
Gebäck: Ein Meisterkurs für alle, in 150 Fotos und 50 Rezepten
US $8,37US $8,37
Fr, 19. Sep, 18:43Fr, 19. Sep, 18:43
Bild 1 von 1

Galerie
Bild 1 von 1

Ähnlichen Artikel verkaufen?
Gebäck: Ein Meisterkurs für alle, in 150 Fotos und 50 Rezepten
US $8,37
Ca.CHF 6,65
Artikelzustand:
Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Versand:
Kostenlos Standard Shipping.
Standort: Los Angeles, California, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Fr, 10. Okt und Do, 16. Okt nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
Keine Rücknahme.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:397065556508
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Release Year
- 2013
- ISBN
- 9781452115498
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Chronicle Books
ISBN-10
1452115494
ISBN-13
9781452115498
eBay Product ID (ePID)
159902940
Product Key Features
Book Title
Pastry : a Master Class for Everyone, in 150 Photos and 50 Recipes
Number of Pages
224 Pages
Language
English
Topic
Courses & Dishes / Pastry
Publication Year
2013
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
0.9 in
Item Weight
37 Oz
Item Length
9.8 in
Item Width
7.7 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2012-046258
Dewey Edition
23
Reviews
"It's the kind of introduction to pastry that I wish someone had given me long ago, so I might have avoided all the tart- and pie-crust disasters that have plagued my kitchen over the years. . . . . The recipes, ranging from savories like chicken and tarragon tarts and pork pies to beautiful fruit tarts of peaches poached in rosemary syrup with almond cream and fresh apricots atop puff pastry-were well worth the effort, and left me daydreaming about which pastry I'll conquer next." -Karen Shimizu, Saveur -- -, "The gorgeous photography alone makes Pastry worth a look, the perfectly browned and sugar-dusted miniature mince pies spilling forth from a parchment-lined gift box and peaks of blowtorch-kissed meringue on lemon tartlets begging the reader to fire up the oven and dig out the piping bags. Since the text runs the gamut from simple how-tos to complex recipes, novice bakers and veterans who know the way around a tart pan will both find a treasure trove of flaky, scrumptious possibilities from a master chef and wise teacher." - Shelf Awareness for Readers, "The gorgeous photography alone makes Pastry worth a look, the perfectly browned and sugar-dusted miniature mince pies spilling forth from a parchment-lined gift box and peaks of blowtorch-kissed meringue on lemon tartlets begging the reader to fire up the oven and dig out the piping bags. Since the text runs the gamut from simple how-tos to complex recipes, novice bakers and veterans who know the way around a tart pan will both find a treasure trove of flaky, scrumptious possibilities from a master chef and wise teacher." - Shelf Awareness for Readers -- -, "It's the kind of introduction to pastry that I wish someone had given me long ago, so I might have avoided all the tart- and pie-crust disasters that have plagued my kitchen over the years. . . . . The recipes, ranging from savories like chicken and tarragon tarts and pork pies to beautiful fruit tarts of peaches poached in rosemary syrup with almond cream and fresh apricots atop puff pastry-were well worth the effort, and left me daydreaming about which pastry I'll conquer next." -Karen Shimizu, Saveur
Photographed by
Cazals, Jean
Dewey Decimal
641.86/5
Synopsis
Whether attempting the elusive perfect tart crust or the ever-vexing handmade puff pastry, making from-scratch pastry is the baker's pinnacle of achievement--and arguably the most challenging of all skills. In Pastry , renowned British baker Richard Bertinet demystifies the art of handmade pastry for aspiring bakers of all abilities. Using crystal-clear instructions, step-by-step photography, and fail-proof weight measurements for ingredients, Bertinet teaches readers how to make the four different types of pastry--savory, sweet, puff, and choux--and shares 50 rustic, mouthwatering recipes.
LC Classification Number
TX773.B4864 2012
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
Goodwill SoCal Books
99,6% positive Bewertungen•507 Tsd. Artikel verkauft
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Verkäuferbewertungen (190'518)
Dieser Artikel (1)
Alle Artikel (190'518)
- Automatische Bewertung von eBay- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestellung pünktlich und problemlos geliefert
- eBay automated feedback- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatOrder delivered on time with no issues
- eBay automated feedback- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatOrder delivered on time with no issues
- eBay automated feedback- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatOrder delivered on time with no issues