|Eingestellt in Kategorie:
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Handbuch der Lebensmittelproteine, Taschenbuch von Phillips, Glyn O. (EDT); Williams, P...

Artikelzustand:
Neu
3 verfügbar
Preis:
US $312,63
Ca.CHF 282,85
Versand:
Kostenlos Economy Shipping. Weitere Detailsfür Versand
Standort: Jessup, Maryland, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Sa, 18. Mai und Do, 30. Mai nach 43230 bei heutigem Zahlungseingang
Liefertermine - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet berücksichtigen die Bearbeitungszeit des Verkäufers, die PLZ des Artikelstandorts und des Zielorts sowie den Annahmezeitpunkt und sind abhängig vom gewählten Versandservice und dem ZahlungseingangZahlungseingang - wird ein neuem Fenster oder Tab geöffnet. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahmen:
14 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Weitere Details- Informationen zu Rückgaben
Zahlungen:
     

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. 

Angaben zum Verkäufer

Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:385879975640
Zuletzt aktualisiert am 29. Mär. 2024 23:11:53 MEZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neu: Neues, ungelesenes, ungebrauchtes Buch in makellosem Zustand ohne fehlende oder beschädigte ...
Book Title
Handbook of Food Proteins
ISBN
9780081016695
Publication Year
2016
Series
Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition Ser.
Type
Textbook
Format
Trade Paperback
Language
English
Publication Name
Handbook of Food Proteins
Author
Peter A. Williams
Item Length
9.2in
Publisher
Elsevier Science & Technology
Item Width
6.1in

Über dieses Produkt

Product Information

Traditionally a source of nutrition, proteins are also added to foods for their ability to form gels and stabilise emulsions, among other properties. The range of specialised protein ingredients used in foods is increasing. Handbook of food proteins provides an authoritative overview of the characteristics, functionalities and applications of different proteins of importance to the food industry in one convenient volume. The introductory chapter provides an overview of proteins and their uses in foods. The following chapters each focus on a particular protein ingredient or group of ingredients covering their origins, production, properties and applications. The proteins discussed are caseins, whey proteins, gelatin and other meat-derived protein ingredients, seafood proteins, egg proteins, soy proteins, pea and other legume proteins, mycoprotein, wheat gluten, canola and other oilseed proteins, algal proteins and potato protein. A chapter on texturised vegetable proteins completes the volume. Innovative products and potential methods for improving nutrition and diet using these proteins are described. With its distinguished editors and international team of expert contributors Handbook of food proteins is an invaluable reference tool for professionals using food protein ingredients for both food and other applications.

Product Identifiers

Publisher
Elsevier Science & Technology
ISBN-10
0081016697
ISBN-13
9780081016695
eBay Product ID (ePID)
28038206244

Product Key Features

Author
Peter A. Williams
Publication Name
Handbook of Food Proteins
Format
Trade Paperback
Language
English
Publication Year
2016
Series
Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition Ser.
Type
Textbook

Dimensions

Item Length
9.2in
Item Width
6.1in

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx553.P7
Reviews
"This is a good book that will be appreciated by a wide range of engineers, scientists, technologists, academics and students." --Society of Dairy Technology, This is a good book that will be appreciated by a wide range of engineers, scientists, technologists, academics and students., Society of Dairy Technology
Copyright Date
2011
Target Audience
Scholarly & Professional
Topic
Food Science, Diet & Nutrition / Food Content Guides
Dewey Decimal
664.0015726
Dewey Edition
23
Genre
Technology & Engineering, Health & Fitness

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Great Book Prices Store

Great Book Prices Store

96,8% positive Bewertungen
1.2 Mio. Artikel verkauft
Shop besuchenKontakt
Antwortet meist innerhalb 24 Stunden

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten

Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
4.9
Kommunikation
4.8
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer

Verkäuferbewertungen (340'006)

l***i (151)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Great transaction from start to finish.
e***e (302)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Great transaction! Item is as described! A+ seller. Thank you!
e***c (666)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Fast and in great shape