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Rezepte aus Sizilien von Katie Caldesi: Gebraucht
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Ca.CHF 14,51
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Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
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eBay-Artikelnr.:365612534580
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Publication Date
- 2024-08-22
- ISBN
- 9781784887520
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
QUADRILLE Publishing, The Limited
ISBN-10
1784887528
ISBN-13
9781784887520
eBay Product ID (ePID)
8064414705
Product Key Features
Book Title
Recipes from Sicily
Number of Pages
272 Pages
Language
English
Publication Year
2024
Topic
Regional & Ethnic / European, General, Regional & Ethnic / Italian
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, House & Home
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
1.2 in
Item Weight
33.9 Oz
Item Length
9 in
Item Width
7.3 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
641.59458
Synopsis
Sicily is the largest island in the Mediterranean and boasts buzzing markets, stunning beaches and, most importantly, food to die for. Discover this island paradise with authors Katie and Giancarlo Caldesi as they unearth a dazzling array of local recipes that will reinvigorate your passion for Italian food. Thanks to its rich history, Sicilian food has Italian, Greek, Spanish, French and Arab influences, making the flavours and ingredients wonderfully eclectic. From the world-famous street food in Palermo, to the almond-based desserts in Noto, as well as tasty couscous and rice dishes, this is Italian food at its best. For weeknights, Katie and Giancarlo have written a selection of versatile recipes that are quick to make and taste delicious: whip up a Griddled Mackerel with Caponata, master the art of making Parmigiana, and learn how a batch of fresh Pistachio Pesto can transform a variety of meals - from pasta to a humble slice of toast. If you have time to spend on showstoppers, there are ragus, homemade pastas and breads (including gluten-free), and desserts that will satisfy just about any sweet tooth. Journey with Katie and Giancarlo as they marvel at the Arab domes and arches, Byzantine mosaics, baroque stucco work and Norman palace walls of this glorious location. Recipes from Sicily is a stunning cookbook celebrating one of Italy's most amazing destinations., Recipes from Sicily is a culinary exploration of this well-loved Italian island. Join husband and wife team Giancarlo and Katie Caldesi as they head to the island of Sicily to delve into its diverse food scene through more than 90 delicious recipes. Starting in the capital, Palermo, the couple come across some exciting street food that features tasty Arancini (rice balls stuffed with meat sauce and cheese) to Sfincione, a thick Sicilian pizza, topped with tomatoes, onions, anchovies and caciocavallo cheese. Heading to Noto, almonds feature in some of Italy's most memorable desserts including a classic Semifreddo to a refreshing Almond Granita (served with fresh brioche, for dunking). No Sicilian book would be complete without Pasta Alla Norma (pasta with tomatoes and eggplants) and the classic, ricotta-filled sweet delight Cannoli. Set against the backdrop of breathtaking photographs of the islands and Katie's anecdotes of their travels, Recipes from Sicily is a stunning cookbook and visual feast of one of Italy's most amazing destinations.
LC Classification Number
TX723.2.S55C3 2024
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
AlibrisBooks
98,9% positive Bewertungen•2.0 Mio. Artikel verkauft
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