Bild 1 von 1

Galerie
Bild 1 von 1

Ähnlichen Artikel verkaufen?
Komplettes glutenfreies Kochbuch: 150 Gluten - 0778801586, Donna Washburn, Taschenbuch
US $4,62
Ca.CHF 3,73
Artikelzustand:
Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Versand:
Kostenlos Standard Shipping.
Standort: Arlington, Texas, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Mi, 15. Okt und Mo, 20. Okt nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:396939179052
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- ISBN
- 9780778801580
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Rose Incorporated, Robert
ISBN-10
0778801586
ISBN-13
9780778801580
eBay Product ID (ePID)
57165124
Product Key Features
Book Title
Complete Gluten-Free Cookbook : 150 Gluten-Free, Lactose-Free Recipes, Many with Egg-Free Variations
Number of Pages
320 Pages
Language
English
Topic
Health & Healing / Gluten-Free, Health & Healing / Allergy, Allergies
Publication Year
2007
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, Health & Fitness
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
0.8 in
Item Weight
24.7 Oz
Item Length
10 in
Item Width
7 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
Reviews
Provides a comprehensive review of gluten-free and lactose-free cooking... explores the use of grains less commonly used in the U.S., Provides a comprehensive review of gluten-free and lactose-free cooking [and] explores the use of grains less commonly used in the U.S.
Dewey Edition
22
Dewey Decimal
641.5/638
Table Of Content
Acknowledgments Introduction Speaking Our Language: Are We All on the Same Page? Understanding Whole Grains The Gluten-Free Pantry Lactose Intolerance Egg-Free Baking Dips, Beverages, Soups and Salads 16 recipes Gluten Cross-Contamination in the Kitchen The Main Event 22 recipes Side Dishes 13 recipes Yeast-Free Biscuits, Muffins and Loaves Extra Baking Tips for Biscuits, Muffins and Loaves Working with Biscuit Mix Working with Muffin Mix 27 recipes Breads and Spreads Using Your Bread Machine Tips for Bread Machine Baking Tips for Mixer-Method Baking Make-Your-Own Bread Mixes Tips for Successful Starters A Page from Deanna's Diary 31 recipes Pies and Cakes 20 recipes Cookies, Squares and More 18 recipes Equipment Glossary Ingredient Glossary Technique Glossary References About the Nutrient Analysis Index
Synopsis
Enjoy the sensational food that is typically avoided in gluten-free diets. Gluten-free foods needn't be plain or unappetizing. When there's a food allergy such as celiac disease, wheat intolerance or lactose intolerance, that usually means cooking two separate meals. That's no longer the case, however, thanks to the imaginative recipes in Complete Gluten-Free Cookbook . Everyone can enjoy these tantalizing recipes, which include everything from baked goods, pasta dishes, appetizers and family meals to mouthwatering desserts. Here is a sampling of the inspired gluten-free recipes, most of which have an egg-free variation: Asparagus risotto Wild rice latkes Skillet cornbread Bacon and tomato biscuits Coconut shrimp Curried beef with rice noodles Date orange streusel cake Cherry almond biscotti Pear hazelnut tart Shirley's old-fashioned donuts. In addition to the 150 recipes, there is extensive information about various gluten-free flours, legumes and rices. Also included are tips and techniques for baking lactose-free and egg-free products, making the book helpful for those with other allergies., 150 recipes that can be enjoyed by anyone but can be eaten by people with food intolerances and allergies. Includes extensive information about gluten-free products, lactose-free baking and egg-free products.
LC Classification Number
RM237.86
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
Orion Tech LLC
99,3% positive Bewertungen•1.4 Mio. Artikel verkauft
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Beliebte Kategorien in diesem Shop
Verkäuferbewertungen (359'301)
Dieser Artikel (1)
Alle Artikel (359'301)
- Automatische Bewertung von eBay- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestellung pünktlich und problemlos geliefert
- Automatische Bewertung von eBay- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestellung pünktlich und problemlos geliefert
- Automatische Bewertung von eBay- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestellung pünktlich und problemlos geliefert
Noch mehr entdecken:
- Donna-Hay-Taschenbuch-Kochbücher - Sachbuch Bücher übers Kochen,
- Donna-Hay-Taschenbuch-Kochbücher - Sachbuch Deutsche Bücher übers Kochen,
- Donna-Leon-Taschenbuch-Belletristik - Bücher,
- Donna-Hay-Taschenbuch-Sachbuch Bücher,
- Donna-Hay-Kochbücher-Sachbuch Kochen Bücher auf Englisch,
- Taschenbuch-Genre-Kochbücher-Sachbuch Bücher,
- Kochbücher,
- Jamie-Oliver-Taschenbuch-Kochbücher - Sachbuch Bücher übers Kochen,
- Dr. - Oetker-Taschenbuch-Kochbücher-Sachbuch Bücher übers Kochen,
- Bücher übers Kochen Taschenbuch-Genre-Kochbücher-Sachbuch auf Spanisch