Bild 1 von 1
Bild 1 von 1
Zucker oder kein Zucker: Nahrungsoption en mit niedrigem glykämischen Index für Diabetiker von Shrivasta...
US $15,17
Ca.CHF 12,90
Artikelzustand:
Neuwertig
Buch, das wie neu aussieht, aber bereits gelesen wurde. Der Einband weist keine sichtbaren Gebrauchsspuren auf. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag vorhanden (sofern zutreffend). Alle Seiten sind vollständig vorhanden, es gibt keine zerknitterten oder eingerissenen Seiten und im Text oder im Randbereich wurden keine Unterstreichungen, Markierungen oder Notizen vorgenommen. Der Inneneinband kann minimale Gebrauchsspuren aufweisen. Minimale Gebrauchsspuren. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
2 verfügbar
Versand:
Kostenlos Economy Shipping.
Standort: Jessup, Maryland, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Fr, 27. Sep und Mi, 2. Okt nach 43230 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
14 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:355626524997
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- ISBN
- 9781652086291
- Book Title
- Sugar or No Sugar : Low Glycemic Index Food Options for Diabetics
- Publisher
- Independently Published
- Item Length
- 10 in
- Publication Year
- 2019
- Format
- Trade Paperback
- Language
- English
- Item Height
- 0.2 in
- Genre
- Cooking
- Topic
- General
- Item Weight
- 6.7 Oz
- Item Width
- 7 in
- Number of Pages
- 102 Pages
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Independently Published
ISBN-10
1652086293
ISBN-13
9781652086291
eBay Product ID (ePID)
9038558780
Product Key Features
Book Title
Sugar or No Sugar : Low Glycemic Index Food Options for Diabetics
Number of Pages
102 Pages
Language
English
Topic
General
Publication Year
2019
Genre
Cooking
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
0.2 in
Item Weight
6.7 Oz
Item Length
10 in
Item Width
7 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
Synopsis
This book is not another recipe book of Indian cooking; instead it provides the recent science-based information on low Glycemic Index (GI) food options for those who want to maintain steady blood sugar levels such as diabetics, thereby offering dishes that ultimately end up in a steady blood sugar release from the food upon digestion in human body. Diabetes care requires specific dietary strategies that help maintaining steady blood sugar levels that is only possible by adding fiber and protein to diet along with carbohydrates of low glycemic values. Therefore, this book provides basic information on nutritive values and glycemic index of food constituents of each recipe. Ingredients in each recipe have been chosen to produce meals that provide steady blood sugar supply upon digestion. The book will generate awareness amongst diabetics for developing low glycemic index food options of better nutritional quality. Besides dietary goal of low glycemic index food options, the other factors to control blood sugar include life style modifications, exercise, being physically active and appropriate medications as prescribed by Physician that go long way to control diabetes and provide better and healthy living.
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Verkäuferbewertungen (353'243)
- s***o (263)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufPerfect condition, just as described! Will buy from again!
- 1***e (647)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufHappy
- o***r (529)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufI was sent a book that I didn’t order