Bild 1 von 2


Galerie
Bild 1 von 2


Ähnlichen Artikel verkaufen?
Thailand: Ein Schritt-für-Sc hritt-Kochbuch (Kochen... von Forest Leong Taschenbuch/So ftback
FREE US DELIVERY | ISBN: 9812613307 | Quality Books
US $7,71
Ca.CHF 6,15
Artikelzustand:
Sehr gut
Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand befindet. Der Einband weist keine offensichtlichen Beschädigungen auf. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag vorhanden (sofern zutreffend). Alle Seiten sind vollständig vorhanden, es gibt keine zerknitterten oder eingerissenen Seiten und im Text oder im Randbereich wurden keine Unterstreichungen, Markierungen oder Notizen vorgenommen. Der Inneneinband kann minimale Gebrauchsspuren aufweisen. Minimale Gebrauchsspuren. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Versand:
Kostenlos USPS Ground Advantage®.
Standort: Florida, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Mi, 15. Okt und Mi, 22. Okt nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:394783080946
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- ISBN
- 9812613307
- EAN
- 9789812613301
- Date of Publication
- 2010-01-31
- Publication Name
- N/A
- Type
- Paperback / softback
- Release Title
- Thailand: A Step-By-Step Cookbook (Cooking Classics)
- Artist
- Forest Leong
- Brand
- N/A
- Colour
- N/A
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Marshall Cavendish International (Asia) Private The Limited
ISBN-10
9812613307
ISBN-13
9789812613301
eBay Product ID (ePID)
60689497
Product Key Features
Book Title
Thailand : a Step-By-Step Cookbook
Number of Pages
144 Pages
Language
English
Publication Year
2007
Topic
Regional & Ethnic / Thai
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Book Series
Cooking Classics Ser.
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
0.1 in
Item Weight
16.9 Oz
Item Length
4 in
Item Width
8.3 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
Dewey Edition
22
Dewey Decimal
641.59593
Synopsis
Cooking Classics is a series of step-by-step cookbooks that showcases some of the most popular and well-loved cuisines of Asia. Each fully illustrated volume provides an insightful overview of the culinary traditions of the country, including the local cooking styles and techniques, in addition to a delectable selection of 42 authentic dishes. Recipes are written with clear, easy-to-follow instructions, and an illustrated glossary highlights essential ingredients used. Cooking classics thailand offers an interesting and diverse array of Thai cuisine that will inspire anyone, ranging from beginners in Thai cooking to experienced chefs. Trained Thai chef Forest Leong has put together a compilation of the best of what Thai cuisine has to offer, from well-known recipes such as Tom Yum Prawns (Tom Yum Goong) to unusual, unique dishes such as 'Son-in-law Eggs' and Sour Prawns and Papaya Curry. Her simple, concise step-by-step methodology will reassure the cooking novice that achieving the rich and diverse flavours of Thai cuisine is not beyond one's reach., Cooking Classics is a series of step-by-step cookbooks that showcases some of the most popular and well-loved cuisines of Asia. Each fully illustrated volume provides an insightful overview of the culinary traditions of the country, including the local cooking styles and techniques, in additional to a delectable selection of 42 authentic dishes. Recipes are written with clear, easy-to-follow instructions, and an illustrated glossary highlights essential ingredients used. Cooking classics thailand offers an interesting and diverse array of Thai cuisine that will inspire anyone, ranging from beginners in Thai cooking to experienced chefs. Trained Thai chef Forest Leong has put together a compilation of the best of what Thai cuisine has to offer, from well-known recipes such as Tom Yum Prawns (Tom Yum Goong) to unusual, unique dishes such as "Son-in-law Eggs" and Sour Prawns and Papaya Curry. Her simple, concise step-by-step methodology will reassure the cooking novice that achieving the rich and diverse flavours of Thai cuisine is not beyond one's reach. Book jacket.
LC Classification Number
TX724.5.T5
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Rechtliche Informationen des Verkäufers
USt-IdNr.: GB 922696893
Info zu diesem Verkäufer
World of Books USA
90,7% positive Bewertungen•5.3 Mio. Artikel verkauft
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Verkäuferbewertungen (1'577'710)
Dieser Artikel (1)
Alle Artikel (1'577'710)
- i***1 (3743)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufNice book, thanks
- o***5 (866)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufGreat quality just what l wanted and expected, and above all exactly what l wanted.
- m***i- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufWonderful, responsible seller, highly recommended!! Thank you!! AAAAA+++++
- m***i- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufWonderful, responsible seller, highly recommended!! Thank you!! AAAAA+++++
Noch mehr entdecken:
- Bücher übers Kochen im Taschenbuch Kochbücher auf Dänisch Sachbuch,
- Jamie-Oliver-Taschenbuch-Kochbücher - Sachbuch Bücher übers Kochen,
- Dr. - Oetker-Taschenbuch-Kochbücher-Sachbuch Bücher übers Kochen,
- Bücher übers Kochen Taschenbuch-Genre-Kochbücher-Sachbuch auf Französisch,
- Bettina-Matthaei-Taschenbuch-Kochbücher - Sachbuch Bücher übers Kochen,
- Si-King-Taschenbuch-Kochbücher - Sachbuch Bücher übers Kochen,
- Bücher übers Kochen Taschenbuch-Genre-Kochbücher-Sachbuch auf Arabisch,
- Pete-Evans-Taschenbuch-Kochbücher - Sachbuch Bücher übers Kochen,
- Bill-Granger-Taschenbuch-Kochbücher - Sachbuch Bücher übers Kochen,
- Julia-Child-Taschenbuch-Kochbücher - Sachbuch Bücher übers Kochen