|Eingestellt in Kategorie:
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Snack Lebensmittelverarbeitung, Hardcover von Lusas; Rooney, Lloyd W. (EDT), neuwertig U...

Artikelzustand:
Neuwertig
2 verfügbar
Preis:
US $432,99
Ca.CHF 386,90
Versand:
Kostenlos Economy Shipping. Weitere Detailsfür Versand
Standort: Jessup, Maryland, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Di, 9. Jul und Fr, 19. Jul nach 43230 bei heutigem Zahlungseingang
Liefertermine - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet berücksichtigen die Bearbeitungszeit des Verkäufers, die PLZ des Artikelstandorts und des Zielorts sowie den Annahmezeitpunkt und sind abhängig vom gewählten Versandservice und dem ZahlungseingangZahlungseingang - wird ein neuem Fenster oder Tab geöffnet. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahmen:
14 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Weitere Details- Informationen zu Rückgaben
Zahlungen:
     

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. 

Angaben zum Verkäufer

Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:364707266395
Zuletzt aktualisiert am 18. Jun. 2024 10:26:47 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neuwertig: Buch, das wie neu aussieht, aber bereits gelesen wurde. Der Einband weist keine ...
Book Title
Snack Food Processing
ISBN
9781566769327
Subject Area
Technology & Engineering
Publication Name
Snack Foods Processing
Publisher
CRC Press LLC
Item Length
9.3 in
Subject
Food Science
Publication Year
1991
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
1.4 in
Author
Lloyd W. Rooney
Item Weight
35.1 Oz
Item Width
6.5 in
Number of Pages
662 Pages

Über dieses Produkt

Product Information

The definitive handbook on developing, preparing, and processing shelf-stable savory snack foods, this book covers ingredients, raw materials specifications, equipment, materials handling, sensory evaluation and quality control methods, and the preparation and processing of specific snack products. The book discusses potato and corn chips, alkali-cooked corn tortilla chips, pretzels, popcorn, extruder puffed and baked/fried products, half-products, meat snacks, and rice-based snacks, as well as snack foods from China, India, and Japan. It explores shaping and drying operations, seasonings, flavorings application, product protection, and packaging, filling, and cartoning equipment.

Product Identifiers

Publisher
CRC Press LLC
ISBN-10
1566769329
ISBN-13
9781566769327
eBay Product ID (ePID)
1882620

Product Key Features

Number of Pages
662 Pages
Language
English
Publication Name
Snack Foods Processing
Publication Year
1991
Subject
Food Science
Type
Textbook
Subject Area
Technology & Engineering
Author
Lloyd W. Rooney
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.4 in
Item Weight
35.1 Oz
Item Length
9.3 in
Item Width
6.5 in

Additional Product Features

Edition Number
1
Intended Audience
Scholarly & Professional
LCCN
2001-089547
Dewey Edition
21
Reviews
"very comprehensive and informative. It has taken in the practical sides with proper theoretical references. The pictorial illustrations are good. This is an excellent reference book for food sicence and food engineering programs at the university level." - Monoj K. Gupta, MG Edible Oil Consulting International, Richardson, Texas, in Inform, Vol. 13
Illustrated
Yes
Dewey Decimal
664/.6
Lc Classification Number
Tp451.S57s66 2001
Table of Content
The Snack Industry: History, Domestic and Global Status. Alkaline-Cooked Corn Products. Starches for Snack Foods. Oils and Industrial Frying. Hot Air Dryers. Potatoes and Potato Chips. Use of Dried Potatoes in Snack Foods. Tortilla Chip Processing. Snack Foods From Formers and High-Shear Extruders. Snack Foods From Cooking Extruders. Perfect Pretzel Production. Popcorn Products. Snack Foods of Animal Origin. Rice-Based Snack Foods. Japanese Snack Foods. Snack Foods of India. Snack Food Seasonings. Snack Seasonings Application. Sensory Evaluation in Snack Foods Development and Production. Product Protection and Packaging Materials, Snack Foods Filling and Packaging. Evaluation Methods and Quality Control for Snacks.
Copyright Date
2001

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Great Book Prices Store

Great Book Prices Store

96,8% positive Bewertungen
1.2 Mio. Artikel verkauft
Shop besuchenKontakt
Antwortet meist innerhalb 24 Stunden

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten

Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
4.9
Kommunikation
4.8
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer

Verkäuferbewertungen (344'632)

b***b (931)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
A+A+A+
b***b (931)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
A+A+A+A+
k***e (1463)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Best price on non-cased volume. Five Star Seller. Thanks.