Wie man eine Zitrone auspresst: 1.023 Küchentipps, Lebensmittelreparaturen und praktische Techniken

by Editors Contributors and Readers... | HC | LikeNew
ThriftBooks
(4031460)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $8,21
Ca.CHF 6,53
Artikelzustand:
Neuwertig
Pages are clean and are not marred by notes or folds of any kind. ~ ThriftBooks: Read More, ... Mehr erfahrenÜber den Artikelzustand
Letzter Artikel1 verkauft
Schnell, bevor er weg ist. 1 Person beobachtet diesen Artikel.
Ganz entspannt. Kostenloser Versand & Rückversand.
Versand:
Kostenlos Economy Shipping.
Standort: Aurora, Illinois, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Do, 9. Okt und Mi, 15. Okt nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Liefertermine - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet berücksichtigen die Bearbeitungszeit des Verkäufers, die PLZ des Artikelstandorts und des Zielorts sowie den Annahmezeitpunkt und sind abhängig vom gewählten Versandservice und dem ZahlungseingangZahlungseingang - wird ein neuem Fenster oder Tab geöffnet. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Verkäufer zahlt Rückversand.
Zahlungen:
     Diners Club

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:376149507478
Zuletzt aktualisiert am 29. Sep. 2025 18:11:26 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neuwertig
Buch, das wie neu aussieht, aber bereits gelesen wurde. Der Einband weist keine sichtbaren Gebrauchsspuren auf. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag vorhanden (sofern zutreffend). Alle Seiten sind vollständig vorhanden, es gibt keine zerknitterten oder eingerissenen Seiten und im Text oder im Randbereich wurden keine Unterstreichungen, Markierungen oder Notizen vorgenommen. Der Inneneinband kann minimale Gebrauchsspuren aufweisen. Minimale Gebrauchsspuren. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers. Alle Zustandsdefinitionen ansehenwird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Hinweise des Verkäufers
“Pages are clean and are not marred by notes or folds of any kind. ~ ThriftBooks: Read More, ...
Binding
Hardcover
Weight
1 lbs
Product Group
Book
IsTextBook
No
ISBN
9781600853265
Kategorie

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
Taunton Press, Incorporated
ISBN-10
1600853269
ISBN-13
9781600853265
eBay Product ID (ePID)
84525695

Product Key Features

Book Title
How to Squeeze a Lemon : 1023 Kitchen Tips, Food Fixes, and Handy Techniques
Number of Pages
272 Pages
Language
English
Publication Year
2010
Topic
Reference, General
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Contributors Editors and Readers of Fine Cooking
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
0.9 in
Item Weight
23.6 Oz
Item Length
9 in
Item Width
7 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2010-031141
Dewey Edition
22
Reviews
How to Squeeze a Lemon (Taunton Press, $19.95) is a catchy title but doesn't do justice to what's between the covers as does its subtitle: 1,023 Kitchen Tips, Food Fixes and Handy Techniques.No culinary quandary is left unturned in this compilation of tips and notes from the editors, contributors and readers of Fine Cooking magazine. -- Chicago Sun-Times  , How to Squeeze a Lemon (Taunton Press, $19.95) is a catchy title but doesn't do justice to what's between the covers as does its subtitle: 1,023 Kitchen Tips, Food Fixes and Handy Techniques.No culinary quandary is left unturned in this compilation of tips and notes from the editors, contributors and readers of "Fine Cooking "magazine. --"Chicago Sun-Times"
Dewey Decimal
641.6/4334
Synopsis
Ever wonder how to cut lemon wedges so they won't squirt you in the eye? Or what to do with those overgrown zucchinis from the garden? How to save that bread that just won't rise? In How to Squeeze a Lemon, home cooks and chefs alike will find a delightful and nearly endless source of cooking information reference. The follow-up to the IACP-award winning, How to Break an Egg, the wonderfully informative and entertaining How to Squeeze a Lemon is chock full of more than 1,000 fresh tips, kitchen-tested techniques, and smart substitutions that bedevil cooks every day, and all from the readers, contributors, and editors of Fine Cooking, one of America's favorite cooking magazines., Ever wonder how to cut lemon wedges so they won't squirt you in the eye? Or what to do with those overgrown zucchinis from the garden? How to save that bread that just won't rise? In How to Squeeze a Lemon , home cooks and chefs alike will find a delightful and nearly endless source of cooking information reference. The follow-up to the IACP-award winning, How to Break an Egg, the wonderfully informative and entertaining How to Squeeze a Lemon is chock full of more than 1,000 fresh tips, kitchen-tested techniques, and smart substitutions that bedevil cooks every day, and all from the readers, contributors, and editors of Fine Cooking , one of America's favorite cooking magazines.
LC Classification Number
TX643.H69 2010

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

ThriftBooks

99,1% positive Bewertungen19.9 Mio. Artikel verkauft

Mitglied seit Mär 2015
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Just Voted on Newsweek - ThriftBooks ranks #1 America's Best Online Shops 2025 in Office, Electronics & Media sector, Media category!!ThriftBooks is a fully independent seller of used books, having ...
Mehr anzeigen
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
4.9

Verkäuferbewertungen (5'826'667)

Alle Bewertungen ansehen