|Eingestellt in Kategorie:
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Der Outdoor-Koch: So kochen Sie alles draußen mit Ihrem Grill, Feuerstelle, flach

AlibrisBooks
(459856)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $27,20
Ca.CHF 21,78
Artikelzustand:
Neu
Ganz entspannt. Rückgaben akzeptiert.
Versand:
Kostenlos Standard Shipping.
Standort: Sparks, Nevada, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Mo, 21. Jul und Fr, 25. Jul nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
     Diners Club

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:404304025120
Zuletzt aktualisiert am 26. Apr. 2025 04:19:35 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neu: Neues, ungelesenes, ungebrauchtes Buch in makellosem Zustand ohne fehlende oder beschädigte ...
Publication Date
2023-04-04
Pages
352
ISBN
9781954210417

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
America's Test Kitchen
ISBN-10
1954210418
ISBN-13
9781954210417
eBay Product ID (ePID)
27057253913

Product Key Features

Book Title
Outdoor Cook : How to Cook Anything Outside Using Your Grill, Fire Pit, Flat-Top Grill, and more
Number of Pages
352 Pages
Language
English
Publication Year
2023
Topic
Methods / Barbecue & Grilling, Methods / Outdoor, General, Regional & Ethnic / American / Southern States
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, House & Home
Author
America's Test Kitchen
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
0.9 in
Item Weight
37 Oz
Item Length
9.6 in
Item Width
7.9 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2023-901568
TitleLeading
The
Reviews
"This encyclopedic volume comes from the experts at America's Test Kitchen, the respected Boston-Based operation that tests and tests recipes, and then tests them again, making it invaluable for folks just getting started with grilling or those moving up from grilling to smoking (or as a summer wedding present). Appropriately subtitled 'How to Cook Anything Outside Using Your Grill, Fire Pit, Flat-Top Grill and More,' the book covers equipment, fuel, fire and safety before getting into meals to whet your appetite." -- San Jose Mercury News
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
641.578
Synopsis
Your comprehensive guide to outdoor cooking with 150 recipes to make the whole meal outdoors, including snacks, sides, breads, and desserts Go beyond burgers and basic proteins to become your best outdoor cooking self. Whether you use a gas or charcoal grill, flat-top griddle, open-fire setup, smoker, or pizza oven, you can revel in the outdoor cooking lifestyle. By learning to harness fire and smoke the ATK way, you'll even be able to convert many of these recipes between different cooking methods. In-depth information covers fire setups and heat levels; reviews of outdoor cooking equipment including grills, griddles, planchas, rotisseries, pizza ovens, and smokers; and all the invaluable tips ATK has learned from more than 25 years of outdoor cooking experience. Whether you need fast, creative weeknight dinners or you're gathering friends around the fire pit for Charred Guacamole and Grilled Peach Sangria or you're seeking a weekend adventure smoking a whole chicken or simmering open-fire paella for a crowd, you'll find recipes for every meal component- Snacks and Small Plates- Smoked Loaded Nachos, Grilled Oysters with Soy-Citrus Sauce, Watermelon with Grilled Queso de Freir, Serrano, and Pepitas Both Hands Needed- Grilled Smokehouse Barbecue Burgers, Smoked Salmon Tacos, Philly-Style Cheesesteaks Weeknight Dinners- Stir-Fried Szechuan-Style Eggplant, Grilled Garam Masala Chicken, Tomatoes, and Naan Weekend Gatherings- Kansas City-Style Barbecue Ribs, New England Clambake, Diner-Style Breakfast Over an Open Fire- Fireside Chili, Chicken Souvlaki, Paella for a Crowd Grilled Breads- Thin-Crust Grilled Pizza, Rosemary Focaccia, No-Knead Dutch Oven Bread Desserts- Glazed Rotisserie Pineapple with Salted Rum Butterscotch Sauce, Cherry Spoon Cake, Embrace the outdoor lifestyle by making your entire meal outside with 150 recipes that let you stir-fry weeknight dinners, griddle up Sunday breakfast, build an open-fire paella, grill-bake breads and desserts, and even grill and smoke snacks and cocktail components. Most recipes are adaptable to different cooking methods, including gas and charcoal grills, flat-top grills and planchas, open-fire setups, and even smokers. If it can be cooked outside, The Outdoor Cook shows you how to do it.
LC Classification Number
TX823

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

AlibrisBooks

98,6% positive Bewertungen1.9 Mio. Artikel verkauft

Mitglied seit Mai 2008
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Alibris is the premier online marketplace for independent sellers of new & used books, as well as rare & collectible titles. We connect people who love books to thousands of independent sellers around ...
Mehr anzeigen
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
4.9

Verkäuferbewertungen (511'706)

Alle Bewertungen
Positiv
Neutral
Negativ