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Grundlagen der klassischen italienischen Küche: A - Hardcover, von Marcella Hazan - gut b
US $13,53
Ca.CHF 10,77
Artikelzustand:
Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
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eBay-Artikelnr.:405682982923
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Type
- Hardcover
- ISBN
- 9780394584041
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Knopf Doubleday Publishing Group
ISBN-10
039458404X
ISBN-13
9780394584041
eBay Product ID (ePID)
4038280039
Product Key Features
Book Title
Essentials of Classic Italian Cooking : a Cookbook
Number of Pages
704 Pages
Language
English
Topic
Individual Chefs & Restaurants, Specific Ingredients / Pasta, Regional & Ethnic / Italian
Publication Year
1992
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
1.8 in
Item Weight
42.9 Oz
Item Length
9.5 in
Item Width
7.1 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
92-052954
Dewey Edition
20
Reviews
"If this were the only cookbook you owned, neither you nor those you cooked for would ever get bored." --Nigella Lawson
Dewey Decimal
641.5945
Synopsis
From award-winning, bestselling "queen of Italian cooking" (Chicago Tribune), a culinary bible for anyone looking to master the art of Italian cooking. Essentials of Italian Cooking is a culinary bible for anyone looking to master the art of Italian cooking, bringing together Marcella Hazan's most beloved books, The Classic Italian Cook Book and More Classic Italian Cooking , in a single volume. Designed as a basic manual for cooks of all levels of expertise--from beginners to accomplished professionals--it offers both an accessible and comprehensive guide to techniques and ingredients and a collection of the most delicious recipes from the Italian repertoire. As home cooks who have used Marcella's classic books for years (and whose copies are now splattered and worn) know, there is no one more gifted at teaching us just what we need to know about the taste and texture of a dish and how to achieve it, and there is no one more passionate and inspiring about authentic Italian food., The most important, consulted, and enjoyed Italian cookbook of all time, from the woman who introduced Americans to a whole new world of Italian food. Essentials of Italian Cooking is a culinary bible for anyone looking to master the art of Italian cooking, bringing together Marcella Hazan's most beloved books, The Classic Italian Cook Book and More Classic Italian Cooking , in a single volume, updated and expanded with new entries and 50 new recipes. Designed as a basic manual for cooks of all levels of expertise--from beginners to accomplished professionals--it offers both an accessible and comprehensive guide to techniques and ingredients and a collection of the most delicious recipes from the Italian repertoire. As home cooks who have used Marcella's classic books for years (and whose copies are now splattered and worn) know, there is no one more gifted at teaching us just what we need to know about the taste and texture of a dish and how to achieve it, and there is no one more passionate and inspiring about authentic Italian food.
LC Classification Number
TX723
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
BooksRun
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- r***y (344)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufSuper fast shipping and the book is in great condition! Wonderful seller!
- 3***o (227)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter Kaufgood
- i***m (817)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufExcellent
- i***o (940)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufThank you
- e***e (885)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufGreat Seller, with fast shipment, great communication and item was as described.
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