
Das brandneue Ball-Buch zum Einmachen und Einkochen: Über 350 der besten Konserven, Ja
US $16,36US $16,36
Mo, 15. Sep, 23:13Mo, 15. Sep, 23:13
Bild 1 von 1

Galerie
Bild 1 von 1

Ähnlichen Artikel verkaufen?
Das brandneue Ball-Buch zum Einmachen und Einkochen: Über 350 der besten Konserven, Ja
US $16,36
Ca.CHF 13,05
Artikelzustand:
Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Versand:
Kostenlos USPS Media MailTM.
Standort: Columbus, Georgia, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Fr, 3. Okt und Di, 7. Okt bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:388972865716
Der gesamte Erlös nach Abzug der Kosten geht an Goodwill Industries of the Southern Rivers, Inc.
- Offizielles eBay für Charity-Angebot. Mehr erfahren
- Verkauf zugunsten einer geprüften gemeinnützigen Partnerorganisation.
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- ISBN
- 9780848746780
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Texas Instruments Inc. Books
ISBN-10
0848746783
ISBN-13
9780848746780
eBay Product ID (ePID)
14069221109
Product Key Features
Book Title
All New Ball Book of Canning and Preserving : Over 350 of the Best Canned, Jammed, Pickled, and Preserved Recipes
Number of Pages
368 Pages
Language
English
Topic
General, Methods / Canning & Preserving
Publication Year
2016
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
0.9 in
Item Weight
43 Oz
Item Length
9.1 in
Item Width
8 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
TitleLeading
The
Reviews
"Luscious photography and more than 350 recipes for jams, jellies, jerkies, pickles, tomato sauce, salsas, and other condiments make it a mouthwatering treat." - The Boston Globe "This is not your grandmother's Ball Book-recipes include Asian Pear Kimchi and homemade Kombucha." - Eat Your Books "The Peach Bourbon Jam will make you reconsider buying store-bought ever again."- Extra Crispy "Beautifully illustrated with mouthwatering photography, the book offers simple step-by-step instructions on everything from fermenting and freezing to curing and smoking." - Southern Seasons Magazine "A must-have for beginners and experienced cooks will find it useful as well."- The News Observer "Stop what you're doing and make these blueberry-raspberry, Granny Smith, and peach-plum freezer jam recipes right now."- Grandparents.com, "Luscious photography and more than 350 recipes for jams, jellies, jerkies, pickles, tomato sauce, salsas, and other condiments make it a mouthwatering treat." - The Boston Globe
Grade From
Eleventh Grade
Grade To
College Graduate Student
Synopsis
From the experts at Jarden Home Brands, makers of Ball canning products, comes the first truly comprehensive canning guide created for today's home cooks. This modern handbook boasts more than 350 of the best recipes ranging from jams and jellies to jerkies, pickles, salsas, and more-including extender recipes to create brand new dishes using your freshly preserved farmer's market finds or vegetable garden bounty. Organized by technique, The All New Ball Book of Canning and Preserving covers water bath and pressure canning, pickling, fermenting, freezing, dehydrating, and smoking. Straightforward instructions and step-by-step photos ensure success for beginners, while practiced home canners will find more advanced methods and inspiring ingredient twists. Thoroughly tested for safety and quality by thermal process engineers at the Fresh Preserving Quality Assurance Lab, recipes range from much-loved classics -- Tart Lemon Jelly, Tomato-Herb Jam, Ploughman's Pickles -- to fresh flavors such as Asian Pear Kimchi, Smoked Maple-Juniper Bacon, and homemade Kombucha. Make the most of your preserves with delicious dishes including Crab Cakes garnished with Eastern Shore Corn Relish and traditional Strawberry-Rhubarb Hand Pies. Special sidebars highlight seasonal fruits and vegetables, while handy charts cover processing times, temperatures, and recipe formulas for fast preparation. Lushly illustrated with color photographs, The All New Ball Book of Canning and Preserving is a classic in the making for a new generation of home cooks.
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
GoodwillSR
99,8% positive Bewertungen•101 Tsd. Artikel verkauft
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Verkäuferbewertungen (27'787)
Dieser Artikel (1)
Alle Artikel (27'787)
- Automatische Bewertung von eBay- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestellung erfolgreich durchgeführt - mit Sendungsverfolgung und fristgerecht
- eBay 自動留下信用評價- Bewertung vom Käufer.Letzter Monat訂單準時送達,沒遇到任何問題
- eBay 自動留下信用評價- Bewertung vom Käufer.Letzter Monat訂單準時送達,沒遇到任何問題
- eBay 自動留下信用評價- Bewertung vom Käufer.Letzter Monat訂單準時送達,沒遇到任何問題
Noch mehr entdecken:
- Bücher über Einmachen Sachbuch,
- Deutsche Bücher über Einmachen Sachbuch,
- Bücher über Einmachen Sachbuch Ab 2010,
- Bücher über Einmachen Sachbuch als gebundene Ausgabe,
- Erwachsene Sachbuch Bücher Bücher,
- Bücher,
- Bücher über Bücher Sachbuch Bilder,
- Erwachsene Sachbuch Bücher,
- Bücher über Design,
- Bilder Belletristik-Bücher