|Eingestellt in Kategorie:
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Gärung: Gurken, Kimchi, Kefir, Kombucha, Sauerteig,... (Taschenbuch)

Artikelzustand:
Sehr gut
2 verfügbar
Preis:
US $3,79
Ca.CHF 3,37
Versand:
US $3,99 (ca. CHF 3,55) Economy Shipping. Weitere Detailsfür Versand
Standort: West Mifflin, Pennsylvania, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Do, 20. Jun und Mo, 1. Jul nach 43230 bei heutigem Zahlungseingang
Liefertermine - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet berücksichtigen die Bearbeitungszeit des Verkäufers, die PLZ des Artikelstandorts und des Zielorts sowie den Annahmezeitpunkt und sind abhängig vom gewählten Versandservice und dem ZahlungseingangZahlungseingang - wird ein neuem Fenster oder Tab geöffnet. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahmen:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Weitere Details- Informationen zu Rückgaben
Zahlungen:
     

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. 

Angaben zum Verkäufer

Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:404967221264
Zuletzt aktualisiert am 10. Jun. 2024 21:38:55 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Sehr gut: Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand ...
Artist
ExcelDna.Integration.ExcelEmpty
ISBN
9781615649907
Book Title
Fermenting : Pickles, Kimchi, Kefir, Kombucha, Sourdough, Yogurt, Cheese and More!
Book Series
The Self-Sufficient Kitchen Ser.
Item Length
9.2 in
Publisher
Dorling Kindersley Publishing, Incorporated
Publication Year
2021
Format
Trade Paperback
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
0.7 in
Author
Wardeh Harmon
Genre
Cooking, Science
Topic
Specific Ingredients / Natural Foods, Seasonal, Chemistry / Industrial & Technical, Methods / Canning & Preserving
Item Width
7.7 in
Item Weight
17.8 Oz
Number of Pages
320 Pages

Über dieses Produkt

Product Information

Everything you need to master the age-old art of fermentation from home! From kombucha and kefir to sourdough and kimchi, this cookbook is your go-to guide for safe fermentation and discovering the science of probiotic foods. This newly revised edition covers the amazing health benefits of fermented foods and the techniques for safely fermenting food at home. It includes: - More than 100 recipes for ferments of all types, including beverages, cultured dairy, fermented grains, vegetable ferments, and much more - Helpful insights on the tools and techniques you'll need to know to safely create nearly any type of fermented food - Expert guidance from Wardeh Harmon on how fermentation works, how to troubleshoot common fermentation issues, and how to grow your own starters Fermented foods are currently experiencing a renaissance. People are discovering not only the health benefits of live-culture foods but also the true pleasure of creating their own fermentations at home. The diverse chapters in this recipe book cover everything from the history of fermentation to common fermentation recipes for vegetables, fruits, grains, and even alcoholic beverages. This authoritative guide features a wide range of DIY fermentation projects that allow you to progress from simple fermented condiments like chutneys and mayonnaise to more advanced techniques such as fermenting meats and fish. Fermenting will give you all the tools you need to start making your own delicious cultured food right away and help you ease into this exciting hobby! It's the perfect book for anyone who has thought about trying to ferment their own food.

Product Identifiers

Publisher
Dorling Kindersley Publishing, Incorporated
ISBN-10
1615649905
ISBN-13
9781615649907
eBay Product ID (ePID)
18050388858

Product Key Features

Book Title
Fermenting : Pickles, Kimchi, Kefir, Kombucha, Sourdough, Yogurt, Cheese and More!
Author
Wardeh Harmon
Format
Trade Paperback
Language
English
Topic
Specific Ingredients / Natural Foods, Seasonal, Chemistry / Industrial & Technical, Methods / Canning & Preserving
Book Series
The Self-Sufficient Kitchen Ser.
Publication Year
2021
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, Science
Number of Pages
320 Pages

Dimensions

Item Length
9.2 in
Item Height
0.7 in
Item Width
7.7 in
Item Weight
17.8 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tp371.44
Target Audience
Trade
Lccn
2020-950766
Dewey Decimal
664.024
Dewey Edition
23

Artikelbeschreibung des Verkäufers

plumcirclebooks

plumcirclebooks

99,9% positive Bewertungen
876 Tsd. Artikel verkauft
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten

Genaue Beschreibung
5.0
Angemessene Versandkosten
4.9
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
5.0
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer

Verkäuferbewertungen (387'732)

r***e (944)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Great deals
k***u (528)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Item as described. Thank you!
d***p (2775)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Thanks, Larry!