
Haken, Schnur und Abendessen: Neue Techniken und Meisterrezepte für alles Gefangene
US $11,01US $11,01
So, 21. Sep, 05:15So, 21. Sep, 05:15
Bild 1 von 1

Galerie
Bild 1 von 1

Ähnlichen Artikel verkaufen?
Haken, Schnur und Abendessen: Neue Techniken und Meisterrezepte für alles Gefangene
US $11,01
Ca.CHF 8,78
Artikelzustand:
Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Versand:
Kostenlos Economy Shipping.
Standort: Eugene, Oregon, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Do, 2. Okt und Sa, 4. Okt nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:388860425306
Der gesamte Erlös nach Abzug der Kosten geht an St. Vincent de Paul of Lane County
- Offizielles eBay für Charity-Angebot. Mehr erfahren
- Verkauf zugunsten einer geprüften gemeinnützigen Partnerorganisation.
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- ISBN
- 9780996944823
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
H&H Books LLC
ISBN-10
0996944826
ISBN-13
9780996944823
eBay Product ID (ePID)
19050091154
Product Key Features
Book Title
Hook, Line and Supper : New Techniques and Master Recipes for Everything Caught in Lakes, Rivers, Streams and Sea
Number of Pages
336 Pages
Language
English
Topic
Specific Ingredients / Game, Specific Ingredients / Seafood, General, Fishing
Publication Year
2021
Genre
Cooking, Sports & Recreation, Reference
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
0.9 in
Item Weight
41.1 Oz
Item Length
9.2 in
Item Width
8.2 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
Synopsis
Quite possibly the only fish and seafood cookbook you'll ever need, from the author of the award-winning website Hunter Angler Gardener Cook. So many people get all tense when faced with a piece of fish or a bag of shrimp. It's understandable: you went through all that effort to catch it, or, if you bought it from the store, we all know that fish isn't cheap. You don't want to mess things up. Hook, Line and Supper aims to cure that stage fright once and for all by breaking down the essence of fish and seafood cookery, allowing you to master the methods that bring out the best in whatever you catch or bring home from the market. Rather than focusing on specific species, Hook, Line and Supper zeroes in on broad, widely applicable varieties of fish - both freshwater and salt - that can substitute for each other, and clearly and carefully provides master recipes and techniques that will help you become a more competent and complete fish and seafood cook. Hank Shaw, an award-winning food writer, angler, commercial fisherman and cook at the forefront of the wild-to-table revolution, provides all you need to know about buying, cleaning, and cooking fish and seafood from all over North America. You'll find detailed information on how best to treat these various species from the moment they emerge from the water, as well as how to select them in the market, how to prep, cut and store your fish and seafood. Shaw's global yet approachable recipes include basics such as classic fish and chips and smoked salmon; international classics like Chinese steamed fish with chiles, English fish pie, Mexican grilled clams, and Indian crab curry; as well as deeply personal dishes such as a Maine style clam chowder that has been in his family for more than a century. It also features an array of fish and seafood charcuterie, from fresh sausages and crispy skin chips, to terrines and even how to make your own fish sauce. The most comprehensive guide to preparing and cooking fish and seafood, Hook, Line and Supper will become an indispensable resource for anglers as well as home cooks looking for new ways to cook whatever fish or seafood that strikes their fancy at the market.
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
StVinniesBooks
99,7% positive Bewertungen•344 Tsd. Artikel verkauft
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Verkäuferbewertungen (101'992)
Dieser Artikel (1)
Alle Artikel (101'992)
- eBay automated feedback- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatOrder completed successfully—tracked and on time
- eBay automated feedback- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatOrder completed successfully—tracked and on time
- e***l (561)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufGreat transaction. Item described perfectly. Super fast shipping. Highly recommend seller.
Noch mehr entdecken:
- Technik und Tuning Sachbuch,
- Bücher über Technik Sachbuch,
- Schule & Ausbildung-Technik,
- Sachbücher über Wissen und Technik für junge Leser,
- Bücher über Technik Sachbuch Bilder,
- Bücher über Technik Sachbuch Geschichte,
- Ravensburger Sachbuch Bücher über Technik,
- Englische Bücher über Technik Sachbuch,
- Bücher über Technik als Taschenbuch Sachbuch,
- Bücher über Technik Sachbuch Motorbuch Verlag