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Handbook of Alcoholic Beverages: Beer : A Quality Perspective by Scott Stewart
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Handbook of Alcoholic Beverages: Beer : A Quality Perspective by Scott Stewart
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flubberdoo
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    eBay-Artikelnr.:373218224080
    Zuletzt aktualisiert am 21. Apr. 2025 00:22:06 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

    Artikelmerkmale

    Artikelzustand
    Gut
    Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers. Alle Zustandsdefinitionen ansehenwird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
    Hinweise des Verkäufers
    “Good condition HC, some highlighting on a few pages.”
    ISBN
    9780126692013

    Über dieses Produkt

    Product Identifiers

    Publisher
    Elsevier Science & Technology
    ISBN-10
    0126692017
    ISBN-13
    9780126692013
    eBay Product ID (ePID)
    66824682

    Product Key Features

    Number of Pages
    304 Pages
    Publication Name
    Beer : a Quality Perspective
    Language
    English
    Subject
    Beverages / Alcoholic / General, Food Science
    Publication Year
    2008
    Type
    Textbook
    Subject Area
    Cooking, Technology & Engineering
    Author
    Inge Russell
    Series
    Handbook of Alcoholic Beverages Ser.
    Format
    Hardcover

    Dimensions

    Item Weight
    35.3 Oz
    Item Length
    9.7 in
    Item Width
    7.4 in

    Additional Product Features

    Intended Audience
    Scholarly & Professional
    Illustrated
    Yes
    Table Of Content
    1. Beer Foam: Achieving a Suitable Head 2. Beer Flavour 3. The Flavour Instability of Beer 4. Colloidal Stability of Beer 5. Microbiological Stability of Beer 6. Beer Gushing 7. Beer Color 8. Beer and Health
    Synopsis
    Beer is the only detailed book that specifically addresses the science of beer quality. It explores the quality attributes of beer as well as the various impacts on and perception of beer quality. It includes expert insights based on real-world experience. This book details, with extensive referencing, the research that has been devoted to beer and beer quality. It is the first book to approach beer in this way and comprises an essential reference for anyone seeking an authoritative account of the science of beer appearance, flavor, stability and wholesomeness. Chapters discuss beer foam and how to achieve a suitable head; beer flavour and its instability; colloidal stability of beer; microbiological stability of beer; beer gushing; beer color; and the health aspects of beer. This book will be of interest to employees on the technical production side of the alcoholic beverage industry; students studying the subject; people involved in related and associated biotechnology industries; people from the brewing industry; and academic researchers., Beer is the only detailed book that specifically addresses the science of beer quality. It explores the quality attributes of beer as well as the various impacts on and perception of beer quality. It includes expert insights based on real-world experience. This book details, with extensive referencing, the research that has been devoted to beer and beer quality. It is the first book to approach beer in this way and comprises an essential reference for anyone seeking an authoritative account of the science of beer appearance, flavor, stability and wholesomeness. Chapters discuss beer foam and how to achieve a suitable head; beer flavour and its instability; colloidal stability of beer; microbiological stability of beer; beer gushing; beer color; and the health aspects of beer. This book will be of interest to employees on the technical production side of the alcoholic beverage industry; students studying the subject; people involved in related and associated biotechnology industries; people from the brewing industry; and academic researchers. The only detailed book that specifically addresses the science of beer quality Addresses the various impacts on and perception of beer quality Includes expert insights based on real-world experience
    LC Classification Number
    TP577

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    flubberdoo

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