Dieses Angebot wurde vom Verkäufer am Mo, 22. Sep um 11:24 beendet, da der Artikel nicht mehr verfügbar ist.
Kochen wie ein Profi: Rezepte und Tipps für Hausköche: ein Barfuß-Betrug
Beendet
Kochen wie ein Profi: Rezepte und Tipps für Hausköche: ein Barfuß-Betrug
US $8,21US $8,21
Mo, 22. Sep, 11:24Mo, 22. Sep, 11:24

Kochen wie ein Profi: Rezepte und Tipps für Hausköche: ein Barfuß-Betrug

Free US Delivery | ISBN:0804187045
Better World Books West
(376999)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $8,21
Ca.CHF 6,53
Artikelzustand:
Gut
Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition ... Mehr erfahrenÜber den Artikelzustand
    Versand:
    Kostenlos Economy Shipping.
    Standort: Reno, Nevada, USA
    Lieferung:
    Lieferung zwischen Mi, 8. Okt und Sa, 11. Okt nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
    Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
    Rücknahme:
    30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
    Zahlungen:
         Diners Club

    Sicher einkaufen

    eBay-Käuferschutz
    Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
    Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
    eBay-Artikelnr.:397059266680
    Zuletzt aktualisiert am 19. Sep. 2025 18:39:15 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

    Artikelmerkmale

    Artikelzustand
    Gut
    Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers. Alle Zustandsdefinitionen ansehenwird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
    Hinweise des Verkäufers
    “Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition ...
    Special Attributes
    EX-LIBRARY
    Publication Name
    Potter/Ten Speed/Harmony/Rodale
    ISBN
    9780804187046
    Kategorie

    Über dieses Produkt

    Product Identifiers

    Publisher
    Potter/Ten SPEED/Harmony/Rodale
    ISBN-10
    0804187045
    ISBN-13
    9780804187046
    eBay Product ID (ePID)
    14038685709

    Product Key Features

    Book Title
    Cook like a Pro : Recipes and Tips for Home Cooks: a Barefoot Contessa Cookbook
    Number of Pages
    272 Pages
    Language
    English
    Publication Year
    2018
    Topic
    Methods / Quick & Easy, Regional & Ethnic / American / General, General, Methods / General
    Illustrator
    Yes
    Genre
    Cooking
    Author
    Ina Garten
    Format
    Hardcover

    Dimensions

    Item Height
    1 in
    Item Weight
    38.2 Oz
    Item Length
    10.4 in
    Item Width
    8 in

    Additional Product Features

    Intended Audience
    Trade
    LCCN
    2018-006753
    Reviews
    "Garten has kicked things up a level, this time encouraging readers to try more ambitious recipes that are still signature Ina: warm, comforting, homey." -- Chicago Tribune "As with everything else Ina has ever produced, this flawless book (her 11th!) is filled with trustworthy recipes that taste delicious and don't require a culinary degree to make (just a few of her pro tips)." -- The Kitchn Notable Press & Accolades: The Best Cookbooks of Fall 2018-- Eater The Best Cookbooks Coming Out This Fall-- Food & Wine 10 New Cookbooks We Can't Wait to Get Our Hands on This Fall-- The Kitchn The 12 Most Anticipated Cookbooks for Fall-- Delish, #1 New York Times Best Seller A Best Book of 2018: -- New York Times Book Review --Amazon -- FoodNetwork --Country Living --The Feast --Popsugar --City Book Review --The Atlanta Journal-Constitution -- Eater -- Food & Wine -- The Kitchn -- Delish "Garten has kicked things up a level, this time encouraging readers to try more ambitious recipes that are still signature Ina: warm, comforting, homey." -- Chicago Tribune "As with everything else Ina has ever produced, this flawless book (her 11th!) is filled with trustworthy recipes that taste delicious and don't require a culinary degree to make (just a few of her pro tips)." -- The Kitchn, "As with everything else Ina has ever produced, this flawless book (her 11th!) is filled with trustworthy recipes that taste delicious and don't require a culinary degree to make (just a few of her pro tips)." --The Kitchn Notable Press & Accolades: The Best Cookbooks of Fall 2018-- Eater The Best Cookbooks Coming Out This Fall-- Food & Wine 10 New Cookbooks We Can't Wait to Get Our Hands on This Fall-- The Kitchn The 12 Most Anticipated Cookbooks for Fall-- Delish
    Dewey Edition
    23
    Dewey Decimal
    641.5
    Synopsis
    #1 NEW YORK TIMES BESTSELLER Cook with confidence no matter how much experience you have in the kitchen with the help of the beloved Food Network star "Garten has kicked things up a level, this time encouraging readers to try more ambitious recipes that are still signature Ina- warm, comforting, homey."- Chicago Tribune NAMED ONE OF THE BEST BOOKS OF THE YEAR BY The New York Times Book Review Food Network Food & Wine PopSugar The Atlanta Journal-Constitution Country Living The Feast Eater The Kitchn Delish In this collection of foolproof recipes, Ina brings readers' cooking know-how to the next level by answering questions, teaching techniques, and explaining her process right in the margin of each recipe-it's as if she's in the kitchen by your side guiding you through the recipe. When you make her Cauliflower Toasts with prosciutto and Gruy re, she shows you the best way to cut a cauliflower into perfect florets without getting them all over the kitchen (from the stem end, with the head turned upside-down!) and when making her Red Wine-Braised Short Ribs, Ina shares a fantastic tip for keeping your stovetop clean (roast the short ribs in the oven rather than browning them in a pan on the stove!). You'll discover dozens more ingenious tips and shortcuts throughout, such as how to set up an elegant home bar, how to peel two heads of garlic quickly, how to use a paring knife to create a pro-worthy pattern on her decadent Chocolate Chevron Cake, and the key to making unbelievably creamy Truffled Scrambled Eggs (add the eggs to the skillet before the butter melts-who knew?!). Both beginners and advanced cooks will love this book filled with new dishes that will become part of your repertoire and practical cooking advice that will give you more confidence in the kitchen. Your friends and family will be so impressed!, #1 NEW YORK TIMES BESTSELLER - Cook with confidence no matter how much experience you have in the kitchen with the help of the beloved Food Network star "Garten has kicked things up a level, this time encouraging readers to try more ambitious recipes that are still signature Ina: warm, comforting, homey."-- Chicago Tribune NAMED ONE OF THE BEST BOOKS OF THE YEAR BY The New York Times Book Review - Food Network - Food & Wine - PopSugar - The Atlanta Journal-Constitution - Country Living - The Feast - Eater - The Kitchn - Delish In this collection of foolproof recipes, Ina brings readers' cooking know-how to the next level by answering questions, teaching techniques, and explaining her process right in the margin of each recipe--it's as if she's in the kitchen by your side guiding you through the recipe. When you make her Cauliflower Toasts with prosciutto and Gruy re, she shows you the best way to cut a cauliflower into perfect florets without getting them all over the kitchen (from the stem end, with the head turned upside-down ) and when making her Red Wine-Braised Short Ribs, Ina shares a fantastic tip for keeping your stovetop clean (roast the short ribs in the oven rather than browning them in a pan on the stove ). You'll discover dozens more ingenious tips and shortcuts throughout, such as how to set up an elegant home bar, how to peel two heads of garlic quickly, how to use a paring knife to create a pro-worthy pattern on her decadent Chocolate Chevron Cake, and the key to making unbelievably creamy Truffled Scrambled Eggs (add the eggs to the skillet before the butter melts--who knew? ). Both beginners and advanced cooks will love this book filled with new dishes that will become part of your repertoire and practical cooking advice that will give you more confidence in the kitchen. Your friends and family will be so impressed
    LC Classification Number
    TX714.G36434 2018

    Artikelbeschreibung des Verkäufers

    Info zu diesem Verkäufer

    Better World Books West

    99% positive Bewertungen1.6 Mio. Artikel verkauft

    Mitglied seit Jul 2016
    Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
    Better World Books is a for-profit, socially conscious business and a global online bookseller that collects and sells new and used books online, matching each purchase with a book donation. Each sale ...
    Mehr anzeigen
    Shop besuchenKontakt

    Detaillierte Verkäuferbewertungen

    Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
    Genaue Beschreibung
    4.8
    Angemessene Versandkosten
    5.0
    Lieferzeit
    5.0
    Kommunikation
    5.0

    Verkäuferbewertungen (459'013)

    Alle Bewertungen ansehen