|Eingestellt in Kategorie:
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Eine Leidenschaft für rohe Schokolade von Frau Amy L. Levin

Artikelzustand:
Sehr gut
Preis:
US $12,11
Ca.CHF 11,06
Versand:
Kostenlos Sparversand. Weitere Detailsfür Versand
Standort: NY, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Sa, 1. Jun und Do, 6. Jun nach 43230 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahmen:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Weitere Details- Informationen zu Rückgaben
Zahlungen:
     

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. 

Angaben zum Verkäufer

Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:395045414623

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Sehr gut: Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand ...
Title
A Passion for Raw Chocolate
ISBN
9781497323926
Book Title
Passion for Raw Chocolate
Item Length
9in
Publisher
CreateSpace
Publication Year
2013
Format
Trade Paperback
Language
English
Item Height
0.1in
Author
Amy Levin
Genre
Cooking
Topic
Vegetarian
Item Width
6in
Item Weight
5 oz
Number of Pages
60 Pages

Über dieses Produkt

Product Information

'A Passion for Raw Chocolate' is the most comprehensive and well thought out raw chocolate book on the market today. It's contents are sure to change the way raw chocolate is produced, both domestically and professionally, the world over.A Passion for Raw Chocolate brings you 58 pages of sensual chocolate heaven, covering the fundamentals of precise and professional raw chocolate making and outlines the following topics, techniques and principals:Tempering - explains the tempering process, various ways to temper and why tempering is a crucial part of chocolate makingChocolate moulds - the different types, how to use them, how to care for them and where to buy themBase recipes for white, "milk", dark and "pure" (using nibs) chocolate - all dairy freeSweetener chart of all sweeteners to use in raw chocolate and in what amountsHow to make coloured chocolate and explanation of various decorating methodsOoosha's "Signature" Chocolate recipesCreating and using textures and aroma to create truly unique raw chocolatesTroubleshooting section of FAQ's on tempering and general chocolate makingLinks page to help you find everything you require to get started; moulds, ingredients, equipment and inspirationCarefully sourced nutrition information written by Emma Mihill, Naturopath and Iridologist.

Product Identifiers

Publisher
CreateSpace
ISBN-10
1497323924
ISBN-13
9781497323926
eBay Product ID (ePID)
235199983

Product Key Features

Book Title
Passion for Raw Chocolate
Author
Amy Levin
Format
Trade Paperback
Language
English
Topic
Vegetarian
Publication Year
2013
Genre
Cooking
Number of Pages
60 Pages

Dimensions

Item Length
9in
Item Height
0.1in
Item Width
6in
Item Weight
5 oz

Additional Product Features

Target Audience
Trade

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Rechtliche Informationen des Verkäufers

USt-IdNr.:
  • GB 724498118
Awesomebooksusa

Awesomebooksusa

98% positive Bewertungen
1.2 Mio. Artikel verkauft
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten

Genaue Beschreibung
4.8
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
4.9
Kommunikation
4.9

Beliebte Kategorien in diesem Shop

Angemeldet als gewerblicher Verkäufer

Verkäuferbewertungen (513'100)

i***q (681)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
thank you
e***e (978)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Great book, fair price. A***
n***e (1186)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Exactly as described. Fast shipper.