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Kochbuch des Ersten Weltkriegs: Vom Grabenpudding bis zum Karottenmarma. .. von Pipien, Eleri
FREE US DELIVERY | ISBN: 1445633884 | Quality Books
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Ca.CHF 16,98
Artikelzustand:
Sehr gut
Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand befindet. Der Einband weist keine offensichtlichen Beschädigungen auf. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag vorhanden (sofern zutreffend). Alle Seiten sind vollständig vorhanden, es gibt keine zerknitterten oder eingerissenen Seiten und im Text oder im Randbereich wurden keine Unterstreichungen, Markierungen oder Notizen vorgenommen. Der Inneneinband kann minimale Gebrauchsspuren aufweisen. Minimale Gebrauchsspuren. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
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eBay-Artikelnr.:382362899675
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- ISBN
- 1445633884
- EAN
- 9781445633886
- Date of Publication
- 2014-02-15
- Publication Name
- N/A
- Type
- Hardback
- Release Title
- The Great War Cook Book: From Trench Pudding to Carrot Marmalade
- Artist
- Pipien, Eleri
- Brand
- N/A
- Colour
- N/A
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Amberley Publishing
ISBN-10
1445633884
ISBN-13
9781445633886
eBay Product ID (ePID)
227787023
Product Key Features
Book Title
Great War Cook Book : from Trench Pudding to Carrot Marmalade
Number of Pages
272 Pages
Language
English
Publication Year
2014
Topic
Military / World War I, Social History, General, Regional & Ethnic / English, Scottish & Welsh
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, History
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
0.9 in
Item Weight
13.8 Oz
Item Length
7.8 in
Item Width
4.9 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
Reviews
'Consider trying the recipes in this amazing book if you want to become a chef or improve your cooking. Just to read through it out of interest is a rare treat and a fascinating look into the past.'
Dewey Edition
23
TitleLeading
The
Dewey Decimal
641.5941
Synopsis
During the First World War, Britain was nearly starved into submission, as so many ships were lost to German submarines. Basics such as butter, eggs, milk and meat were in short supply, so the British public had to find creative ways of making food go further.The Great War Cook Book gives us the flavour of life on the Home Front.With over 500 wartime recipes, author May Byron offers unusual alternatives to traditional ingredients to produce tasty and nutritional meals.From Ox-Brain Fritters and Fish Custard to Shepherd's Pie and Trench Pudding, there is something for everyone. Some are outlandish and challenging and some familiar, but all offer the opportunity to make more for less.In the words of author May Byron, 'If you cannot have the best, make the best of what you have.', During the First World War, Britain was nearly starved into submission, as so many ships were lost to German submarines. Basics such as butter, eggs, milk and meat were in short supply, so the British public had to find creative ways of making food go further. The Great War Cook Book gives us the flavour of life on the Home Front. With over 500 wartime recipes, author May Byron offers unusual alternatives to traditional ingredients to produce tasty and nutritional meals. From Ox-Brain Fritters and Fish Custard to Shepherd's Pie and Trench Pudding, there is something for everyone. Some are outlandish and challenging and some familiar, but all offer the opportunity to make more for less. In the words of author May Byron, 'If you cannot have the best, make the best of what you have.', First published in 1915, May Byron's Wartime Cookery Book soon became a classic of wartime Home Front cook books. With some 550 recipes, she showed how to make tasty meals from basic, readily available and home-grown products.
LC Classification Number
TX717
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Rechtliche Informationen des Verkäufers
USt-IdNr.: GB 922696893
Info zu diesem Verkäufer
World of Books USA
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- c***s (246)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufJust as described and quick shipping! I would purchase from this seller again!
- -***w (619)- Bewertung vom Käufer.Letztes JahrBestätigter KaufThank you
- g***n (1127)- Bewertung vom Käufer.Letztes JahrBestätigter KaufGreat book find! Thanks for a smooth purchase! A+ I wouldn't hesitate to buy from this seller again!
- o***g (2076)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufExcellent item fast shipping
- 6***m (797)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter Kauf.
- m***m (3378)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufWell done by seller
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