|Eingestellt in Kategorie:
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Grundlegende Schlachtung von Vieh & Wild, Taschenbuch von Mettler, John J., brandneu...

Great Book Prices Store
(339077)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $16,70
Ca.CHF 13,32
Artikelzustand:
Neu
Versand:
Kostenlos USPS Media MailTM.
Standort: Jessup, Maryland, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Mo, 28. Jul und Di, 5. Aug nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Liefertermine - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet berücksichtigen die Bearbeitungszeit des Verkäufers, die PLZ des Artikelstandorts und des Zielorts sowie den Annahmezeitpunkt und sind abhängig vom gewählten Versandservice und dem ZahlungseingangZahlungseingang - wird ein neuem Fenster oder Tab geöffnet. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
14 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
     Diners Club

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:388305779973
Zuletzt aktualisiert am 05. Jul. 2025 14:41:00 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neu: Neues, ungelesenes, ungebrauchtes Buch in makellosem Zustand ohne fehlende oder beschädigte ...
ISBN
9780882663913

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
Storey Publishing
ISBN-10
0882663917
ISBN-13
9780882663913
eBay Product ID (ePID)
427705

Product Key Features

Book Title
Basic Butchering of Livestock and Game : Beef, Veal, Pork, Lamb, Poultry, Rabbit, Venison
Number of Pages
208 Pages
Language
English
Topic
Food Science, Agriculture / Animal Husbandry, Animals / Wildlife, Specific Ingredients / Meat, Agriculture / General
Publication Year
1986
Illustrator
Yes
Genre
Nature, Cooking, Technology & Engineering
Author
John J. Mettler
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
0.6 in
Item Weight
12 Oz
Item Length
8.9 in
Item Width
6 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2003-045843
Dewey Edition
21
Reviews
Provides clear, concise, and step-by-step information for people who want to slaughter their own meat.
Dewey Decimal
664/.9029
Table Of Content
Acknowledgments PREFACE INTRODUCTION The Law 1 TOOLS, EQUIPMENT, AND METHODS 2 BEEF 3 HOGS 4 VEAL 5 LAMB 6 VENISON 7 POULTRY 8 RABBITS AND SMALL GAME 9 LESS POPULAR MEATS 10 MEAT INSPECTION 11 PROCESSING AND PRESERVING 12 RECIPES GLOSSARY Table of Weights and Measures INDEX
Synopsis
This accessible guide takes the mystery out of butchering, covering everything you need to know to produce your own expert cuts of meat. John J. Mettler Jr. provides easy-to-follow instructions that walk you through every step of the slaughtering and butchering process, as well as plenty of advice on everything from how to dress game in a field to salting, smoking, and curing techniques. You'll soon be enjoying the satisfyingly superior flavors that come with butchering your own meat., This guide takes the mystery out of butchering, covering everything you need to know to produce your own expert cuts of beef, venison, pork, lamb, poultry, and small game. John J. Mettler Jr. provides easy-to-follow instructions that walk you through every step of the slaughtering and butchering process, as well as plenty of advice on everything from how to dress game in a field to salting, smoking, and curing techniques. You'll soon be enjoying the satisfyingly superior flavors that come with butchering your own meat., Detailed instructions and easy-to-follow illustrations demystify slaughtering and butchering from start to finish. This classic covers beef, veal, venison, pork, lamb, and poultry and includes 30 recipes.
LC Classification Number
TS1960.M55 1986

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

Great Book Prices Store

96,6% positive Bewertungen1.4 Mio. Artikel verkauft

Mitglied seit Feb 2017
Antwortet meist innerhalb 24 Stunden
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
4.9
Kommunikation
4.8

Verkäuferbewertungen (384'408)

Alle Bewertungen
Positiv
Neutral
Negativ