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Gut für das Korn: Backen mit Vollkornmehl von Kimberly Boyce: gebraucht
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Artikelzustand:
Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
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eBay-Artikelnr.:404321184141
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Publication Date
- 2010-03-01
- Pages
- 208
- ISBN
- 9781584798309
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Abrams, Inc.
ISBN-10
1584798300
ISBN-13
9781584798309
eBay Product ID (ePID)
77539799
Product Key Features
Book Title
Good to the Grain : Baking with Whole-Grain Flours
Number of Pages
208 Pages
Language
English
Publication Year
2010
Topic
Agriculture / Agronomy / Crop Science, Specific Ingredients / Rice & Grains, Methods / Baking
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, Technology & Engineering
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
1 in
Item Weight
40.9 Oz
Item Length
9.4 in
Item Width
9.2 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2009-034381
Dewey Edition
22
eBook Format
EPUB
Grade From
Eighth Grade
Photographed by
Bacon, Quentin
Dewey Decimal
641.6/31
Grade To
College Graduate Student
Synopsis
Baking with whole-grain flours used to be about making food that was good for you, not food that necessarily tasted good, too. But Kim Boyce truly has reinvented the wheel with this collection of 75 recipes that feature 12 different kinds of whole-grain flours, from amaranth to teff, proving that whole-grain baking is more about incredible flavors and textures than anything else. When Boyce, a former pastry chef at Spago and Campanile, left the kitchen to raise a family, she was determined to create delicious cakes, muffins, breads, tarts, and cookies that her kids (and everybody else) would love. She began experimenting with whole-grain flours, and Good to the Grain is the happy result. The cookbook proves that whole-grain baking can be easily done with a pastry chef's flair. Plus, there's a chapter on making jams, compotes, and fruit butters with seasonal fruits that help bring out the wonderfully complex flavors of whole-grain flours. Praise for Good to the Grain : "Boyce started playing with a variety of flours when she took a break from restaurant kitchens and wrote her first cookbook, Good to the Grain , a whole grains baking bible that won a coveted James Beard Foundation Award this year." -- O Magazine, Baking with whole-grain flours used to be about making food that was good for you, not food that necessarily tasted good, too. But Kim Boyce truly has reinvented the wheel with this collection of 75 recipes that feature 12 different kinds of whole-grain flours, from amaranth to teff, proving that whole-grain baking is more about incredible flavors and textures than anything else. When Boyce, a former pastry chef at Spago and Campanile, left the kitchen to raise a family, she was determined to create delicious cakes, muffins, breads, tarts, and cookies that her kids (and everybody else) would love. She began experimenting with whole-grain flours, and Good to the Grain is the happy result. The cookbook proves that whole-grain baking can be easily done with a pastry chef's flair. Plus, there's a chapter on making jams, compotes, and fruit butters with seasonal fruits that help bring out the wonderfully complex flavors of whole-grain flours. Praise for Good to the Grain "Boyce started playing with a variety of flours when she took a break from restaurant kitchens and wrote her first cookbook, Good to the Grain , a whole grains baking bible that won a coveted James Beard Foundation Award this year." -- O Magazine
LC Classification Number
TX808.B596 2010
As told to
Scattergood, Amy
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
AlibrisBooks
98,6% positive Bewertungen•1.9 Mio. Artikel verkauft
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
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- n***g (646)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufJust perfect.
- b***r (18)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufPerfect, thank you
- 6***l (2100)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufQuality very happy with the item.
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