|Eingestellt in Kategorie:
Dieses Angebot wurde verkauft am Do, 29. Mai um 08:01.
Mastering the Art of Chinese Cooking by Eileen Yin-Fei Lo (2009, Hardcover)
Verkauft
Mastering the Art of Chinese Cooking by Eileen Yin-Fei Lo (2009, Hardcover)
US $27,99US $27,99
Do, 29. Mai, 20:01Do, 29. Mai, 20:01
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Mastering the Art of Chinese Cooking by Eileen Yin-Fei Lo (2009, Hardcover)

TreasurevaultUSA
(1066)
Angemeldet als privater Verkäufer
Verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, finden daher keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
US $27,99
Ca.CHF 22,43
Artikelzustand:
Neu
    Versand:
    US $8,22 (ca. CHF 6,59) USPS Media MailTM.
    Standort: Venice, Florida, USA
    Lieferung:
    Lieferung zwischen Do, 24. Jul und Di, 29. Jul nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
    Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
    Rücknahme:
    30 Tage Rückgabe. Verkäufer zahlt Rückversand.
    Zahlungen:
         Diners Club

    Sicher einkaufen

    eBay-Käuferschutz
    Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
    Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
    eBay-Artikelnr.:365540139181

    Artikelmerkmale

    Artikelzustand
    Neu: Neues, ungelesenes, ungebrauchtes Buch in makellosem Zustand ohne fehlende oder beschädigte ...
    Type
    Novel
    Narrative Type
    Fiction
    Intended Audience
    Young Adults
    Country/Region of Manufacture
    Unknown
    ISBN
    9780811859332

    Über dieses Produkt

    Product Identifiers

    Publisher
    Chronicle Books
    ISBN-10
    0811859339
    ISBN-13
    9780811859332
    eBay Product ID (ePID)
    73121347

    Product Key Features

    Book Title
    Mastering the Art of Chinese Cooking
    Number of Pages
    384 Pages
    Language
    English
    Topic
    Regional & Ethnic / Chinese, Courses & Dishes / General
    Publication Year
    2009
    Illustrator
    Yes
    Genre
    Cooking
    Author
    Eileen Yin-Fei Lo
    Format
    Hardcover

    Dimensions

    Item Height
    1.5 in
    Item Weight
    79.4 Oz
    Item Length
    11.4 in
    Item Width
    9.4 in

    Additional Product Features

    Intended Audience
    Trade
    Reviews
    "The only thing better than having Eileen Lo cook for you is having her teach you how. She takes you on an incredible journey as you build your Chinese pantry and master the basics. Eileen carefully explains the steps of every important Chinese cooking technique, while also communicating a profound respect for flavors. She is the Chinese godmother every chef wishes he had." Daniel Boulud, Chef-Owner, Daniel, café Boulud, DB Bistro Moderne, Bar Boulud, DBGB Kitchen and Bar, "The only thing better than having Eileen Lo cook for you is having her teach you how. She takes you on an incredible journey as you build your Chinese pantry and master the basics. Eileen carefully explains the steps of every important Chinese cooking technique, while also communicating a profound respect for flavors. She is the Chinese godmother every chef wishes he had." Daniel Boulud, Chef-Owner, Daniel, Caf Boulud, DB Bistro Moderne, Bar Boulud, DBGB Kitchen and Bar, "The only thing better than having Eileen Lo cook for you is having her teach you how. She takes you on an incredible journey as you build your Chinese pantry and master the basics. Eileen carefully explains the steps of every important Chinese cooking technique, while also communicating a profound respect for flavors. She is the Chinese godmother every chef wishes he had." Daniel Boulud, Chef-Owner, Daniel, Caf Boulud, DB Bistro Moderne, Bar Boulud, DBGB Kitchen and Bar -- -
    Grade From
    College Freshman
    Grade To
    College Graduate Student
    Synopsis
    This new masterwork of Chinese cuisine showcases acclaimed chef Eileen Yin-Fei Lo's decades of culinary virtuosity. A series of lessons build skill, knowledge, and confidence as Lo guides the home cook step by step through the techniques, ingredients, and equipment that define Chinese cuisine. With more than 100 classic recipes and technique illustrations throughout, Mastering the Art of Chinese Cooking makes the glories of this ancient cuisine utterly accessible. Stunning color photography reveals the treasures of old and new China, from the zigzagging alleys of historical Guangzhou to the bustle of city centers and faraway Chinatowns, as well as wonderful ingredients and gorgeous finished dishes. Step-by-step brush drawings illustrate Chinese cooking techniques. This lavish volume takes its place as the Chinese cookbook of choice in the cook's library.

    Artikelbeschreibung des Verkäufers

    Info zu diesem Verkäufer

    TreasurevaultUSA

    99% positive Bewertungen3.4 Tsd. Artikel verkauft

    Mitglied seit Okt 2022
    Antwortet meist innerhalb 24 Stunden
    Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
    Shop besuchenKontakt

    Detaillierte Verkäuferbewertungen

    Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
    Genaue Beschreibung
    4.9
    Angemessene Versandkosten
    4.7
    Lieferzeit
    5.0
    Kommunikation
    5.0

    Verkäuferbewertungen (1'061)

    Alle Bewertungen
    Positiv
    Neutral
    Negativ
      • 0***0 (241)- Bewertung vom Käufer.
        Letzter Monat
        Bestätigter Kauf
        Honest seller. The book was genuinely brand new as advertised. Thank you for that!. Unfortunately, packaging was insufficient, but the seller responded promptly, professionally and committed to future care.
      Alle Bewertungen ansehen