises particular styles of loaf. In this inspiring new book, Richard Bertinet shares his hallmark straightforward approach to making bread through every step of the process, including the various techniques of fermenting, mixing, kneading and baking. Richard shows you how to make everything from classic and rustic breads to sourdough using different flours and ferments. Learn how to bake a range of delicious sweet and savory recipes from Manchego & Chorizo Cornbread, Seaweed & Sel Gris Rolls and Chickpea Flatbreads to Orange & Cardamom Swirls and Cinnamon Buns. There are also options for gluten-free breads and the best bakes to improve your gut-health by experimenting with different types of flour. Finally, Richard shares ideas for cooking with bread and creams, syrups and pur es to enjoy alongside or incorporate into your bakes. With stunning step-by-step photography, simple advice and helpful techniques throughout, Crumb will inspire and fill everyone, whatever their experience, with the confidence to bake an exciting repertoire of breads.
LC Classification Number
TX769.B373 2019

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

EMETRK

100% positive Bewertungen155 Artikel verkauft

Mitglied seit Okt 2019
Antwortet meist innerhalb 24 Stunden
Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
5.0
Angemessene Versandkosten
4.7
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
5.0

Verkäuferbewertungen (55)

Alle Bewertungenselected
Positiv
Neutral
Negativ