Bild 1 von 1

Galerie
Bild 1 von 1

Ähnlichen Artikel verkaufen?
Essence: Recipes from Le Champignon Sauvage by Everitt-Matthi as
US $23,99
Ca.CHF 19,18
Artikelzustand:
“Used book in good condition. Shows typical wear. Quick shipping. Satisfaction guaranteed!”
Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
Letzter Artikel1 verkauft
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Versand:
US $6,99 (ca. CHF 5,59) USPS Media MailTM.
Standort: Multiple Locations, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Fr, 17. Okt und Do, 23. Okt nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:388894547346
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Gut
- Hinweise des Verkäufers
- “Used book in good condition. Shows typical wear. Quick shipping. Satisfaction guaranteed!”
- Narrative Type
- Gourmet
- Type
- Book
- Intended Audience
- N/A
- ISBN
- 9781904573524
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Bloomsbury Publishing USA
ISBN-10
1904573525
ISBN-13
9781904573524
eBay Product ID (ePID)
63868299
Product Key Features
Book Title
Essence : Recipes from Le Champignon Sauvage
Number of Pages
192 Pages
Language
English
Publication Year
2006
Topic
Methods / Gourmet, General
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
0.7 in
Item Weight
38.2 Oz
Item Length
9.8 in
Item Width
9.8 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
Dewey Edition
22
Dewey Decimal
641.5
Synopsis
David Everitt-Matthias, one of just a few highly respected chefs in Britain to have gained two Michelin stars, has been developing his unique cuisine over the past 18 years in a small restaurant in the Cotswold town of Cheltenham. Where other chefs have been seduced by the lure and bright lights of television and media stardom, David has been cooking relentlessly, not missing a single service since the day the restaurant's doors first opened in 1987. In the ensuing years he has established himself as the 'chef's chef' whose every new dish attracts the attention of fellow professionals and foodies alike. Amazingly, all this extraordinary food comes out of a kitchen with a brigade of just three! It is this necessary paring down of process and technique that makes his recipes so approachable for the domestic cook. His passion for wild food, which he searches out in the countryside near his home, adds a very singular and appealing dimension to his food and gives his book, Essence, its very special flavour. Beautiful photography by Lisa Barber completes this very special book. Foreword by Gordon Ramsay., David Everitt-Matthias, one of just a few highly respected chefs in Britain to have gained two Michelin stars, has been developing his unique cuisine over the past 25 years in a small restaurant in the Cotswold town of Cheltenham. Where other chefs have been seduced by the lure and bright lights of television and media stardom, David has been cooking relentlessly, not missing a single service since the day the restaurant's doors first opened in 1987. In the ensuing years he has established himself as a superb chef whose every new dish attracts the attention of fellow professionals and foodies alike. Amazingly, all this extraordinary food comes out of a kitchen with a brigade of just three It is this necessary paring down of process and technique that makes his recipes so approachable for the domestic cook. His passion for wild food, which he searches out in the countryside near his home, adds a very singular and appealing dimension to his food and gives his book, Essence, its very special flavour. Beautiful photography by Lisa Barber completes this very special book. Foreword by Gordon Ramsay. David's follow-up book, Dessert , published in 2009, is also available.
LC Classification Number
TX714
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
Rocky Mountain Textbooks
97,4% positive Bewertungen•409 Tsd. Artikel verkauft
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Beliebte Kategorien in diesem Shop
Verkäuferbewertungen (103'953)
Dieser Artikel (1)
Alle Artikel (103'953)
- Automatische Bewertung von eBay- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestellung pünktlich und problemlos geliefert
- Automatische Bewertung von eBay- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestellung pünktlich und problemlos geliefert
- s***e (105)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufFast shipping. Accurate item description. Great experience!
- Automatische Bewertung von eBay- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestellung pünktlich und problemlos geliefert
Noch mehr entdecken:
- John-Le-Carré-Belletristik - Bücher,
- Romane John-Le-Carré-Belletristik,
- Ursula-K. - Le-Guin-Belletristik-Bücher,
- Englische Bücher John-Le-Carré-Belletristik,
- John-Le-Carré-Taschenbuch - Belletristik-Bücher,
- Deutsche John-Le-Carré-Belletristik - Bücher,
- Ursula-K. - Le-Guin-Taschenbuch-Belletristik - Bücher,
- John-Le-Carré-Gebundene - Ausgabe-Belletristik-Bücher,
- John-Le-Carré-Belletristik - Genre ab 2010 Bücher