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DIY Kochbuch: Kann es, heilen, aufwirbeln, aufbrauen
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Ca.CHF 5,27
Artikelzustand:
Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
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eBay-Artikelnr.:406254081036
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Release Year
- 2012
- ISBN
- 9781936493081
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
America's Test Kitchen
ISBN-10
193649308X
ISBN-13
9781936493081
eBay Product ID (ePID)
20038607192
Product Key Features
Book Title
Do-It-Yourself Cookbook : Can It, Cure It, Churn It, Brew It
Number of Pages
368 Pages
Language
English
Publication Year
2012
Topic
Beverages / Alcoholic / Beer, Methods / General, Methods / Canning & Preserving
Genre
Cooking
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
0.9 in
Item Weight
35 oz
Item Length
9.1 in
Item Width
7.4 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
TitleLeading
The
Synopsis
Why buy it when you can make it? From smoked bacon and dill pickles to your own home-brewed ale, trust the test kitchen experts to guide you through more than 100 foolproof kitchen projects. Pantry Staples For the freshest, best results, make your own ketchup, hot sauce, and vanilla extract. For the adventurous, there's sriracha, harissa, and wine vinegar. Jams and Jellies Preserve the seasons with orange marmalade, strawberry jam, and apple butter, while wine jelly and bacon jam are great year-round options. Pickled Favorites Get your pickle fix with classics like bread-and-butters and sour dills, plus test kitchen favorites like dilly beans, giardiniera, and kimchi. The Dairy Best Making fresh cheeses like ricotta and goat cheese, churning butter, preparing yogurt, and even making soy milk (for tofu) are simpler than you think. Charcuterie at home From artisanal pancetta, prosciutto, p t s, and terrines to everyday favorites like bacon, chorizo, and beef jerky, our recipes have the carnivore covered. Snacks and Sweets Make store-bought favorites like rich buttery crackers, marshmallows, and graham crackers fresher and better. Or take the fancier route with lavash crackers, grissini, salted caramels, and chocolate-hazelnut spread. Beverages Stock your fridge with root beer, ginger beer, and cold-brew coffee. Stock your bar with sweet vermouth, cocktail bitters, and tonic water. Plus, our IPA beer recipe is ideal for first-time home brewers., Why buy it when you can make it? From smoked bacon and dill pickles to your own home-brewed ale, trust the test kitchen experts to guide you through more than 100 foolproof kitchen projects. Pantry Staples For the freshest, best results, make your own ketchup, hot sauce, and vanilla extract. For the adventurous, there's sriracha, harissa, and wine vinegar. Jams and Jellies Preserve the seasons with orange marmalade, strawberry jam, and apple butter, while wine jelly and bacon jam are great year-round options. Pickled Favorites Get your pickle fix with classics like bread-and-butters and sour dills, plus test kitchen favorites like dilly beans, giardiniera, and kimchi. The Dairy Best Making fresh cheeses like ricotta and goat cheese, churning butter, preparing yogurt, and even making soy milk (for tofu) are simpler than you think. Charcuterie at home From artisanal pancetta, prosciutto, p tes, and terrines to everyday favorites like bacon, chorizo, and beef jerky, our recipes have the carnivore covered. Snacks and Sweets Make store-bought favorites like rich buttery crackers, marshmallows, and graham crackers fresher and better. Or take the fancier route with lavash crackers, grissini, salted caramels, and chocolate-hazelnut spread. Beverages Stock your fridge with root beer, ginger beer, and cold-brew coffee. Stock your bar with sweet vermouth, cocktail bitters, and tonic water. Plus, our IPA beer recipe is ideal for first-time home brewers.
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
RNA TRADE
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- s***h (1367)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufA great story and more than just the battle ! 1
- s***p (5141)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufPleasure to buy from! Item as described! Quick shipment! AAAAA++++++++
- f***f (9028)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufExcellent !!
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