Bild 1 von 1

Galerie
Bild 1 von 1

Ähnlichen Artikel verkaufen?
Emeril's Kicked-Up Sandwiches: gestapelt mit Geschmack von Emeril Lagasse: gebraucht
US $7,03
Ca.CHF 5,61
Artikelzustand:
Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Versand:
Kostenlos Standard Shipping.
Standort: Sparks, Nevada, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Fr, 18. Jul und Mi, 23. Jul nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:404316987417
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Publication Date
- 2012-10-16
- Pages
- 368
- ISBN
- 9780061742972
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
HarperCollins
ISBN-10
006174297X
ISBN-13
9780061742972
eBay Product ID (ePID)
17038207450
Product Key Features
Book Title
Emeril's Kicked-Up Sandwiches : Stacked with Flavor
Number of Pages
368 Pages
Language
English
Publication Year
2012
Topic
Methods / Gourmet, Regional & Ethnic / American / Southern States, Courses & Dishes / Bread, Methods / Special Appliances
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Book Series
Emeril's Ser.
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
0.9 in
Item Weight
33.3 Oz
Item Length
7.1 in
Item Width
9.1 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2012-018049
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
641.84
Synopsis
"Emeril Lagasse's books are so dependable, filled with accessible recipes that yield excellent results." --Chicago Tribune From Emeril Lagasse, one of America's favorite chefs, comes a mouthwatering collection of more than 100 simple, flavorful recipes for the ultimate sandwiches. Stacked with flavor, whether it's Smoked Salmon on a Bagel with Mascarpone Spread, a classic Reuben, or Grilled Peanut Butter, Banana and Honey, Emeril's Kicked-Up Sandwiches is all you've ever hungered for between two slices of bread...on-the-go, gourmet, and everything in between., More than 100 simple, flavorful recipe s for the world's best sandwiches and the bread s and condiments that make them shine! From classic favorites to unique culinary creations, Emeril's Kicked-Up Sandwiches serves up recipes for every skill level and palate. Whether it's a savory breakfast wrap, an easy on-the-go lunch, or a satisfying supper, here are delicious possibilities catering to any meal: All Wrapped Up-Chopped Salad Wrap with Pan-Roasted Chicken, Roquefort, and Bacon; Falafel with Cucumber, Onion, and Tomato Salad Breakfast and Brunch-Emeril's Smoked Salmon Bagel with Mascarpone Spread; Breakfast Burrito with Chorizo, Black Beans, and Avocado Crema Kicked-Up Classics-The Reuben; Fried Soft-Shelled Crab Sandwiches with a Lemon Caper Mayo; Emeril's Monte Cristo Lunchbox: Sandwiches That Travel!-Egg Salad Supreme; Roast Beef Sandwich with French Onion Dip and Crispy Shallots; Curried Chicken Salad on Pumpernickel * Pressed and Grilled-Grilled Peanut Butter, Banana, and Honey; The Cuban; Spicy Eggplant with Mozzarella and Basil Sweet Sandwiches-Ginger Ice Cream Sandwiches with Ginger Molasses Cookies; Red Velvet Whoopee Pies Emeril's Kicked-Up Sandwiches goes beyond generic tuna salad and turkey on whole wheat, introducing a range of international flavors, as well as combinations of hearty breads and versatile, flavorful condiments for any occasion-and even leaves room for dessert. With recipes that save time without sacrificing flavor, Emeril's latest cookbook is sure to delight sandwich lovers everywhere., "Emeril Lagasse's books are so dependable, filled with accessible recipes that yield excellent results." -- Chicago Tribune From Emeril Lagasse, one of America's favorite chefs, comes a mouthwatering collection of more than 100 simple, flavorful recipes for the ultimate sandwiches. Stacked with flavor, whether it's Smoked Salmon on a Bagel with Mascarpone Spread, a classic Reuben, or Grilled Peanut Butter, Banana and Honey, Emeril's Kicked-Up Sandwiches is all you've ever hungered for between two slices of bread...on-the-go, gourmet, and everything in between.
LC Classification Number
TX818.L44 2012
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
AlibrisBooks
98,6% positive Bewertungen•1.9 Mio. Artikel verkauft
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Verkäuferbewertungen (511'437)
- i***7 (1356)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufFast Shipper, received as promised.
- i***l (750)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter Kaufgreat
- i***r (737)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufFast ship, good packing, good value, very readable
Noch mehr entdecken:
- Pop-up-Sachbücher für Kinder und Jugendliche,
- Pop-up-Bücher mit Geschichten über Tiere,
- William-S. - Burroughs-Belletristik-Bücher,
- Sachbuch-Reader - ' - s-Digest-Association Bücher Bücher,
- William-S. - Burroughs-Sachbuch Bücher,
- Weber - ' - s-Grillbibel-Kochbücher-Sachbuch Bücher übers Kochen,
- Weber - ' - s-Grillbibel-Kochbücher-Sachbuch Deutsche Bücher übers Kochen,
- Weber - ' - s-Grillbibel-Kochbücher-Sachbuch Bücher übers Kochen auf Englisch,
- Weber - ' - s-Grillbibel-Gebundene-Ausgabe - Kochbücher-Sachbuch Bücher übers Kochen auf Englisch,
- Weber - ' - s-Grillbibel-Gebundene-Ausgabe - Kochbücher-Sachbuch Deutsche Bücher übers Kochen