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Kuchen für alle: Rezepte und Geschichten von Petee's Pie, New Yorks bestem Kuchenladen
US $21,92
Ca.CHF 17,55
Artikelzustand:
Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
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eBay-Artikelnr.:404256609557
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Publication Date
- 2020-09-22
- Pages
- 240
- ISBN
- 9781419747588
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Abrams, Inc.
ISBN-10
1419747584
ISBN-13
9781419747588
eBay Product ID (ePID)
17038628735
Product Key Features
Book Title
Pie for Everyone : Recipes and Stories from Petee's Pie, New York's Best Pie Shop
Number of Pages
240 Pages
Language
English
Publication Year
2020
Topic
Courses & Dishes / Pies, Essays & Narratives, Methods / Baking
Genre
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
1 in
Item Weight
43 Oz
Item Length
10.2 in
Item Width
8.2 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2020-931031
Reviews
'"Pie for Everyone" means what it says: Armed with its recipes, you'll be able to make pie for vegans, gluten avoiders, lard fanciers, whole-grain purists and butter-crust traditionalists. The last group will be especially happy. Petra Paredez, a wizard with a rolling pin who founded Petee's Pie Company in New York, has a method for sneaking more butter into pie dough than I thought possible. This produces the melting, tender deliciousness that those of us who admire Petee's know well. There are small, improving deviations from standard recipes throughout the book, but tradition is the backbone of "Pie for Everyone."'
Synopsis
Petra "Petee" Paredez shares her personal repertoire of impeccable baking techniques that have made her pie shops, Petee's Pie and Petee's Pie Café, New York darlings. At the heart of it all, the goal is simple--a tender, flaky crust and perfectly balanced filling--and this cookbook leads the way with easytofollow, stepbystep guidance. A champion of locally sourced ingredients, Paradez features some of the best farms and producers in profiles throughout the book, inspiring us to seek out the very best ingredients for our pies wherever we may live. Filled with vibrant photography and recipes for just about every pie imaginable, from fruit and custard to cream and even savory, Pie for Everyone invites us to share in the magic and endless appeal of pie., New York's beloved Petee's Pie Company serves up more than 80 recipes for the best pies you can make at home Petra (Petee) Paredez shares her personal repertoire of impeccable baking techniques that have made her pie shops, Petee's Pie Company and Petee's Caf , New York darlings. At the heart of it all, the goal is simple--a tender, aky crust and perfectly balanced Filling--and this cookbook leads the way with easy-to-follow, step-by-step guidance. A champion of locally sourced ingredients, Paredez features some of the best farms and producers in proFiles throughout the book, inspiring us to seek out the very best ingredients for our pies wherever we may live. Filled with vibrant photography and recipes for just about every pie imaginable, from fruit and custard to cream and even savory, Pie for Everyone invites us to share in the magic and endless appeal of pie.
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
AlibrisBooks
98,6% positive Bewertungen•2.0 Mio. Artikel verkauft
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Verkäuferbewertungen (517'138)
- s***n (586)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufI didn't realize how the downtown Los Angeles changes s........o much over time. The book was carefully wrapped, looks new and was a good value.
- f***s (1259)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufAs promised, well packed and prompt
- o***o (813)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufQuick shipping, thanks!
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