|Eingestellt in Kategorie:
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Eating Korea: Reports on a Culinary Renaissance by Holliday, Graham Hardback The

FREE US DELIVERY | ISBN: 0062400762 | Quality Books
World of Books USA
(1187049)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $21,74
Ca.CHF 17,29
Artikelzustand:
Sehr gut
Ganz entspannt. Rückgaben akzeptiert.
Versand:
Kostenlos USPS Ground Advantage®.
Standort: Florida, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Mi, 6. Aug und Di, 12. Aug nach 91768 bei heutigem Zahlungseingang
Liefertermine - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet berücksichtigen die Bearbeitungszeit des Verkäufers, die PLZ des Artikelstandorts und des Zielorts sowie den Annahmezeitpunkt und sind abhängig vom gewählten Versandservice und dem ZahlungseingangZahlungseingang - wird ein neuem Fenster oder Tab geöffnet. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
     Diners Club

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:394762196128
Zuletzt aktualisiert am 25. Jul. 2025 14:00:57 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Sehr gut: Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand ...
ISBN
0062400762
EAN
9780062400765
Date of Publication
2017-03-14
Publication Name
N/A
Type
Hardback
Release Title
Eating Korea: Reports on a Culinary Renaissance
Artist
Holliday, Graham
Brand
N/A
Colour
N/A

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
HarperCollins
ISBN-10
0062400762
ISBN-13
9780062400765
eBay Product ID (ePID)
227760688

Product Key Features

Book Title
Eating Korea : Reports on a Culinary Renaissance
Number of Pages
320 Pages
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / Korean, Regional & Ethnic / Asian, Regional & Ethnic / Mediterranean, Essays & Narratives
Publication Year
2017
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Graham Holliday
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1 in
Item Weight
18.1 Oz
Item Length
9 in
Item Width
6 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2017-275579
Reviews
Holliday has a flair for bringing unique locations and provisions to life, taking readers with him into crowded restaurants and markets, creating an exciting work for food lovers interested in a combination of culinary history, cultural analysis, and travel. , Holliday captures these uniquely Korean sights, smells and flavors with appetizing detail, and along the way finds his true prize: a hard-won understanding of the nation's changing culture., "Holliday captures these uniquely Korean sights, smells and flavors with appetizing detail, and along the way finds his true prize: a hard-won understanding of the nation's changing culture." -- Publishers Weekly "Holliday has a flair for bringing unique locations and provisions to life, taking readers with him into crowded restaurants and markets, creating an exciting work for food lovers interested in a combination of culinary history, cultural analysis, and travel. " -- Library Journal
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
641.3009597
Synopsis
An energetic, fast-paced trip through the rapidly changing world of Korean cuisine by the author of Eating Viet Nam Journalist, world traveler, and avid eater Graham Holliday has sampled some of the most exotic and intriguing cuisines in countries around the globe. However, none has intrigued him more or stayed with him longer than Korea's. On a pilgrimage to Korea to unearth the real food eaten by locals, Holliday discovers a country of contradictions, a quickly developing modern society that hasn't decided whether to shed or embrace its culinary roots. Devotees still make and consume traditional dishes in tiny holes-in-the-wall even as the phenomenon of Korean people televising themselves eating (mukbang) spreads ever more widely. Amid a changing culture that's simultaneously trying to preserve what's best about traditional Korean food while opening itself to a panoply of global influences, that's balancing new and old, tradition and reinvention, the real and the artificial, Holliday seeks out the most delicious dishes in the most authentic settings-even if he has to prowl in back alleys to find them and convince reluctant restaurant owners that he can handle their unusual flavors. Holliday samples soondae (or blood sausage); beef barbeque; bibimbap; Korean black goat; wheat noodles in bottomless, steaming bowls; and the ubiquitous kimchi, discovering the exquisite, the inventive and, sometimes, the downright strange. Animated by Graham Holliday's warm, engaging voice, Eating Korea is a vibrant tour through one the world's most fascinating cultures and cuisines.
LC Classification Number
TX360.K6H65 2017

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Rechtliche Informationen des Verkäufers

USt-IdNr.: GB 922696893
Info zu diesem Verkäufer

World of Books USA

86,5% positive Bewertungen5.2 Mio. Artikel verkauft

Mitglied seit Okt 2011
Antwortet meist innerhalb 24 Stunden
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
In 2002, World of Books Group was founded on an ethos to do good, protect the planet and support charities by enabling more goods to be reused. Since then, we've grown into to a global company ...
Mehr anzeigen
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
4.5
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
4.3
Kommunikation
4.8

Verkäuferbewertungen (1'558'088)

Alle Bewertungen
Positiv
Neutral
Negativ