|Eingestellt in Kategorie:
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Paul Kirk's Championship Barbecue: Barbecue Your Way to Greatness mit 575 L...

Great Book Prices Store
(339713)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $26,12
Ca.CHF 20,70
Artikelzustand:
Neu
3 verfügbar
Versand:
Kostenlos USPS Media MailTM.
Standort: Jessup, Maryland, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Fr, 1. Aug und Do, 7. Aug nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Liefertermine - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet berücksichtigen die Bearbeitungszeit des Verkäufers, die PLZ des Artikelstandorts und des Zielorts sowie den Annahmezeitpunkt und sind abhängig vom gewählten Versandservice und dem ZahlungseingangZahlungseingang - wird ein neuem Fenster oder Tab geöffnet. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
14 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
     Diners Club

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:365535838205
Zuletzt aktualisiert am 03. Jul. 2025 10:47:15 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neu: Neues, ungelesenes, ungebrauchtes Buch in makellosem Zustand ohne fehlende oder beschädigte ...
ISBN
9781558322424

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
Harvard Common Press
ISBN-10
1558322426
ISBN-13
9781558322424
eBay Product ID (ePID)
6062880

Product Key Features

Book Title
Paul Kirk's Championship Barbecue : Barbecue Your Way to Greatness with 575 Lip-Smackin' Recipes from the Baron of Barbecue
Number of Pages
480 Pages
Language
English
Topic
Methods / Barbecue & Grilling
Publication Year
2004
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Paul Kirk
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
1.1 in
Item Weight
29.5 Oz
Item Length
9.2 in
Item Width
7.5 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2003-024311
Dewey Edition
22
Dewey Decimal
641.5/784
Synopsis
It's easy for any backyard chef to serve up tantalizing food from the grill! Cook your way to barbecue glory right in your own backyard with a mentor, master teacher, and true practitioner of the art, Baron of Barbecue Paul Kirk! Recipes include: Terrific T-Bone Steak with Redeye Marinade The Baron's Famous Barbecued Brisket Ancho- and Chiptole-Rubbed Pork Loin Smokehouse Spareribs Garlicky Barbecued Leg of Lamb Spicy Green Onion Sausage Barbecued Polynesian Chicken Black Pepper Shrimp Smoky Hickory and Brown Sugar Cured Salmon Grilled Potato Salad Toasted Sesame Oriental Cabbage Slaw Barbecued Beer Beans for a Big Crowd, Barbecue Your Way to Greatness With 575 Lip-Smackin' Recipes from the Baron of Barbecue. It's easy for any backyard chef to serve up tantalizing food from the grill! Cook your way to barbecue glory right in your own backyard with a mentor, master teacher, and true practitioner of the art, Baron of Barbecue Paul Kirk! Recipes include: Terrific T-Bone Steak with Redeye Marinade; The Baron's Famous Barbecued Brisket; Chiptole-Rubbed Pork Loin; Smokehouse Spareribs; Garlicky Barbecued Leg of Lamb; Spicy Green Onion Sausage; Barbecued Polynesian Chicken; Black Pepper Shrimp; Smoky Hickory and Brown Sugar Cured Salmon; Grilled Potato Salad; Toasted Sesame Oriental Cabbage Slaw; Barbecued Beer Beans for a Big Crowd., It's easy for any backyard chef to serve up tantalizing food from the grill Cook your way to barbecue glory right in your own backyard with a mentor, master teacher, and true practitioner of the art, Baron of Barbecue Paul Kirk Recipes include: Terrific T-Bone Steak with Redeye Marinade The Baron's Famous Barbecued Brisket Ancho- and Chiptole-Rubbed Pork Loin Smokehouse Spareribs Garlicky Barbecued Leg of Lamb Spicy Green Onion Sausage Barbecued Polynesian Chicken Black Pepper Shrimp Smoky Hickory and Brown Sugar Cured Salmon Grilled Potato Salad Toasted Sesame Oriental Cabbage Slaw Barbecued Beer Beans for a Big Crowd, Chef Paul explains it all: the differences between barbecuing and grilling; how to build different kinds of fires and what kind of fuel to use; setting up the pit or grill; what tools are needed to, how to prepare the food.
LC Classification Number
TX840.B3K454237 2004

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

Great Book Prices Store

96,8% positive Bewertungen1.4 Mio. Artikel verkauft

Mitglied seit Feb 2017
Antwortet meist innerhalb 24 Stunden
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
4.9

Verkäuferbewertungen (385'156)

Alle Bewertungen
Positiv
Neutral
Negativ