|Eingestellt in Kategorie:
Dieser Artikel ist nicht vorrätig.
Versand und LieferungMehr zu Versand und Rückgabe finden Sie unter „Weitere Details“.
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Das erste amerikanische Kochbuch: Ein Faksimile amerikanischer Küche, 1796

by Simmons, Amelia | PB | VeryGood
ThriftBooks
  • (3697213)
  • Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $13,09
Ca.CHF 11,13
Artikelzustand:
Sehr gut
May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend ... Mehr erfahrenÜber den Artikelzustand
Versand:
Kostenlos Economy Shipping.
Standort: Aurora, Illinois, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Do, 26. Sep und Sa, 28. Sep nach 43230 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Verkäufer zahlt Rückversand.
Zahlungen:
    

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:375369613793
Zuletzt aktualisiert am 18. Mai. 2024 18:25:42 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Sehr gut
Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand befindet. Der Einband weist keine offensichtlichen Beschädigungen auf. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag vorhanden (sofern zutreffend). Alle Seiten sind vollständig vorhanden, es gibt keine zerknitterten oder eingerissenen Seiten und im Text oder im Randbereich wurden keine Unterstreichungen, Markierungen oder Notizen vorgenommen. Der Inneneinband kann minimale Gebrauchsspuren aufweisen. Minimale Gebrauchsspuren. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers. Alle Zustandsdefinitionen ansehenwird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Hinweise des Verkäufers
“May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend ...
Binding
Paperback
Weight
0 lbs
Product Group
Book
IsTextBook
No
ISBN
9781626541955
Publication Year
2015
Format
Trade Paperback
Language
English
Book Title
American Cookery
Author
Amelia Simmons
Publisher
Echo Point Books & Media, LLC.
Genre
Cooking
Item Length
8 in
Topic
General
Item Width
5 in
Number of Pages
54 Pages

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
Echo Point Books & Media, LLC.
ISBN-10
1626541957
ISBN-13
9781626541955
eBay Product ID (ePID)
7038391318

Product Key Features

Book Title
American Cookery
Number of Pages
54 Pages
Language
English
Publication Year
2015
Topic
General
Genre
Cooking
Author
Amelia Simmons
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Length
8 in
Item Width
5 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
641.5973
Edition Description
Reprint,Facsimile edition
Synopsis
This high-quality re-issue of the first American cookbook is an exact facsimile of the landmark 1796 publication that brought about the birth of American cuisine. In its pages of ingredients and preparations it reveals a great deal about the variety of food enjoyed by Colonial Americans, their tastes and cooking techniques, and the numerous resourceful experiments American women were conducting with New World ingredients that hadn't been cataloged in the primarily British cookbooks of the day.Author Amelia Simmons worked as a domestic in Colonial America and she gleaned much of the wisdom compiled in this book first-hand while working in the kitchen. Her book, like other early cookbooks, includes advice for selecting the best cuts of meat and fish and the most tender, flavorful veggies. Simmons' real innovation, however, is her inclusion of uniquely American ingredients that were omitted from imported British cookbooks at the time, as well as workarounds for traditional recipes that called for ingredients unavailable in Colonial America. Here are the first published recipes making use of ingredients like corn, cornmeal, spruce, pumpkins, cranberries, and Jerusalem artichokes. The words "cookie" and "slaw" also make their first appearances in this book!A cookbook of many firsts, Simmons' American Cookery will make a great addition to libraries of cookbook collectors, cultural historians, Americana buffs, and gourmets. Read on and take a trip through the culinary culture of a bygone era., This high-quality re-issue of the first American cookbook is an exact facsimile of the landmark 1796 publication that brought about the birth of American cuisine. In its pages of ingredients and preparations it reveals a great deal about the variety of food enjoyed by Colonial Americans, their tastes and cooking techniques, and the numerous resourceful experiments American women were conducting with New World ingredients that hadn't been cataloged in the primarily British cookbooks of the day. Author Amelia Simmons worked as a domestic in Colonial America and she gleaned much of the wisdom compiled in this book first-hand while working in the kitchen. Her book, like other early cookbooks, includes advice for selecting the best cuts of meat and fish and the most tender, flavorful veggies. Simmons' real innovation, however, is her inclusion of uniquely American ingredients that were omitted from imported British cookbooks at the time, as well as workarounds for traditional recipes that called for ingredients unavailable in Colonial America. Here are the first published recipes making use of ingredients like corn, cornmeal, spruce, pumpkins, cranberries, and Jerusalem artichokes. The words "cookie" and "slaw" also make their first appearances in this book A cookbook of many firsts, Simmons' American Cookery will make a great addition to libraries of cookbook collectors, cultural historians, Americana buffs, and gourmets. Read on and take a trip through the culinary culture of a bygone era.

Artikelbeschreibung des Verkäufers

ThriftBooks

ThriftBooks

99% positive Bewertungen
18.3 Mio. Artikel verkauft
Shop besuchenKontakt
Mitglied seit Mär 2015
Antwortet meist innerhalb 24 Stunden
ThriftBooks is a fully independent seller of used books, having sold more than 160 million used and new books since we started in 2003. Each quality used book is sorted, graded, shelved and shipped by ...
Mehr anzeigen

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
4.9
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer

Verkäuferbewertungen (5'350'154)