Bild 1 von 1

Galerie
Bild 1 von 1

Ähnlichen Artikel verkaufen?
The Commander's Palace: New Orleans Cookbook - Brennan, 9780517550496, gebundenes Buch
US $5,25
Ca.CHF 4,21
Artikelzustand:
Akzeptabel
Buch mit deutlichen Gebrauchsspuren. Der Einband kann einige Beschädigungen aufweisen, ist aber in seiner Gesamtheit noch intakt. Die Bindung ist möglicherweise leicht beschädigt, in ihrer Gesamtheit aber noch intakt. In den Randbereichen wurden evtl. Notizen gemacht, der Text kann Unterstreichungen und Markierungen enthalten, es fehlen aber keine Seiten und es ist alles vorhanden, was für die Lesbarkeit oder das Verständnis des Textes notwendig ist. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Versand:
Kostenlos Standard Shipping.
Standort: Arlington, TX, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Mi, 23. Jul und Mo, 28. Jul nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:396820783594
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Artist
- Ella Brennan; Dick Brennan; Lynne Roberts; Arthur Shilstone [Illu
- ISBN
- 9780517550496
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Crown Publishing Group, T.H.E.
ISBN-10
0517550490
ISBN-13
9780517550496
eBay Product ID (ePID)
851096
Product Key Features
Book Title
Commander's Palace New Orleans Cookbook
Number of Pages
224 Pages
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / American / General, Regional & Ethnic / American / Southern States, Regional & Ethnic / Cajun & Creole
Publication Year
1984
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
0.9 in
Item Weight
21 Oz
Item Length
9.4 in
Item Width
7.7 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
83-016022
Reviews
"New Orleans' most beautiful restaurant." -- Travel & Leisure "Ella Brennan is the reigning queen of Louisiana cuisine." -- People magazine
TitleLeading
The
Synopsis
There is a quiet culinary revolution going on at Commander's Palace a one-hundred-year-old restaurant in the center of New Orleans' Garden District. Here diners gather to enjoy a fabulous "new" New Orleans cuisine. dubbed "Haute Creole." New Orleans is the birthplace of many fine classic dishes -- such as shrimp remoulade, seafood gumbo, oysters Rocketeller, trout amandine, and pompano en papillotte. At Commander's Palace this classic cuisine has been changed to fit today's more health-conscious lifestyles. Only the freshest local ingredients are used, heavy sauces have been replaced by light sauce reductions that intensify spicy Creole flavors. and nouvelle French and Chinese cooking techniques and Japanese modes of presentation have been adapted. The results have been glowingly praised. As Bon Appetit magazine said in its cover story on Commander's Palace, "The Brennans are simply attempting to add an element of originality to a style of American cookery which has already made its mark in the annals of gastronomy but which is now ready for innovative reappraisal." The leaders of the Haute Creole revolution in New Orleans, and the owners of Commander's Palace, are Ella and Dick Brennan. Brother and sister, they are part of the famous Brennan elan that started Brennan's restaurant in the French Quarter of New Orleans forty years ago. The name Brennan is synonymous with the finest in New Orleans food. In 1974 Ella and Dick took over Commander's Palace, renovated it, and turned it into one of the most innovative, imaginative dining spots in New Orleans. This book brings together for the first time the fabulous recipes and secrets of this exciting restaurant. There are more than 175 recipes in all, including drinks, appetizers and soups, salads, seafood, chicken and game, beef and veal, and desserts and coffees. Regional American cuisine has never been more popular. This book should be a welcome addition to the cookbook library of anyone interested in fine Southern cuisine.
LC Classification Number
TX715.B8384 1984
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
Orion Tech LLC
99,1% positive Bewertungen•1.3 Mio. Artikel verkauft
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Beliebte Kategorien in diesem Shop
Verkäuferbewertungen (320'914)
Dieser Artikel (1)
Alle Artikel (320'914)
- n***i (2684)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufExcellent transaction and customer service, lightning quick ship - very responsive seller too! Thank you!
- e***2 (146)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufDelivered promptly
- s***a (200)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufGreat deal on books! Thank you!
- 9***n (1634)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufExcellent
Noch mehr entdecken:
- Hörbücher und Hörspiele Commander Perkins,
- Hörbücher und Hörspiele LP Commander Perkins,
- LP Hörbücher und Hörspiele Commander Perkins,
- Hörbücher und Hörspiele Commander-Perkins-Kassette,
- The Face Zeitschriften,
- Hörbücher und Hörspiele Commander Perkins Kassette auf Deutsch,
- Erwachsene Masters of the Universe Hörbücher und Hörspiele,
- Masters of the Universe Jugendliche Hörbücher und Hörspiele,
- Masters of the Universe Buchreihe Hörbücher und Hörspiele auf Deutsch,
- Masters of the Universe Buchreihe Hörbücher und Hörspiele auf Englisch