Bild 1 von 3



Galerie
Bild 1 von 3



Ähnlichen Artikel verkaufen?
Good Eats 2: Die mittleren Jahre - Hardcover von Brown, Alton - SEHR GUTE Bonus-DVD
US $6,99
Ca.CHF 5,55
oder Preisvorschlag
Artikelzustand:
Sehr gut
Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand befindet. Der Einband weist keine offensichtlichen Beschädigungen auf. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag vorhanden (sofern zutreffend). Alle Seiten sind vollständig vorhanden, es gibt keine zerknitterten oder eingerissenen Seiten und im Text oder im Randbereich wurden keine Unterstreichungen, Markierungen oder Notizen vorgenommen. Der Inneneinband kann minimale Gebrauchsspuren aufweisen. Minimale Gebrauchsspuren. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Versand:
US $6,72 (ca. CHF 5,33) USPS Media MailTM.
Standort: Raymore, Missouri, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Mi, 22. Okt und Mo, 27. Okt nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
Keine Rücknahme.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:357715695450
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- ISBN
- 9781584798576
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Abrams, Inc.
ISBN-10
1584798572
ISBN-13
9781584798576
eBay Product ID (ePID)
109475051
Product Key Features
Book Title
Good Eats 2 : the Middle Years
Number of Pages
432 Pages
Language
English
Topic
Television / General, Methods / Quick & Easy, General
Publication Year
2010
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, Performing Arts
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
1.6 in
Item Weight
65.1 Oz
Item Length
10.3 in
Item Width
9.4 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2010-015852
Dewey Edition
22
Dewey Decimal
641.5
Synopsis
Good Eats 2: The Middle Years showcases everything Alton Brown fans have ever wanted to know about his award-winning Food Network television show, featuring behind-the-scenes photographs and trivia, science-of-food information, cooking tips, and--of course--recipes. With hundreds of entertaining photographs, along with Brown's inimitable line drawings and signature witty writing, this comprehensive companion book conveys the same wildly creative spirit as the show itself. Alton Brown's particular genius lies in teaching the chemistry of cooking with levity and exuberance. From "Fit to Be Tied" (meat roulades), "Crustacean Nation" (crab), and "Ill-Gotten Grains" (wheat products), Brown explains everything from how to make the perfect omelet to how to stuff your own sausages. Good Eats series: Good Eats: The Early Years Good Eats 2: The Middle Years Good Eats 3: The Later Years Good Eats 4: The Final Years, Good Eats 2: The Middle Years picks up where the bestselling Good Eats: The Early Years left off. Showcasing everything Alton Brown fans (and they are legion!) have ever wanted to know about his award-winning television show, The Middle Years is chock-full of behind-the-scenes photographs and trivia, science-of-food information, cooking tips, and--of course--recipes. Brown's particular genius lies in teaching the chemistry of cooking with levity and exuberance. In episodes such as "Fit to Be Tied" (meat roulades), "Crustacean Nation" (crab), and "Ill-Gotten Grains" (wheat products), Brown explains everything from how to make the perfect omelet to how to stuff your own sausages. With hundreds of entertaining photographs, along with Brown's inimitable line drawings and signature witty writing, this comprehensive companion book conveys the same wildly creative spirit as the show itself., Good Eats 2: The Middle Years picks up where the bestselling Good Eats: The Early Years left off. Showcasing everything Alton Brown fans (and they are legion ) have ever wanted to know about his award-winning television show, The Middle Years is chock-full of behind-the-scenes photographs and trivia, science-of-food information, cooking tips, and--of course--recipes. Brown's particular genius lies in teaching the chemistry of cooking with levity and exuberance. In episodes such as "Fit to Be Tied" (meat roulades), "Crustacean Nation" (crab), and "Ill-Gotten Grains" (wheat products), Brown explains everything from how to make the perfect omelet to how to stuff your own sausages. With hundreds of entertaining photographs, along with Brown's inimitable line drawings and signature witty writing, this comprehensive companion book conveys the same wildly creative spirit as the show itself.
LC Classification Number
TX651.B7272 2010
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
jenn851023
95,5% positive Bewertungen•41 Artikel verkauft
Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
Verkäuferbewertungen (23)
- o***e (89)- Bewertung vom Käufer.Letzte 6 MonateBestätigter KaufItem arrived in pristine condition and packaged well. Fast shipping and pleasant to work with. Would buy from again!
- v***v (6150)- Bewertung vom Käufer.Letzte 6 MonateBestätigter KaufQuick ship
- m***c (887)- Bewertung vom Käufer.Letzte 6 MonateBestätigter KaufGreat Seller A+++++
Noch mehr entdecken:
- Gute-Nacht-Geschichten - & -Kinderreime-Belletristik-Unter - 2-Jahre Bücher,
- Gute-Nacht-Geschichten - & -Kinderreime-Belletristik - 2-3 - Jahre Bücher,
- Gebundene-Ausgabe-Gute-Nacht - Geschichten- & - Kinderreime-Belletristik-Unter - 2-Jahre Bücher,
- Gute-Nacht-Geschichten - & -Kinderreime-Belletristik - 2-3 - Jahre Erstes Lesen Bücher,
- Gebundene-Ausgabe-Gute-Nacht - Geschichten- & - Kinderreime-Belletristik - 2-3 - Jahre Bücher,
- Bücher Sachbuch 2-3 Jahre,
- Bücher 2-3 Jahre Sachbuch Ab 2010,
- Hörbücher und Hörspiele Kassette 2-3 Jahre,
- Sandra Brown Belletristik-Bücher,
- Bücher mit Kinder- & Jugendliteratur 2-3 Jahre