|Eingestellt in Kategorie:
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Jacques Pepins komplette Techniken: mehr als 1.000 Zubereitungen und Rezepte,

AlibrisBooks
(458640)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $7,66
Ca.CHF 6,08
Artikelzustand:
Gut
Letzter Artikel20 verkauft
Voll im Trend. Schon 20 verkauft.
Ganz entspannt. Rückgaben akzeptiert.
Versand:
Kostenlos Standard Shipping.
Standort: Sparks, Nevada, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Do, 10. Jul und Di, 15. Jul nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
     Diners Club

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:364289716932
Zuletzt aktualisiert am 15. Jun. 2025 09:54:15 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Gut: Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr ...
Publication Date
2001-05-01
Pages
848
ISBN
1579121659

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
Running Press
ISBN-10
1579121659
ISBN-13
9781579121655
eBay Product ID (ePID)
1886987

Product Key Features

Book Title
Jacques Pépin's Complete Techniques
Number of Pages
848 Pages
Language
English
Publication Year
2001
Topic
Reference, General, Methods / General, Courses & Dishes / General
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Jacques Pepin, Jacques Pépin
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
1.8 in
Item Weight
53.1 Oz
Item Length
9.2 in
Item Width
8 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2001-025066
Reviews
"Concise. Informative. Indispensible." -- Anthony Bourdain "...Pépin asks the reader to not treat this as a book, treat it as an apprenticeship. I took that to heart, and, indirectly, Jacques Pépin became my mentor through these techniques." -- Tom Colicchio
Photographed by
Perer, Léon
Table Of Content
INTRODUCTION EQUIPMENT 1 THE BASICS 5 SHELLFISH AND FISH 157 VEGETABLES 268 POULTRY AND MEAT 351 CARVING 530 BREADS 551 PASTRY AND DESSERT 581 CONVERSION TABLES 815 INDEX 819
Synopsis
The fully illustrated bible of cooking techniques from the world's best-known French cook is now in paperback and in one volume for the first time ever. From a master chef and the current co-star (with Julia Child) of the hit television series "Cooking at Home" comes everything the home cook needs to perfect his or her kitchen skills--assisted by instructive, step-by-step photography. Learn to de-bone a chicken, poach an egg, whisk a perfect bearnaise, knead a tangy sourdough, or bake an exquisite meringue with the perfection and efficiency of a professional chef. Pepin's toothsome and time-tested recipes offer budding chefs the opportunity to put lessons into practice with extraordinary results. This comprehensive, authoritative presentation of cooking technique and practice is sure to become an indispensable part of every home cook's library., The fully illustrated bible of cooking techniques from the world's best-known French cook is now in paperback and in one volume for the first time ever. From a master chef and the current co-star (with Julia Child) of the hit television series "Cooking at Home" comes everything the home cook needs to perfect his or her kitchen skills--assisted by instructive, step-by-step photography. Learn to de-bone a chicken, poach an egg, whisk a perfect bearnaise, knead a tangy sourdough, or bake an exquisite meringue with the perfection and efficiency of a professional chef. Pépin's toothsome and time-tested recipes offer budding chefs the opportunity to put lessons into practice with extraordinary results. This comprehensive, authoritative presentation of cooking technique and practice is sure to become an indispensable part of every home cook's library.
LC Classification Number
TX651.P397 2001

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

AlibrisBooks

98,5% positive Bewertungen1.9 Mio. Artikel verkauft

Mitglied seit Mai 2008
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Alibris is the premier online marketplace for independent sellers of new & used books, as well as rare & collectible titles. We connect people who love books to thousands of independent sellers around ...
Mehr anzeigen
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
4.9

Verkäuferbewertungen (510'362)

Alle Bewertungen
Positiv
Neutral
Negativ
    • o***o (1315)- Bewertung vom Käufer.
      Letzter Monat
      Bestätigter Kauf
      Great
    • l***o (2775)- Bewertung vom Käufer.
      Letzte 6 Monate
      Bestätigter Kauf
      Perfect, thank you
    Alle Bewertungen ansehen