|Eingestellt in Kategorie:
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Der Oxford Companion zu Zucker und Süßigkeiten (Oxford Compan - hartgedeckt NEU Darra Gol

Artikelzustand:
Neu
5 verfügbar
Versand:
Ggf. kein Versand nach USA. Für Versandoptionen lesen Sie die Artikelbeschreibung oder kontaktieren Sie den Verkäufer. Weitere Detailsfür Versand
Standort: PR9 8QH Southport UK, Vereinigtes Königreich
Lieferung:
Weitere Infos zur Lieferzeit in der Artikelbeschreibung
Rücknahmen:
60 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Weitere Details- Informationen zu Rückgaben
Zahlungen:
     

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. 

Angaben zum Verkäufer

Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:353849852780
Zuletzt aktualisiert am 08. Jun. 2024 14:12:45 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neu: Neues, ungelesenes, ungebrauchtes Buch in makellosem Zustand ohne fehlende oder beschädigte ...
Weight
1708grams
Subjects
Engineering & Technology
Pages
920
Size
25.9 x 5.3 x 18 cm
Topic
Engineering
Type
Unknown
ISBN
9780199313396
Publication Year
2015
Format
Hardcover
Language
English
Book Title
The Oxford Companion to Sugar and Sweets
Item Height
260mm
Author
Sidney Mintz, Darra Goldstein, Michael Krondl, Laura Mason, Ursula Heinzelmann, Geraldine Quinzio, Eric Rath
Publisher
Oxford University Press
Genre
Food & Drink
Item Width
187mm
Item Weight
1682g
Number of Pages
920 Pages

Über dieses Produkt

Product Information

A sweet tooth is a powerful thing. Babies everywhere seem to smile when tasting sweetness for the first time, a trait inherited, perhaps, from our ancestors who foraged for sweet foods that were generally safer to eat than their bitter counterparts. But the science of sweet is only the beginning of a fascinating story, because it is not basic human need or simple biological impulse that prompts us to decorate elaborate wedding cakes, scoop ice cream into a cone, or drop sugar cubes into coffee. These are matters of culture and aesthetics, of history and society, and we might ask many other questions. Why do sweets feature so prominently in children's literature? When was sugar called a spice? And how did chocolate evolve from an ancient drink to a modern candy bar? The Oxford Companion to Sugar and Sweets explores these questions and more through the collective knowledge of 265 expert contributors, from food historians to chemists, restaurateurs to cookbook writers, neuroscientists to pastry chefs. The Companion takes readers around the globe and throughout time, affording glimpses deep into the brain as well as stratospheric flights into the world of sugar-crafted fantasies. More than just a compendium of pastries, candies, ices, preserves, and confections, this reference work reveals how the human proclivity for sweet has brought richness to our language, our art, and, of course, our gastronomy. In nearly 600 entries, beginning with a la mode and ending with the Italian trifle known as zuppa inglese, the Companion traces sugar's journey from a rare luxury to a ubiquitous commodity. In between, readers will learn about numerous sweeteners (as well-known as agave nectar and as obscure as castoreum, or beaver extract), the evolution of the dessert course, the production of chocolate, and the neurological, psychological, and cultural responses to sweetness. The Companion also delves into the darker side of sugar, from its ties to colonialism and slavery to its addictive qualities. Celebrating sugar while acknowledging its complex history, The Oxford Companion to Sugar and Sweets is the definitive guide to one of humankind's greatest sources of pleasure. Like kids in a candy shop, fans of sugar (and aren't we all?) will enjoy perusing the wondrous variety to be found in this volume.

Product Identifiers

Publisher
Oxford University Press
ISBN-13
9780199313396
eBay Product ID (ePID)
213129161

Product Key Features

Book Title
The Oxford Companion to Sugar and Sweets
Author
Sidney Mintz, Darra Goldstein, Michael Krondl, Laura Mason, Ursula Heinzelmann, Geraldine Quinzio, Eric Rath
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2015
Genre
Food & Drink
Number of Pages
920 Pages

Dimensions

Item Height
260mm
Item Width
187mm
Item Weight
1682g

Additional Product Features

Series Title
Oxford Companions
Country/Region of Manufacture
United States
Editor
Darra Goldstein, Laura Mason, Ursula Heinzelmann, Sidney Mintz, Eric Rath, Geraldine Quinzio, Michael Krondl

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Rechtliche Informationen des Verkäufers

USt-IdNr.:
  • GB 920245361
BuyItNowBooks

BuyItNowBooks

98,3% positive Bewertungen
752 Tsd. Artikel verkauft
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten

Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
4.7
Kommunikation
4.8
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer

Verkäuferbewertungen (350'018)

-***c (21)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Thanks again
-***c (21)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Perfect thanks
e***m (1379)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Received quickly in lovely condition. Thank You.
Dies ist ein Angebot mit nicht öffentlicher Bieter-/Käuferliste. Nur der Verkäufer kann Ihren Nutzernamen sehen.