|Eingestellt in Kategorie:
Ähnlichen Artikel verkaufen?

WHEN BAKERS COOK MARCY GOLDMAN TASCHENBUCH KOCHBUCH

READ IT AGAIN COOKBOOKS AND BOOKS
(3750)
Angemeldet als privater Verkäufer
Verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, finden daher keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
US $10,97
Ca.CHF 8,73
oder Preisvorschlag
Artikelzustand:
Gut
GOOD - A perfectly acceptable second-hand copy but with evidence of age and use.*Ex-Library Copy.
Ganz entspannt. Rückgaben akzeptiert.
Versand:
US $5,22 (ca. CHF 4,15) USPS Media MailTM.
Standort: Harrisburg, Pennsylvania, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Do, 31. Jul und Mo, 4. Aug nach 91768 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
     Diners Club

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:386280112122
Zuletzt aktualisiert am 27. Jan. 2024 20:11:37 MEZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers. Alle Zustandsdefinitionen ansehenwird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Hinweise des Verkäufers
“GOOD - A perfectly acceptable second-hand copy but with evidence of age and use.*Ex-Library Copy.”
Type
COOKBOOK
Era
2010s
Ex Libris
No
Narrative Type
Nonfiction
Personalized
No
Features
N/A
Original Language
English
Country/Region of Manufacture
Canada
Intended Audience
Adults
Inscribed
No
Edition
N/A
Vintage
No
ISBN
9780986572401

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
Wheatland Publishing
ISBN-10
0986572403
ISBN-13
9780986572401
eBay Product ID (ePID)
5038447430

Product Key Features

Book Title
When Bakers Cook : Breakfast to Dessert, over 175 Fabulous Recipes for Family and Friends
Number of Pages
278 Pages
Language
English
Publication Year
2013
Topic
General
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Marcy Goldman
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
0.6 in
Item Weight
19.7 Oz
Item Length
10 in
Item Width
8 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Dewey Edition
15
Dewey Decimal
641.5
Synopsis
"When Bakers Cook" was recently named one of the Washington Post's 2013 Cookbooks of the Year!Dear Cooks, Fellow Bakers and Friends of BetterBaking.com, I am delighted to announce the launch my newest cookbook. It's truly a 'by request' unique cookbook I wrote for you (since you asked) and because I wanted great recipes all in one place, from breakfast to dessert.It's a cookbook for everyone to use and enjoy; it's all about THE recipe, and recipes that 'get' where we all live and our wonderful, evolving tastes. 11 Amazing Chapters Including: Breakfast and Brunch, AppetizersSoups, Salads, Chicken Main Dishes, Beef Main Dishes, Fish and Seafood, Pizza and Pasta, Vegetarian and Vegetable Sides, Sweet Decadence Desserts & a Bonus Baker's Chapter with all new recipes. Plus there's a whole section on how-to's in the kitchen from choosing a great soup pot or the best knives for chopping and the low-down on gourmet salt, spices and more. This is a book for pros and kitchen newbies - and a great gift. ver 275 pages, a non-stop recipe treasure chest that is all-recipe, (no photos), just great food! All the best, tested, favorite original recipes from me to you including Red Velvet Waffles, Apple-Brined Roast Chicken, Belgium Style Waffles, Restaurant Caesar Salad, Butternut Squash Soup with Fried Kale, Pumpkin Ravioli, Little Italy Chicken Cacciatore, Caramel Apple Pie, Carrot Cake Biscotti, Greek Yogurt Cheesecake and the world's best Fried Chicken and Pecan Waffles.... and much, much more!This is a veritable treasure chest of a chef's personal blue-ribbon recipes, all bundled up in one sensational book, destined to be grease-stained with use, shared and well-loved. It'sbursting with a vibrant mix of American comfort foods with a world beat twist, from breakfast to decadent desserts, this is the quintessential contemporary cookbook - a Joy of Cooking for the new millennium., "When Bakers Cook" was recently named one of the Washington Post's 2013 Cookbooks of the Year! Dear Cooks, Fellow Bakers and Friends of BetterBaking.com, I am delighted to announce the launch my newest cookbook. It's truly a 'by request' unique cookbook I wrote for you (since you asked) and because I wanted great recipes all in one place, from breakfast to dessert. It's a cookbook for everyone to use and enjoy; it's all about THE recipe, and recipes that 'get' where we all live and our wonderful, evolving tastes. 11 Amazing Chapters Including: Breakfast and Brunch Appetizers Soups Salads Chicken and Turkey Main Dishes Beef Main Dishes Fish and Seafood Mains Pizza and Pasta Vegetarian and Vegetable Sides Sweet Decadence Desserts Bonus Baker's Chapter with all new recipes Plus there's a whole section on how-to's in the kitchen from choosing a great soup pot or the best knives for chopping and the low-down on gourmet salt, spices and more. This is a book for pros and kitchen newbies - and a great gift. Over 275 pages, a non-stop recipe treasure chest that is all-recipe, (no photos), just great food! All the best, tested, favorite original recipes from me to you. RECIPES? Red Velvet Waffles, Apple-Brined Roast Chicken, Belgium Style Waffles, Restaurant Caesar Salad, Butternut Squash Soup with Fried Kale, Pumpkin Ravioli, Little Italy Chicken Cacciatore, Caramel Apple Pie, Carrot Cake Biscotti, Greek Yogurt Cheesecake and the world's best Fried Chicken and Pecan Waffles.... and much, much more! This is a veritable treasure chest of a chef's personal blue-ribbon recipes, all bundled up in one sensational book, destined to be grease-stained with use, shared and well-loved. It's bursting with a vibrant mix of American comfort foods with a world beat twist, from breakfast to decadent desserts, this is the quintessential contemporary cookbook - a Joy of Cooking for the new millennium., "When Bakers Cook" was recently named one of the Washington Post's 2013 Cookbooks of the Year Dear Cooks, Fellow Bakers and Friends of BetterBaking.com, I am delighted to announce the launch my newest cookbook. It's truly a 'by request' unique cookbook I wrote for you (since you asked) and because I wanted great recipes all in one place, from breakfast to dessert.It's a cookbook for everyone to use and enjoy; it's all about THE recipe, and recipes that 'get' where we all live and our wonderful, evolving tastes. 11 Amazing Chapters Including: Breakfast and BrunchAppetizersSoupsSaladsChicken and Turkey Main DishesBeef Main DishesFish and Seafood MainsPizza and PastaVegetarian and Vegetable SidesSweet Decadence DessertsBonus Baker's Chapter with all new recipesPlus there's a whole section on how-to's in the kitchen from choosing a great soup pot or the best knives for chopping and the low-down on gourmet salt, spices and more. This is a book for pros and kitchen newbies - and a great gift.Over 275 pages, a non-stop recipe treasure chest that is all-recipe, (no photos), just great food All the best, tested, favorite original recipes from me to you. RECIPES?Red Velvet Waffles, Apple-Brined Roast Chicken, Belgium Style Waffles, Restaurant Caesar Salad, Butternut Squash Soup with Fried Kale, Pumpkin Ravioli, Little Italy Chicken Cacciatore, Caramel Apple Pie, Carrot Cake Biscotti, Greek Yogurt Cheesecake and the world's best Fried Chicken and Pecan Waffles.... and much, much more This is a veritable treasure chest of a chef's personal blue-ribbon recipes, all bundled up in one sensational book, destined to be grease-stained with use, shared and well-loved. It'sbursting with a vibrant mix of American comfort foods with a world beat twist, from breakfast to decadent desserts, this is the quintessential contemporary cookbook - a Joy of Cooking for the new millennium.

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

READ IT AGAIN COOKBOOKS AND BOOKS

100% positive Bewertungen9.4 Tsd. Artikel verkauft

Mitglied seit Aug 2001
Antwortet meist innerhalb 24 Stunden
Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
Hello, and welcome to my store READ IT AGAIN COOKBOOKS AND BOOK STORE ~ If you like cookbooks, you are in the right store. I go to estate sales, auctions, and yard sales looking for awesome cookbooks. ...
Mehr anzeigen
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
5.0
Angemessene Versandkosten
4.9
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
5.0

Verkäuferbewertungen (4'266)

Alle Bewertungen
Positiv
Neutral
Negativ
  • *****- Bewertung vom Käufer.
    Letzter Monat
    Bestätigter Kauf
    Item was as described.
  • *****- Bewertung vom Käufer.
    Letzter Monat
    Bestätigter Kauf
    The book arrived on time and was in excellent condition.
  • *****- Bewertung vom Käufer.
    Letzte 6 Monate
    Bestätigter Kauf
    Book arrived very quickly. Item is in excellent condition, packaged well and just as described. I think it's worth the money. I did think there was going to be star recipes like Bob Hope's Lemon pie, etc.. I'll look through it more, but otherwise happy with purchase.
Dies ist ein Angebot mit nicht öffentlicher Bieter-/Käuferliste. Nur der Verkäufer kann Ihren Nutzernamen sehen.