|Eingestellt in Kategorie:
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Le Cordon Bleu Desserts (Cookery),Laurent Duchene

Artikelzustand:
Gut
2 verfügbar / 10 verkauft
Preis:
£3,38
(inkl. MwSt.)
Ca.CHF 3,85
Versand:
£8,99 (ca. CHF 10,23) Standardversand. Weitere Detailsfür Versand
Standort: South East, Vereinigtes Königreich
Lieferung:
Lieferung zwischen Mo, 13. Mai und Do, 30. Mai nach 43230 bei heutigem Zahlungseingang
Liefertermine - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet berücksichtigen die Bearbeitungszeit des Verkäufers, die PLZ des Artikelstandorts und des Zielorts sowie den Annahmezeitpunkt und sind abhängig vom gewählten Versandservice und dem ZahlungseingangZahlungseingang - wird ein neuem Fenster oder Tab geöffnet. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Verkäufer verschickt innerhalb von 1 Tag nach Zahlungseingang.
Rücknahmen:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Weitere Details- Informationen zu Rückgaben
Zahlungen:
     

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. 

Angaben zum Verkäufer

Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:382221338122
Zuletzt aktualisiert am 10. Apr. 2024 05:10:57 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Gut: Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr ...
Title
Le Cordon Bleu Desserts (Cookery)
ISBN
9781903258484
EAN
9781903258484
Publication Year
2002
Format
Paperback
Language
English
Book Title
Le Cordon Bleu Desserts
Item Height
276mm
Author
Laurent Duchene
Publisher
Carroll & Brown Publishers The Limited
Topic
Desserts
Item Width
216mm
Item Weight
803g
Number of Pages
224 Pages

Über dieses Produkt

Product Information

A unique reference for all cooks showing how to master every technique from basic to advanced and create delicious and impressive desserts for every occasion No cook can fail to benefit from having this reference book in their kitchen. With over 1000 colour photographs, the essential techniques alone fill a gap that is often missing from many other cookery books. And who wouldn't want to discover the cooking secrets behind the school's most fabulous desserts. The renowned Le Cordon Bleu chefs share their years of experience with us to make our lives easier and our desserts more delicious. Essential information is easy to find for novices and any dessert can be attempted with confidence with step-by-step photographic sequences showing you how. More advanced cooks will be able to enhance their skills. Whether you want to perfect your pastry or experiment with spun sugar, there are always helpful tips. Stunning, mouthwatering finished dishes demonstrate the outstanding culinary flair that characterises Le Cordon Bleu. Whether you can't resist a lusciously rich chocolate mousse or crave a honey-drenched savarin, Le Cordon Bleu Desserts has so many recipes to choose from. Over 300 essential preparation and cooking techniques; Over 1,000 colour photographs of step-by-step sequences and finished dishes; Over 150 recipes, from old-fashioned steamed puddings to refreshing fruit sorbets; Featured recipes highlight the decorative skills and culinary flair that characterises Cordon Bleu cooking; Recipe and technique section covering all the basics from making batters, meringues and sauces to preparing fruit, tempering chocolate and piping; Tricks of the trade, short-cuts and tips from the experts on getting best results every time; Step-by-step approach helps readers to progress their skills; Essentials boxes feature all necessary equipment, skills and recipes; Highlights imaginative and stunning decorations, garnishes and presentation ideas; Specially shot photographs of Le Cordon Bleu chefs in action ensure the techniques are easy to follow

Product Identifiers

Publisher
Carroll & Brown Publishers The Limited
ISBN-13
9781903258484
eBay Product ID (ePID)
88355287

Product Key Features

Book Title
Le Cordon Bleu Desserts
Author
Laurent Duchene
Format
Paperback
Language
English
Topic
Desserts
Publication Year
2002
Number of Pages
224 Pages

Dimensions

Item Height
276mm
Item Width
216mm
Item Weight
803g

Additional Product Features

Title_Author
Laurent Duchene
Country/Region of Manufacture
United Kingdom

Rechtliche Informationen des Verkäufers

USt-IdNr.:
  • GB 724 4981 18
Chiron_Media_Store

Chiron_Media_Store

99,4% positive Bewertungen
4.0 Mio. Artikel verkauft
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten

Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
4.9
Kommunikation
4.9
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer

Verkäuferbewertungen (1'226'668)

e***h (207)- Bewertung vom Käufer.
Letztes Jahr
Bestätigter Kauf
Returned item
Alle Bewertungen ansehen